Şimdi Ara

Sıvı Soğutmaya geççem KArarsızım Ekipmanlar konsunda!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar.Sıvı soğutmaya geççem.Şaştım kaldım.Hangi blokları kullanıym.Hangi pompayı kullanıym.Bunları nerden alıym???DEstekleriniz Lütfen Vallahi de tillahide Şaştım kaldım.Yalan oldum.Diyorum ki İİ bişiler çıksın meydana!!!Yarımcı olursanız sevinirim.Bloklar Zalman mı?TT mi?????

• Arkadaş saolasın ilgilendiğin için.Bişi daha var?Zalman Altın kaplama tt ise bakır.Isı iletkenliği bakımından tt ii değilmi?FArk yaratır mı???
    Monster IFL90 Notebook
  • bakır zaten kararcak... altın daha az iletse bile bakır karadığında tenekeden daha fazla iletmicek

Orjinalden alıntı: FATALcan

bakır zaten kararcak... altın daha az iletse bile bakır karadığında tenekeden daha fazla iletmicek

Bildiğim kadarıyla TT'lerin içinde de kaplama var. Ve de soğutma suyunun içine biraz antifriz katılırsa kararma gibi bir problem olacağını sanmam. Maalesef bloğum olmadığı için kesin konuşamıyorum. Ama kararma olsa bile birkaç mikronluk tabakanın ısı iletimine etkisi ihmal edilebilecek düzeyde kalacaktır. Tabi altın kaplamanın da birkaç mikron olduğunu düşünürsek onun için de aynı şey geçerli. Düşünün, 5 mm lik bakır tabakasının ısı transferine karşı oluşturacağı direncin yanında 1 mikronluk tabakanın (malzemesi ister altın, ister oksit olsun) direnci neredeyse 0 dır.

Barbara Bush

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.