Şimdi Ara

Araca dökülen krem şanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, geçtiğimiz gün aldığım kahvenin üstündeki krem şantiden bir parça aracın içine döküldü bildiğiniz gibi süt ürünü olduğu için aklımda sorular var acaba koku yapar mı ne yapmalıyım tarzı yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağlı boya
    10 yıl önce açıldı
    Arabada ki Reçine Lekesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    Napacağız put gibi direksiyon sağa sola mı çevireceğiz. Araba da bir yaşam alanıdır.
    Ben yerim de içerim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alfa Romeo 156 ilk çıktığında bardaklık olmadığı için eleştirenlere, "Alfa'da bardaklık olmaz, bizim araçlarımız sürüş yapmak içindir, yiyip içecekseniz restorant'a gidiniz" denmişti. Eski İtalyan otomobillerinin hemen hiç birinde bardaklık olmaz zaten, kabin tasarımının da bozulduğunu düşünürler, önce estetik geliyor onlarda malum, fonksiyon sonra..

Muhtemelen yiyip içince noluyor araba kullanılmıyor mu, işte Alfa o yüzden bugün bu halde diyeceksin ama ne olursa olsun bu açıklamalar bir duruş, kişilik ve özgün yapı katardı o dönem markalara. Ben böyle araba yapıyorum denirdi. Bmw, Porsche'nin de zamanında buna benzer beylik açıklamaları var, onu yapmam, bunu koymam, ben arabayı böyle yaparım, öpüşmem sevişmem gibi :)

Şimdi hepsi her şeyi bir arada yapmaya çalışıyor.. Tüm araçlar mükemmellik peşinde aynılaştı. Bu yüzden çoğu araç ve marka karakterini kaybetti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.