Şimdi Ara

SU SOĞUTMA DÜNYASI. KAPANDIII!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
26
Favori
20.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SATIŞ SONA ERMİŞTİR. İLGİ GÖSTEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 24 Haziran 2016; 11:50:10 >

• Aquacomputer Airplex XT 120 mm lik radyatör halen satılık mı ? Kullanılmlşmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZekiSAN

Aquacomputer Airplex XT 120 mm lik radyatör halen satılık mı ? Kullanılmlşmı ?

Ayrıntılarda aksi belirtilmediği sürece ürünler ikinci eldir ve üzerinde fiyat yazan ürünler hala satılık demektir...
  • Güzel ... Ben bu Aquacomputer Airplex XT 120 mm radyatörden 1 adet ile 10/13mm. 90 derecelik sıkmalı rakordan 2 adet alayım.
    Alım-teslim işlemi nasıl yapılıyor. Malum forumda er rütbesindeyim işlemleri tam bilmiyorum ...
  • quote:

Güzel ... Ben bu Aquacomputer Airplex XT 120 mm radyatörden 1 adet ile 10/13mm. 90 derecelik sıkmalı rakordan 2 adet alayım.
    Alım-teslim işlemi nasıl yapılıyor. Malum forumda er rütbesindeyim işlemleri tam bilmiyorum ...

Ücreti hesabıma havale/EFT yapıyorsunuz ardından adresinize kargolanıyor...

Bu tür yazışmalar ilan üzerinden değil de Kişisel Mesaj(PM) ile görüşülür.
  • Mesajım bulunsun ilerleyen zamanlarda radyatör lazım olacak kalırsa alış veriş yapmayı düşünürüm.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merkezi sistem sıcak su sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhabalar. Bu işlerden pek anlamıyorum o yüzden kusura bakmayın bir sorun olacaktı. Bu sattıklarınız arasından amd fx6100 için sıvı soğutmayı kaça toplarız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellair

Hocam merhabalar. Bu işlerden pek anlamıyorum o yüzden kusura bakmayın bir sorun olacaktı. Bu sattıklarınız arasından amd fx6100 için sıvı soğutmayı kaça toplarız ?

PM ile cevaplandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle58

quote:

Aquacomputer Airplex XT 120 mm lik radyatör halen satılık mı ? Kullanılmlşmı ?

Ayrıntılarda aksi belirtilmediği sürece ürünler ikinci eldir ve üzerinde fiyat yazan ürünler hala satılık demektir...

birşey soracagım kardeşim

merhaba arkadaşlar ben antalya finike ilcesinde yaşıyorum burada yazları ortam sıcaklıgı resimde görüdügünüz gibi aşırı sıcak bir insan hic bir hareket etmeden durduk yere terliyor burada daki nem oranı cok fazla üstelik catısız ve direk damı olan bir evde yaşıyorum duvarlar bile ateş gibi hic bir işe yaramayan boş bir demiri evin herhangi bir yerine koyun demir kendi kendine ısınıyor bu durumda ben işlemciyi sadece işlemciyi nasıl soğutmalıyım ben h110 almayı düşünüyordum ancak onunda ortam sıcaklıgı bu değerlerde olan bir yerde pekde etkisi olacagını sanmıyorum yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

ayrıca şuan icin ayrıdıgım bütce 350 tl var bu para ile nasıl soğuturum ben işlemciyi ben işlemciye overclock filan yapan birisi deyilim hatta ve hatta tubo var 2600k da onu bile kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox__2006 -- 7 Eylül 2013; 15:38:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

