Şimdi Ara

Sivasta sarıkız örümceği!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
13.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yıldır sivastayım hiç görmedim. başka örümcekte görmedim hep bahçe örümceği.
  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    Bildiğin çete kurmuşsun hocam sen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    heheh, 4-5 yıldır besliyorum, toplam sayıları 3 tane. benim pencere hizasında 60'ar derecelik yeri mıntıka edinmişler kendilerine. veteriner bir arkadaşım var site içerisinde, o kısırlaştırmadır, aşıdır yapmıştı beslediklerime. bazen yabancı kediler geliyor bunları dövmeye felan, o zaman spor için dışardaysam kovalıyorum onları sanıyorum bu sebepten de bana alıştılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen yıl kürekle oldurdum süpürge filan işlemiyor :)
  • Suriyelilerin yaninda getirdikleri hediyeler iste Arap sayisi artikca daha cok ayni habitati paylasan canlilar gelecek buraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki biraz rahatlatır
  • Preamary kullanıcısına yanıt
    hocam zıplıyorlar mı bunlar? aklımda şu var süpürgeyle üstüne basacam sonra kesici ya da ağır bir aletle çat çat ezeceğim. birde şimdi vururum üstüme falan zıplar arkama bakmadan kaçarım olmaz kurban bayramında savaşırım büyük ihtimalle. birde bizim bura full beton gelir mi genede?
  • LeqenDHeRo L kullanıcısına yanıt
    Allah da seni güldürsün, öldüm gülmekten yahu
    hakketten Anteras gibi
  • Daha önce de başka bir konuya bu videoyu attım diye hatırlıyorum ama neyse.

https://youtu.be/FhxmpjQPRl8?t=5m
    Hocam tamam bende korkuyorumda yapıştırıcı çok ağır bir şey. Kedileri deneyin siz öncelikle. Evide ilaçlatın düşünecekseniz.
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam henüz benim evde karşılaşmadık inşallah karşılaşmayız. Karşılaşırsak bütün imkanları deneyeceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerden girdim ben bu konuya

• Malatyada Altay Kışlasında askerlik yaptım, bu sarı ömerler koğuşta cirit atardı. Arada bazı dengesiz arkadaşlar bardağa filan koyup gezdirirdi bu böcekleri. Birkaç kişinin vücudunda da ısırdıkları için küçük yaralar olmuştu. Komutanlarımız sağolsun hiç önemsemezdi, askeri sallayan kim ki zaten
  • akrep, kuş, kertenkele, fare hatta yılan denk getirirse yer, zehirli değildir, gece hızlı kaçar gündüz nadiren çıkar, gündüz kaçamaz, benim gördüklerim insanlardan kaçıyor, güneydoğuda operasyona çıkan ve gece arazide yatan askerleri gece ısırdığı gözükür ısırdığı yere deriyi eriten bir tür enzim bırakır o kısım pul pul dökülür o yüzden et yiyen örümcek olarakta geçer. iri olduğu için korkutur ama zehirli değildir sadece dokuyu sağlam çürütür bebek felan ısırırsa enfeksiyona sebep olup ölümüne sebep olabilir. bahçenizi ilaçlayın alayı da gebersin ya da yakın.

TR de az göürülür diyenler hangi ülkede yaşıyor bozkır iklimin hakim olduğu her yerde yoğundur gece çıktığından pek denk gelmezsin hepsi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 16 Ağustos 2017; 22:28:55 >
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Benim en büyük endişem bebekler hocam hadi büyük adam baseder biraz da çocuklara birşey olursa durum kötü olur.

eve kedi alın oynaya oynaya sakız gibi edip yemez de öyle bırakır zevkine macun eder ama bazı rahatsız kediler yılan vs. ne bulursa alıp ev sahibine getirebiliyor bakın ben ne buldum diye
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Hocam eve alamam da bloğa çevresine alıştırmaya çalışacağız kedileri

• arkadaşlar korkmayın panikte yapmayın, karşılaşmak istemiyorsanız kedi besleyin olsun bitsin :)

Linkte normal bir kedinin tarantula ile karşılaşması var, tarantulaya onu yapan buna ne yapar birde bu şekilde düşünün
    https://www.youtube.com/watch?v=UQNzNeOPMbU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 16 Ağustos 2017; 22:43:50 >
  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    Şuna bak ya top gibi oynadı kraker gibi yedi ha :)

• Diyarbakirda dagin basinda bi üs bölgesinde askerlik yaptim genelde gece nobeti tutardim. Nobet yerlerimiz taş mevziydi 1970lerden falan kalma. Gece bunlar gelir diye yanimda fener tasiyodum 2 dk da bir feneri yakar yerleri kontrol ederdim üstümü basimi falan. Normalde gece nobetinde sigara icmek yasak cunku sigaranin ucundaki ateşten teroristler nokta atisi yapabilme durumlari vardi ama düsünün ben ve diger nobetciler öt korkusuna el feneri yakardik. Disariya bakmaz iceriye bakardik yani mevzide 2 kisi nobet tutardik bigun arkadaş sirtini taş duvara yasladi taş duvar oldugundan araliklar var duvarda bu uyukluyodu sonra birden yerinden firladi bu sarikiz tam kulaginin ustune gelmiş 3 saniye gecmedi feneri yaktim ama hicbisey yok namussuz ışık hizinda hareket ediyo sanki. El kadar varmiş neredeyse oyle demisti arkadaş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.