Şimdi Ara

Sivil Havacılık Yüksek Okulu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
71.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kesin bi bilgi yokmu ? Yarın olmadı okulu arıyım (Emure hocam gece gece çok kötü yaptın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıllı Lopez -- 21 Mayıs 2012; 22:41:53 >
  • hocam ara gerçekten güzel olur son güncel bilgileri alırsın :)
  • Yazılanları yeni gördüm , gece gece şok etkisi yaptı !!! Okulu arayan varsa lütfen bilgilendirsin ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım ,okulun fakülteye dönüştürülmesi düşünülüyormuş dedim ,evet öyle bi söylenti var dedi , özel yetenek sınavları kalkacak mı dediğimde bilgi veremem daha açıklanmadı dedi . Kontenjanıda sordum ondada bilgi veremezlermiş .

Bekleyeceğiz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıllı Lopez -- 22 Mayıs 2012; 16:42:55 >
  • Bilgi veremezler daha kesin değil. Bir toplantıdan sonra karar veriliyor sınavlara. Zaten büyük ihtimalle dedim. Göreceğiz ne olacak. LYS ye çalışmaya şimdiden başlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Bilgi veremezler daha kesin değil. Bir toplantıdan sonra karar veriliyor sınavlara. Zaten büyük ihtimalle dedim. Göreceğiz ne olacak. LYS ye çalışmaya şimdiden başlayın.

Hocam o anda aklıma gelmedi sormak ne zamana belli olur biliyor musun ?

Lys'ye zaten çalışacağızda MF-4 5.000 aşağısı kurtarmaz özel yetenek kalkarsa ..

Edit : Değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıllı Lopez -- 22 Mayıs 2012; 18:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: local99

Aradım ,okulun fakülteye dönüştürülmesi düşünülüyormuş dedim ,evet öyle bi söylenti var dedi , özel yetenek sınavları kalkacak mı dediğimde bilgi veremem daha açıklanmadı dedi . Kontenjanıda sordum ondada bilgi veremezlermiş .

Bekleyeceğiz ..

Bekleyeceğiz.. Ama umarm öyle birşey olmaz, üniversitedeyim lys ye zaten girmeyecektim... herşey yatar..

• quote:

Orijinalden alıntı: **nothing is impossible**

quote:

Aradım ,okulun fakülteye dönüştürülmesi düşünülüyormuş dedim ,evet öyle bi söylenti var dedi , özel yetenek sınavları kalkacak mı dediğimde bilgi veremem daha açıklanmadı dedi . Kontenjanıda sordum ondada bilgi veremezlermiş .

Bekleyeceğiz ..

Bekleyeceğiz.. Ama umarm öyle birşey olmaz, üniversitedeyim lys ye zaten girmeyecektim... herşey yatar..

Bir rakip azalır eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerprone

quote:

quote:

Bekleyeceğiz ..

iyi olan kazansın rakip eksiltmeyle olacak şey değil bu kim hakediyorsa kim daha yenetekliyse o kazansın isterim ben

ama gidip lys de iyi puan yapan asosyalleri alırlarsa çok darılırım bu iş puan işi değil gönül işi

• quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

quote:

quote:

quote:

Bekleyeceğiz ..

iyi olan kazansın rakip eksiltmeyle olacak şey değil bu kim hakediyorsa kim daha yenetekliyse o kazansın isterim ben

ama gidip lys de iyi puan yapan asosyalleri alırlarsa çok darılırım bu iş puan işi değil gönül işi

aynen öyle üstad zaten latife ettim
    aslında direk puana göre almaktansa sınav puanının etkisi artırılsa daha iyi olur kanımca

• Her ne şekilde değişiklik olursa olsun, adil olan bir sene öncesinden bilgilendirme yapmaktır. Bu resmen maçın 87. dakikasında kuralları değiştirmekle eşdeğerdir. Hadi ben vazgeçtim her faul penaltı şeklinde kullanılacak dersen bu iş olmaz.

Aynı şekilde bu sene yapılacak bir değişiklik seneyi etkilemeli en azından, bakın özel yetenek tartışmasına girmiyorum bile, orası ayrı bir muamma ama böyle bir şey olursa gerçekten hiç pilot olmanın mantığı yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waterloo

quote:

quote:

quote:

Bekleyeceğiz ..

aynen öyle üstad zaten latife ettim
    aslında direk puana göre almaktansa sınav puanının etkisi artırılsa daha iyi olur kanımca

Oradaki adamla konuşmamdan ve diğer forumlardan okuduklarıma göre , okulun bunda bi etkisi yokmuş . YÖK pilotajla ilgili sınavları kaldıracak sanırım ..