Birşey soracagım kardeşim

merhaba arkadaşlar ben antalya finike ilcesinde yaşıyorum burada yazları ortam sıcaklıgı resimde görüdügünüz gibi aşırı sıcak bir insan hic bir hareket etmeden durduk yere terliyor burada daki nem oranı cok fazla üstelik catısız ve direk damı olan bir evde yaşıyorum duvarlar bile ateş gibi hic bir işe yaramayan boş bir demiri evin herhangi bir yerine koyun demir kendi kendine ısınıyor bu durumda ben işlemciyi sadece işlemciyi nasıl soğutmalıyım ben h110 almayı düşünüyordum ancak onunda ortam sıcaklıgı bu değerlerde olan bir yerde pekde etkisi olacagını sanmıyorum yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

ayrıca şuan icin ayrıdıgım bütce 350 tl var bu para ile nasıl soğuturum ben işlemciyi ben işlemciye overclock filan yapan birisi deyilim hatta ve hatta tubo var 2600k da onu bile kapatıyorum

Extreme (Kurubuz - sıvı azot- chiller vs.) soğutma hariç bütün hava ve su soğutma sistemleri ortam sıcaklığına yakın değerlerde tutmak için tasarlanmıştır. Yani hiçbir soğutma sizin işlemcinizi ortam sıcaklığından daha düşük veya tam o sıcaklıkta tutamaz. Ancak kaliteli bir radyatör kullanırsanız suyun sıcaklığını mümkün olduğu kadar ortam sıcaklığına yakın değerlerde tutarsınız. Bunun yanında gene kaliteli bir blok ve pompa ile de işlemcinin sıcaklığını mümkün olduğu kadar aşağılara düşürürsünüz....

H110 hazır sistemler içinde iyi bir alternatiftir. Ancak Custom sistemler ile kıyaslandığında radyatörü pek büyük değil ve incedir. Daha kaliteli radyatörlerde çok daha düşük devir ve seste alacağınız performansı H110 da daha yüksek devirli doğal olarak ta sesli fanlar ile alabilirsiniz... Hem sessiz hem de performanslı bir sistem arıyorsanız Custom sistemlere yönelmenizde fayda var. Tabi bu durumda da maliyet biraz artar...

• senin yaptıgın soğutma sistemlerinde yani ortam sıcaklıgın altına endirmezmiyim ben işleci sıcaklıgını sadece işlemciyi soğutcak 350tl yetmezmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

senin yaptıgın soğutma sistemlerinde yani ortam sıcaklıgın altına endirmezmiyim ben işleci sıcaklıgını sadece işlemciyi soğutcak 350tl yetmezmi

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi standart hava ve su soğutma sistemleri ortam sıcaklığının altına indiremez.Bu fizik kurallarına aykırı. En basit hali ile water chiller tarzı bir soğutma ile dediğiniz yapılabilir ki bunun da maliyeli yüksek hem de bu konularda biraz tecribeli olmanız lazım.

350 TL civarlarına pek iyi bir Custom sistem kuramazsınız. 500 TL ve üzeri lazım. O fiyatlarda H110 alabilirsiniz...
  • Merhaba güzel ürünler satıyorsunuz hayırlı satışlar.

Soruma gelecek olursak ilk iki büyük radyotörlerin altındakiler 240mm mi yoksa 120mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Merhaba güzel ürünler satıyorsunuz hayırlı satışlar.

Soruma gelecek olursak ilk iki büyük radyotörlerin altındakiler 240mm mi yoksa 120mi.

Teşekkürler. İlk üç büyük radyatörden sonraki swiftech 240 mm lik bir radyatör...
  • XSPC X2O 750 siyah olanı varmıdır ecaba elinizde ? kasam siyah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

XSPC X2O 750 siyah olanı varmıdır ecaba elinizde ? kasam siyah..

Maalesef elimde siyah olandan yok ama forumda bir arkadaş satiyordu. Bakarsanız bulabilirsiniz.
  • Çok güzek ürünler hayırlı satışlar.Pek çoğu ürün türkiyede hiçbiryerde yok
  • HWLabs Black Ice SR1 480 Radyatör tarafımdan satın alınmıştır.

Arkadaşa ayrıca ilgilelerinden dolayı teşekkür ediyorum...
  • paradox__2006 kullanıcısına yanıt
    Hız aşırtma yapmıyorsanız, H110 fazla fazla yeter zaten. Sıvı soğutma işine girmenize gerek yok...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.