Şimdi Ara

Sivil polis , 75 yaşındaki kadını darp etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Yüksel Caddesi’nde polis tarafından darp edilen 75 yaşındaki Perihan Pulat’ın, saldırı anına dair görüntüleri ortaya çıktı. Pulat, polisler hakkında şikayetçi olacak.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilan edilen OHAL kapsamında çıkarılan KHK’larla işlerinden olanlar, “Yaşasın 1 Mayıs” ve “İşimizi geri istiyoruz” sloganları attı. Sloganların atıldığı sırada polis, göz yaşartıcı gaz ve tazyikli suyla saldırdı.

Polis saldırısı sırasında eylemcilerle birlikte üç yurttaş da gözaltına alındı. Bu sırada 75 yaşındaki Perihan Pulat ise polis tarafından darp edildi.
    http://www.diken.com.tr/yukselde-polis-75-yasindaki-kadini-darp-etmisti-kamera-kayitlari-ortaya-cikti/

• Bunu yapabilen polis halkın polisi olamaz.

Sivil polis , 75 yaşındaki kadını darp etti!
  • Bu kadın dümenciymiş, her bayramda bu tür şekilde sorunlar yaratıyormuş. Şiddet felan yok yani. Polisimiz 75 yaşında birini darp edecek kadar düşmedi.
  • Feto cu ilan ederler kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay videosunu seyrettim,bir Turk polisinin kim olursa olsun 75 yasindaki helede bir kadini oyle yere dogru itmesini hazmedemedim,75 yasindaki bir kadin hatta ninemizi kus kadar cani olan bir nineyi oyle ittirmek serefsizlik.

Bizi Turk yapan yavurlardan ayiran en buyuk ozelligimiz buyuklerimize yaslilarimiza olan saygimiz ve sevgimizdir.

Solcu sagci bilmemneci olmasi hic onemli degil bu hareket kabul edilir gibi degil eminim o polis sonradan cok pisman olmustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaaşlıPatroon

Bu kadın dümenciymiş, her bayramda bu tür şekilde sorunlar yaratıyormuş. Şiddet felan yok yani. Polisimiz 75 yaşında birini darp edecek kadar düşmedi.
    Kendini darp ettirmek için fırsat kollayan teyze.
    Aziz Nesin de öyleydi.
    Müslümanlar tarafından katledilmek istiyordu.
    Köşesinde yayınladığı kitap ...
    Neyse uzun yazmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

yine solcular yine mağdur edebiyatı Birisi ekmek almaya giderken birisi sadece slogan atarken başına bir şey gelir Komedi filmi gibi yemin ediyorum okudukça gülüyorum

Allah bilir polis nelerle uğraşmıştır o gün. Allah polislerimizi korur inşallah.Hepsi eli öpülesi insanlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot polis intihar etti (!)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her gün o sokaktayım. 2 senedir her gün eylem oluyor konur sokakta. Bir itmeyle öyle bir hasarın oluşması mümkün değil. Bunu kendileri yapmışlar.

• Niyeyse hep halkevciler mağdur. Kendileri melek polis katil.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Gerekli yerlere ilettim şikayetimi kapına polis dayanınca kim kime koyacak göreceğiz

Arkamızda kale gibi iki polisimiz var yanlış adama çattın evlat ; )

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

quote:

Gerekli yerlere ilettim şikayetimi kapına polis dayanınca kim kime koyacak göreceğiz

Arkamızda kale gibi iki polisimiz var yanlış adama çattın evlat ; )

Alıntıları Göster
    Bunu kapına gelen polislere anlatırsın artık

• quote:

Bunu kapına gelen polislere anlatırsın artık

Sorun yok şu an yurtdışındayım oyumu oradan kullanacam zaten. Sonra hemen geri dönüyorum ; )

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Her gün o sokaktayım. 2 senedir her gün eylem oluyor konur sokakta. Bir itmeyle öyle bir hasarın oluşması mümkün değil. Bunu kendileri yapmışlar.
    diyelim düzmece, ellerine ne geçecek??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

diyelim düzmece, ellerine ne geçecek??

Alıntıları Göster
    Provoke etmenin en basit yoludur bu kadının yaptığı , medya ceker yada kendi adamları videoya çekerken bir anda peydah olurlar. O yaşlı dediğin kişiler öyle bir küfür ediyor ki hani kavgada söylenmez dediğimiz türden amaç dayak yemek kadın başarmış.

• wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Çocuk kadın tecavüzcülerine neden böyle davranmıyorlar? Elalemin çoluğuna çocuğuna zarar verdimi koru kolla mahkemeye teslim et sana küfür edildi mi ağzını yüzünü morart. Sence doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eglon

Çocuk kadın tecavüzcülerine neden böyle davranmıyorlar? Elalemin çoluğuna çocuğuna zarar verdimi koru kolla mahkemeye teslim et sana küfür edildi mi ağzını yüzünü morart. Sence doğru mu?
    Yapılan doğru demedim. Kadın amacına varmış ama o resimlerde yalan itip düşürmeyle kimsenin yüzü parça parça farklı yerlerden morarmaz. Senin verdiğin örnekle bu çok farklı adli makama çıkacak bir kişiye neden böyle davransın ki polis o tecavüzcülerin avukatları en ufak şeyi bile cezadan düşürmek için kullanıyorlarken neden adamı dövüp ona iyilik yapsınlar . Ayrıca işin bir farklı boyutuda şu karşıda sana parke taşı atan ,sapanla demir bilye atan , molotof atanlar varken gelip biri sana küfür ederse ihale ona kalır

Arkadaşım bu kadını da tutup hakim karşısına çıkartırsın. İzinsiz gösteri yapıp güvenlik güçlerine saldıranı da. Böyle yapmıyorsun cezasını kendin vermeye kalkıyorsun. O zaman hırsıza katile tecavüzcüye neden böyle davranmıyorlar? Hükümet aleyhine bir gösteri olduğunda dikkatimi çekiyor hep böyle sert müdaheleler oluyor. Bu ilk değil ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: eglon

Arkadaşım bu kadını da tutup hakim karşısına çıkartırsın. İzinsiz gösteri yapıp güvenlik güçlerine saldıranı da. Böyle yapmıyorsun cezasını kendin vermeye kalkıyorsun. O zaman hırsıza katile tecavüzcüye neden böyle davranmıyorlar? Hükümet aleyhine bir gösteri olduğunda dikkatimi çekiyor hep böyle sert müdaheleler oluyor. Bu ilk değil ki.
    Kardeşim bunun gibi kişiler bilinen kişilerdir. Daha önce alınıp mahkemece salınan kişiler oluyor. Emin ol her eylemde halkı kışkırtıp kargaşada kaçan kişiler çoğuda aşırı sol örgütlerin adımı oluyor. Sen mahkemeye defalarca götürüp salınınca bir yere kadar sabır ediliyor. Bu tür kişiler devlete karşı eylemlerde görmen gayet doğal amaçları zaten devlet düşmanlığı işin içine girmeden bende senin gibi düşünüyordum ama gerçekler çok farklı mesela bir eylemde polis kafede bir yaşlı adama tokat atıyor videoda izlediğinde adam ailesi ile yemek yiyor polis gelip tokat atıyor . Var hala video youtube da izle aynı durum . Ama işin aslı farklı o adam bilinen bir kişi ailesiyle yemek yiyor süsü verilmiş

Dışa yansıması farklı oluyor bu olayların işte. Güvenlik güçleri olay anında biraz daha soğukkanlı olmaları gerekiyor . Ben fazla derinini araştırmadan mesaj attım. Ama bu hırsızlara katillere ve tecavüzcü sapıklara karşı yapılan muamele benim vicdanımı rahatsız ediyor. Adam çocuğa kadına tecavüz etmiş halk cezasını verecek sen bu pisliği halkın elinden alıyorsun. Bunlara karşı tutumunu sertleştirmeli bence güvenlik güçleri.

• öncelikle polisle, sistemin paralı askerlerinin farkını anlamak lazım. alayı fetocuydu, şimdi yerine bunlar gelmiş. aynı şeyin laciverti. o kadını iten mağlukat bunu okuyorsan, delikanlıysan, adamsan, polis kimliğini, rozetini, silahını bırak, karşıma gel. İstanbul şişlideyim. tüm sülalenin kulaklarını çınlatıyorum... ayrıca burda polisi savunanlarında tüm forum sülalerinin kulaklarını epeyce çınlatmıştır herhalde. trollüğünde bir limiti var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.