Şimdi Ara

Sıvı Soğutma için yardıma ihtiyacım var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kasama sıvı soğutma yapmayı düşünüyorum hiç bi bilgim yok su soğutma hakkında ne almalıyım ne yapmalıyım veya sıvı soğutma yapmalımıyım yoksa hava soğutmadan devam mı etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckoloji41 -- 17 Temmuz 2014; 5:07:46 >

• Dostum ihtiyacin var mi sivi sogutmaya once onu sor kendine islemci ne anakart ne ekran karti ne :) ihtiyacin varsa yardim ederim benim mod konumada bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supressor kullanıcısına yanıt
    ihtiyacım var bence sistemimde şöyle :

İntel core i5 4430 3.0 ghz 6 mb cache 1150 soket 4.nesil Haswell işlemci
    Gigabyte Z87-Hd3 İntel Z87 Soket 1150 Ddr3 1600mhz Sata 3.0 Usb 3.0
    Gskill Ripjaws 4 gb 1600 mhz + Gskill Ripjaws X 8 gb 1600 mhz toplam 12 GB RAM
    ASUS GTX 550 Tİ 192 bit DirectCu DDR5 ekran kartı
    WD Green 500 gb 7200 rpm hdd
    Xigmatek asgard 381 pure black edition kasa
    ENERMAX NAXN ENP550AWT 550W ATX12V Active PFC Güc kaynağı

sistemim böyle normalde 30-35 derece arasında değişiyor işlemci ve ekran kartı sıcaklığı (bu arada işlemci fanım stock fan) ama oyuna girince işlemci 50-55 derecelere geliyor ekran kartı 65-70 e kadar çıkıyor ama oyunda herangi bi kasma donma vs yok tüm oyunları full ultrada veya high da oynuyorum.Bu ısıları ciddi oranda düşürmek istiyorum bu yüzden sıvı soğutma düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckoloji41 -- 18 Temmuz 2014; 20:26:56 >

• pckoloji41 kullanıcısına yanıt
    dostum bana sorarsan noctua yada akasa venom medusa alabilirsin ama illa sıvı olsun istiyorsan h100i h110i bence customa gerek yok
    normal kitlere baktım tabiki ama bana baya bi tuzlu geldiler o yüzden custom yapmayı düşündüm normal kitlerden daha ucuza gelmiyorlarmı onlar ?
    şimdi hesaplayalım dostum 240 mm ikinci el radyatör 70-100 tl arası
    120 mm ikinci el radyatör 40-50 tl arası
    cpu bloğu çinden temin edersen 50-75 tl arası
    gpu bloğu yine aliexpressten 30 tl arası
    pompa aliexpressten 40-50 tl arası
    hortumlar en ucuz 20 tl
    rakorlar 50-75 tl arası
    sıvı 30-40 tl arası

en ucuz yapabileceğin bu
  • costum daha pahalı ikinci el alıp radyatörü araba radyatörü pompayı akvaryum pompası rezarvuarı pet şiseden yapmayacaksan hazır kitler daha ucuz ki yazdıklarından anladıgım kadarıyla yapmayacaksın o yuzden hazır kitler sana daha uygun h110 almassan cm seidon 120 alırsın 150-160 liraya kapatırsın olayı

cm seidon 120 ile ilgili @OneTreeHill 'in incelemesi var bakabılırsın

Edit: http://forum.donanimhaber.com/m_79771855/tm.htm bu konuyu incelersen ne demek istediğimi anlarsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 18 Temmuz 2014; 21:41:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ozaman ben mecbur hava soğutmada kalıcam aslında şöle komple kit falan olsaydı 120-150 tl arası süper olurduda neyse artık hava soğutmadan devam teşekkür ederim yardımlarınız için
  • cm seidon 120 mi yi duymuştum iyi bi soğutucu diye onlara bakıcam zaten mecbur bide öle pet şişeyle falan yapsak kaça patlar
    anca elinde patlar dostum sisteme yazık olur :) bak güzel hava soğutmalar var al başın ağrımaz :)
    ne gibi modeller önerirsin bana ama fiyatı çok uçuk olmasın 50-130 arası alabilirim anca
  • Forumda ikinci el bolumunde firsat bekle dostum cooler master v8 akasa venom medusa noctua d14 thermalright macho gibi modelleri takip et dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • custom istiyorsan çok araştırma yapmalısın ama hazır al keyfine bak görsellik öenmsemiyorsan
    teşekkürler dostum ikinci el de bakıcam uygun bulursam hemen alırım bitane saol herşey için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.