Kıllı Lopez
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(21.5.2012 22:41:01)
Ya kesin bi bilgi yokmu ? Yarın olmadı okulu arıyım
(Emure hocam gece gece çok kötü yaptın
)
waterloo
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(21.5.2012 22:49:30)
hocam ara gerçekten güzel olur son güncel bilgileri alırsın :)
**nothing is impossible**
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(22.5.2012 00:59:18)
Yazılanları yeni gördüm , gece gece şok etkisi yaptı !!! Okulu arayan varsa lütfen bilgilendirsin ..
emure
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(22.5.2012 17:42:35)
Bilgi veremezler daha kesin değil. Bir toplantıdan sonra karar veriliyor sınavlara. Zaten büyük ihtimalle dedim. Göreceğiz ne olacak. LYS ye çalışmaya şimdiden başlayın.
Kıllı Lopez
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(22.5.2012 18:08:19)
quote:
Orijinalden alıntı: emure Bilgi veremezler daha kesin değil. Bir toplantıdan sonra karar veriliyor sınavlara. Zaten büyük ihtimalle dedim. Göreceğiz ne olacak. LYS ye çalışmaya şimdiden başlayın. |
Hocam o anda aklıma gelmedi sormak ne zamana belli olur biliyor musun ?
Lys'ye zaten çalışacağızda MF-4 5.000 aşağısı kurtarmaz özel yetenek kalkarsa ..
Edit : Değiştirme
halukgenc
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(22.5.2012 23:49:09)
Her ne şekilde değişiklik olursa olsun, adil olan bir sene öncesinden bilgilendirme yapmaktır. Bu resmen maçın 87. dakikasında kuralları değiştirmekle eşdeğerdir. Hadi ben vazgeçtim her faul penaltı şeklinde kullanılacak dersen bu iş olmaz.
Aynı şekilde bu sene yapılacak bir değişiklik seneyi etkilemeli en azından, bakın özel yetenek tartışmasına girmiyorum bile, orası ayrı bir muamma ama böyle bir şey olursa gerçekten hiç pilot olmanın mantığı yok.
**nothing is impossible**
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(23.5.2012 01:25:59)
quote:
Orijinalden alıntı: halukgenc Her ne şekilde değişiklik olursa olsun, adil olan bir sene öncesinden bilgilendirme yapmaktır. Bu resmen maçın 87. dakikasında kuralları değiştirmekle eşdeğerdir. Hadi ben vazgeçtim her faul penaltı şeklinde kullanılacak dersen bu iş olmaz. Aynı şekilde bu sene yapılacak bir değişiklik seneyi etkilemeli en azından, bakın özel yetenek tartışmasına girmiyorum bile, orası ayrı bir muamma ama böyle bir şey olursa gerçekten hiç pilot olmanın mantığı yok. |
Size şiddetle katılıyorum.. Eğer böyle birşey olursa ben de bnm gibilerde yanar ama daha da önemlisi en ufak birşeyde panik yapan, fikir alışverişine kapalı insanlar uçak uçurmaya çalışır...Artk Allah korusun uçak kazaları trafik kazalarndan çok olur ..
Neyse vardr heralde bir bildikleri ( hoş neye göre böyle birşey yapacaklar bi türlü anlayamadm ama
) deyip bekleyecğz...
Kıllı Lopez
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(24.5.2012 20:54:27)
Var mı yeni gelişmeler ?
Gülbiye Ceren
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(30.5.2012 12:10:35)
AME ve FAA nedir ? biraz bilgi verebilirmisin ? teşekkürler
Mr.Kıro
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(4.6.2012 01:41:32)
yetenek sınavı kalkarsa nasıl pilot olup olmayacağı anlaşılacak adamın?
demongorgon
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(13.6.2012 03:12:58)
Arkadaşlar Sivil Havacılık Uçak Elektrik-elektroniği bölümünü bitirmiş olan birisi olarak bu bölümü veya gövde-motor bölümünü yazacak arkadaşlara birer tavsiye vermek istedim. Sanırım benzer yazılar oldu ama tekrar hatırlatmakta fayda var. Bölümümüz hazırlıkla birlikte 5 yıl bunu okuduğunuz zaman 2 yıl tecrübe ile birlikte elektrikçiler için 2 gövdeciler için 3 modül sınavını vermeniz halinde uçak teknisyeni olabiliyorsunuz. Ders içeriklerimizden dolayı toplam 10 modülden muaf oluyoruz. Aynı şekilde İşkurun uçak teknisyenliği kursları mevcuttur bunlardada 6 ay eğitim karşılığında 5 yıl tecrübe ile aynı derece uçak teknisyeni olabilirsiniz (işkur mezunları 13 modülün sınavına girmek durumunda ama sanılanın aksine çokda zor sınavlar değil ) . 6 ay eğitimin bitiminde 1500 lira maaşla Habomda işe başlayabiliyorsunuz. Benim nacizane tavsiyem bu bölümü yazarak yıllarınızı boşa geçirmemeniz eğer girebiliyorsanız işkurun kurslarına girin en az 4 yıl önde olursunuz şu an bu bölümde okuyan arkadaşların çoğu mağdur durumda nedeniyse THY artık kendi elemanını yetiştiriyor 5 yıl okuyup gelen kişiyle 6 aylık eğitimi gören kişi aynı kefede değerlendiriliyor. Umarım bilgiler işinize yarar.
lady_som
=> Sivil Havacılık Yüksek Okulu
(13.6.2012 16:34:43)
ben geçen sene askeriye elmelerine katıldım sağlıktan elendim sebebi parmak çökmesi ve hipermetroptu ki hipermetrop oldugumu düşünmüyorum yazıların hepsini gördüm neden yaptım bilmiyorum yarısında durakladım zaten bahaneye bakıyorlar yani varsa bile çok küçük derecede kendime güveniyorum ama bu sebeblerden yine sağlıkta elenir miyim korkusu var bir de mülakata katılabilmek için yaş sınırlaması var mı okuyan arkadaşlara soruyorum kız öğrenci var mı yani bayanların ne kadar şansı var?
yanıtlar için şimdiden sağ olun.