Şimdi Ara

Sivil Havacılık Yüksek Okulu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
71.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010-YGS’de, YGS puanı veya özel yetenek sınavı sonucu ile örgün yükseköğretim programına yerleştirilmiş adayların ağırlıklı ortaöğretim başarı puanları ile ilgili katsayıları yarıya düşürülecektir. Bu kural açık öğretimin kontenjanlı programları için de uygulanacaktır. Sınavsız geçiş ile meslek yüksekokulları veya açık öğretimin (kontenjansız programları hariç) 2010-YGS’de yerleştirilen adaylara bu kural uygulanmayacaktır.

Burada yazan yükseköğretim programları olarak 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık üniversiteyi mi kastediyor. Ben yüksek öğretim kurumlarında birine yerleşince okuldan gelen puanın yarısını ekliyor ham puanına yanlış mı anladım. Mülakatlarda YGS puanı ne kadar etkili yani adam barajı zar zor geçmiş deyip birazda geri plana itebiliyorlar mı?

• sivil havacılığın sitesine baktım da pilotaj için 545 gibi bir puan vardı . (yanlış hatırlıyor olabilirim şimdiden özür dilerim ) ama şimdi ygs den 225 geçmen yeterli diyorlar .bu konuyu bir açıklığa kavuşturabilir misiniz .teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gülbiye Ceren

sivil havacılığın sitesine baktım da pilotaj için 545 gibi bir puan vardı . (yanlış hatırlıyor olabilirim şimdiden özür dilerim ) ama şimdi ygs den 225 geçmen yeterli diyorlar .bu konuyu bir açıklığa kavuşturabilir misiniz .teşekkürler

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDMQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.anadolu.edu.tr%2Fduy%2Filan%2Fonkayit_2010.1%2Fpilotaj_onkayit.doc&ei=gJp9T4XHBMHC0QXW_9jQDQ&usg=AFQjCNGKlPu5evoNedGGYPJLaexFep5iFQ&sig2=XTgqwPLIJXOFqZs-v3WtGw

burada 2010 için olan önkayıt duyurusu yönergesi var ve önkayıt için puan 225

sonra gidiyorsun ağustosda eskişehire sınavlara giriyorsun başarılı olursan okuyorsun bu kadar basit

• 255 çok düşük değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

255 çok düşük değil mi ?

Öncelikle 255 değil 225. Bu puan eleme amaçlı koyulmuş bi sınır değildir, asıl eleme üniversitenin kendi sınavında yapılacağı için önemli de değildir.
  • sivil havacılık kursları ne işe yarar ,ne amaçla gidilir , bide lisede oluyomuş sanırım bilen varsa söyleyebilir mi?
  • herkese iyi günler ben hava trafik kontrolörlüğü sınavları hakkında bilgi almak istiyorum, kzım için, sivil havacılığın hangi bölümlerinde kız öğrenci daha çok , pilotaj, kontrolörlük, ve tercihler girlien elektrik, motor , ulaştırma kızlar için hangisi daha uygun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut938

herkese iyi günler ben hava trafik kontrolörlüğü sınavları hakkında bilgi almak istiyorum, kzım için, sivil havacılığın hangi bölümlerinde kız öğrenci daha çok , pilotaj, kontrolörlük, ve tercihler girlien elektrik, motor , ulaştırma kızlar için hangisi daha uygun,

Temmuz sonu ağustos başı gibi anadolu.edu.tr de duyurualr kısmında çıkar ATC sınavlarının tarihi ve içeriği. Hatırladığım kadarıyla kolay bir matematik sınavı var daha sonra simülasyon sınavı gibi birşey var. İçeriğini bilmiyorum. Hava trafik ve işletmede kız daha çok. Pilotaj bölümünde genelde 1 tane olur. Motor ve elektriği ise asla düşünmeyin bile.
  • tşk ederim verdiğiniz bilgiler için, memnun oldum, siz sivil havacılıkta msınız hangi bölüm acaba
  • @emure
    Acaba ygs puanlarında bir oynama olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

@emure
    Acaba ygs puanlarında bir oynama olur mu?

sanmıyorum ben bir oynama olacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

quote:

Orijinalden alıntı: mesut938

herkese iyi günler ben hava trafik kontrolörlüğü sınavları hakkında bilgi almak istiyorum, kzım için, sivil havacılığın hangi bölümlerinde kız öğrenci daha çok , pilotaj, kontrolörlük, ve tercihler girlien elektrik, motor , ulaştırma kızlar için hangisi daha uygun,

Temmuz sonu ağustos başı gibi anadolu.edu.tr de duyurualr kısmında çıkar ATC sınavlarının tarihi ve içeriği. Hatırladığım kadarıyla kolay bir matematik sınavı var daha sonra simülasyon sınavı gibi birşey var. İçeriğini bilmiyorum. Hava trafik ve işletmede kız daha çok. Pilotaj bölümünde genelde 1 tane olur. Motor ve elektriği ise asla düşünmeyin bile.

Hocam acaba sordunuz mu ? Okulun fakülte olması sonrasında nelerin değişebileceğini ?

• Arkadaşlar bu sene büyük ihtimalle alımlar LYS puanına göre olacak.
  • Geçen senenin sınav programı arkadaşlar buyrun

Sivil Havacılık Yüksek Okulu
  • quote:

Arkadaşlar bu sene büyük ihtimalle alımlar LYS puanına göre olacak.

LYS puanı 225 olan pilotaja girebilecek bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Geçen senenin sınav programı arkadaşlar buyrun

Sivil Havacılık Yüksek Okulu

Mulakatlarda sadece 5 eleme yapilmis.Cok az degil mi?Acaba bu sene de mi boyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hayır. Demek istediğim sadece LYS puanına bakcaklar özel yetenek sınavı olmadan. İşletme yazar gibi tercih listene pilotaj yazıp girceksin.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır. Demek istediğim sadece LYS puanına bakcaklar özel yetenek sınavı olmadan. İşletme yazar gibi tercih listene pilotaj yazıp girceksin.

Hocam emin misiniz ? Bundan sonra hep öylemi devam edecek ? İlk 3-4bin içinde olmadan çok zor bu haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıllı Lopez -- 21 Mayıs 2012; 22:22:46 >

• LYS olursa ilk 10 bine girenlerin şansı olur sadece.
  • sanırım öyle olucak ama başka durumlarda var özel yetenek sınavları kalkmayabilir
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.