Normal mühendislik tercih eder gibi pilotaj tercih edilecek ..

LYS'de başarılar .. Hoş 500+ taban puanlı okula girmek ne kadar kolaysa !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıllı Lopez -- 23 Mayıs 2012; 0:43:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halukgenc

Her ne şekilde değişiklik olursa olsun, adil olan bir sene öncesinden bilgilendirme yapmaktır. Bu resmen maçın 87. dakikasında kuralları değiştirmekle eşdeğerdir. Hadi ben vazgeçtim her faul penaltı şeklinde kullanılacak dersen bu iş olmaz.

Aynı şekilde bu sene yapılacak bir değişiklik seneyi etkilemeli en azından, bakın özel yetenek tartışmasına girmiyorum bile, orası ayrı bir muamma ama böyle bir şey olursa gerçekten hiç pilot olmanın mantığı yok.

Size şiddetle katılıyorum.. Eğer böyle birşey olursa ben de bnm gibilerde yanar ama daha da önemlisi en ufak birşeyde panik yapan, fikir alışverişine kapalı insanlar uçak uçurmaya çalışır...Artk Allah korusun uçak kazaları trafik kazalarndan çok olur .. Neyse vardr heralde bir bildikleri ( hoş neye göre böyle birşey yapacaklar bi türlü anlayamadm ama ) deyip bekleyecğz...

• Var mı yeni gelişmeler ?
  • AME ve FAA nedir ? biraz bilgi verebilirmisin ? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülbiye Ceren -- 30 Mayıs 2012; 22:56:11 >
  • yetenek sınavı kalkarsa nasıl pilot olup olmayacağı anlaşılacak adamın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekog

yetenek sınavı kalkarsa nasıl pilot olup olmayacağı anlaşılacak adamın?

Çok büyük ihtimalle kalkacakmış

• Arkadaşlar Sivil Havacılık Uçak Elektrik-elektroniği bölümünü bitirmiş olan birisi olarak bu bölümü veya gövde-motor bölümünü yazacak arkadaşlara birer tavsiye vermek istedim. Sanırım benzer yazılar oldu ama tekrar hatırlatmakta fayda var. Bölümümüz hazırlıkla birlikte 5 yıl bunu okuduğunuz zaman 2 yıl tecrübe ile birlikte elektrikçiler için 2 gövdeciler için 3 modül sınavını vermeniz halinde uçak teknisyeni olabiliyorsunuz. Ders içeriklerimizden dolayı toplam 10 modülden muaf oluyoruz. Aynı şekilde İşkurun uçak teknisyenliği kursları mevcuttur bunlardada 6 ay eğitim karşılığında 5 yıl tecrübe ile aynı derece uçak teknisyeni olabilirsiniz (işkur mezunları 13 modülün sınavına girmek durumunda ama sanılanın aksine çokda zor sınavlar değil ) . 6 ay eğitimin bitiminde 1500 lira maaşla Habomda işe başlayabiliyorsunuz. Benim nacizane tavsiyem bu bölümü yazarak yıllarınızı boşa geçirmemeniz eğer girebiliyorsanız işkurun kurslarına girin en az 4 yıl önde olursunuz şu an bu bölümde okuyan arkadaşların çoğu mağdur durumda nedeniyse THY artık kendi elemanını yetiştiriyor 5 yıl okuyup gelen kişiyle 6 aylık eğitimi gören kişi aynı kefede değerlendiriliyor. Umarım bilgiler işinize yarar.

• ben geçen sene askeriye elmelerine katıldım sağlıktan elendim sebebi parmak çökmesi ve hipermetroptu ki hipermetrop oldugumu düşünmüyorum yazıların hepsini gördüm neden yaptım bilmiyorum yarısında durakladım zaten bahaneye bakıyorlar yani varsa bile çok küçük derecede kendime güveniyorum ama bu sebeblerden yine sağlıkta elenir miyim korkusu var bir de mülakata katılabilmek için yaş sınırlaması var mı okuyan arkadaşlara soruyorum kız öğrenci var mı yani bayanların ne kadar şansı var? yanıtlar için şimdiden sağ olun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekog

yetenek sınavı kalkarsa nasıl pilot olup olmayacağı anlaşılacak adamın?

Çok büyük ihtimalle kalkacakmış

kalkması daha mantıkllı olur, 1.si torpil ortadan kalkacak, 2.si gerçekten hakedenler bölüme girebilecekler. Çalışın sizinde olsun arkadaşlar bence top size atılıyor burda direkt olarak, eskiden olsa torpilliler önünüze geçecekti giremeyecektiniz belkide, şimdi oturun çalışın ve kazanın bu kadar herşey elinizde daha ne olsun..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.