Şimdi Ara

Sıvı Çamaşır Deterjanı ile Ön Yıkamalıda Kullanılır mı, Otomatik Makinelerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıvı çamaşır deterjanını ön yıkamalı proğramda kullanıyorum ama dikkat ettim
    sıvıyı kutucuklara dökmemle gitmesi bir oluyor.
    Acaba sıvı deterjanlar otomatik makiler için uygun değil mi?
    eskisi gibi toz deterjan mı kullanacaaz yoksa?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sıvı Çamaşır Deterjanı: Ön Yıkamada ve Otomatik Makinelerde Kullanımı

Sıvı çamaşır deterjanları, hem ön yıkama hem de otomatik çamaşır makinelerinde kullanıma uygundur. Bununla birlikte, deterjanı makinenin doğru gözüne yerleştirmek önemlidir.

Ön Yıkama

Ön yıkama bölmesine genellikle sıvı deterjan eklenir. Bu göz, çamaşırların en kirli kısmına odaklanan bir ön yıkama döngüsü için tasarlanmıştır.

Otomatik Makineler

Otomatik çamaşır makinelerinde sıvı deterjan, genellikle ana yıkama gözüne konur. Makinenin yıkama programına bağlı olarak, bazı makinelerde ön yıkama gözüne de sıvı deterjan eklenebilir.

Kullanım Talimatları

Sıvı deterjanın belirli kullanım talimatları, deterjanın üzerindeki etikette belirtilmiştir. Genellikle, tam bir yıkama yükü için 1/2 ila 1 bardak sıvı deterjan önerilir. Ancak, suyun sertliği ve çamaşırların kirlilik seviyesi gibi faktörlere göre miktarı ayarlamak gerekebilir.

Makinenin Hangi Gözüne Konur?

Sıvı deterjanı otomatik makinelerde ana yıkama gözüne koymak en iyisidir. Bu göz, çamaşırları ana yıkama döngüsü sırasında temizlemek için tasarlanmıştır.

Önemli Not:

Farklı sıvı deterjan markaları farklı formüllere sahip olabileceği için kullanım talimatlarını dikkatlice takip etmelisin. Bazı deterjanlar ön yıkama ve ana yıkama için ayrı bölmelere ihtiyaç duyabilir. Makinenin kullanım kılavuzunu kontrol etmek ve deterjan üreticisinin talimatlarını takip etmek her zaman en iyi uygulamadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • camasir yikayan yok mu?
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    reklamı izlersen veya kutu üzerini tam okursan ön yıkama yapılmaz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

sıvı çamaşır deterjanını ön yıkamalı proğramda kullanıyorum ama dikkat ettim
    sıvıyı kutucuklara dökmemle gitmesi bir oluyor.
    Acaba sıvı deterjanlar otomatik makiler için uygun değil mi?
    eskisi gibi toz deterjan mı kullanacaaz yoksa?

Sivil deterjan aparati varsa mumkun
  • Takip edin başka yolu yok.

On yıkama suyu alırken ekleyin sonra ana yikamadada tekrar ekleyin manuel olarak en mantıklı yol budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aparat yuvasi var ancak evi altini ustune getirdim aparati bulamadim. Hatirliyorumda deterjan haznesine konulan bir aparat olacakti ama bir turlu bulamiyorm.
    ayrica mahcup kardes konu acmadan once perwolll marka kutularin hepsinin uzerini okumustum, sen soledikten sonada okudum, on yikamasiz ibaresi bulamadim
    anlasilan on yikamali yikayamacaz, perwollde cok temiz yikamiyor

cevap veren olursa mesajini atsin. dairede herzaman internete girme firsatim olmuyor. biraz gecte olsa bu sorunu cozmek istiyorum
  • Ön yıkama olayını kendimiz takip etmemiz gerekiyor. Ben öyle yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sifon aparati olmali yoksa siz takip edeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılır.
  • arcelik. modelini unuttum bakinca yazarim
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    Ben beyazları yıkarken sıvı deterjan kullanmıyorum. Sadece koyu renklileri yıkarken persil expert jel kullanıyorum. Makina Ön yıkamayı bitirene kadar çamaşırları ayırıyorum. Zaten ara sıkmayı yapıp ana yıkamaya geçtiği zaman,hemen deterjanı ekliyorum. Sıvı deterjan için parça yoksa ancak makinayı takip ederek yıkayabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

arcelik. modelini unuttum bakinca yazarim

ariston degilmi
  • çamaşırları koyduktan sonra , makine içine (deterjan gözüne değil) gereken ölçüde dökün sonra makineyi başlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 17 Şubat 2014; 0:45:42 >
  • arcelik makinede kullanicam, ariston ayri
  • deterjani camasirlarin icine koydugum zaman birinci yıkamada (soguksu) butun deterjanli suyu bosaltiyor. o sekilde on yikamali yikayamiyorum. ama on yikamasiz (B de) yikarsam cok guzel bir yontem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.