Şimdi Ara

Sivasspor maçına gideceklerin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlarında birer gül getirsin diyorlar sahaya atılacakmış eboue için

• Ebue için bu yapılmalı
  • Aga çok güzel ve anlamlı bir davranış olur Eboue için. Fakat...benim bunu yapmam hakkaten çok zor.

Ben ki, hayatımda hiç bir sevgilime gül almamış adamım. Eğer biri o gülü elimde görür de ''O ne ? '' diye sorarsa cevap veremem. ''Eboue için aldım'' desem varya.. öyle bir sararlar ki, of of of..

En az 5 sene dillerinden kurtulamam

Ya o gülü montun bir yerlerine sokup öyle getirecez, ya da ben hiç kalkışmayayım öyle bir işe
  • mükemmel fikir.kesinlikle güzel organize edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Aga çok güzel ve anlamlı bir davranış olur Eboue için. Fakat...benim bunu yapmam hakkaten çok zor.

Ben ki, hayatımda hiç bir sevgilime gül almamış adamım. Eğer biri o gülü elimde görür de ''O ne ? '' diye sorarsa cevap veremem. ''Eboue için aldım'' desem varya.. öyle bir sararlar ki, of of of..

Ya o gülü montun bir yerlerine sokup öyle getirecez, ya da ben hiç kalkışmayayım öyle bir işe

Benzer sebeplerden dolayı böyle bir şey yapabileceğimi sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Aga çok güzel ve anlamlı bir davranış olur Eboue için. Fakat...benim bunu yapmam hakkaten çok zor.

İyi güldüm ha.

• Güzel düşünce iyi fikir. Birileri feyz alsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gül yabancı madde değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani herkes yapacaksa seve seve gotururum de öyle milletin eli boş ben bir gül atarsam Komik olabılır .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

gül yabancı madde değil mi?

yerli malı yalova türk gülü atarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.