Şimdi Ara

Sivas-Erzincan-Erzurum-Ağrı Karayolu nasıldır? bilenler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
19.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işim nedeniyle araçla sivas-erzincan-erzurum-ağrı ya gideceğim, bu güzargahta yol durumu nasıldır, daha önce hiç doğuya gitmedim aracımla, terör tehlikesi var mı karayollarında? Ayrıca yollar asfalt mı ? Tduble yol var mı arkadaşlar yolu bilenler bi anlatabilirler mi ? Bir de tahminen KAÇ SAAT sürer yolculuğum yanıma başka şöför daha almalıyı myıım ? 700 km galiba tahminen teşekkürler

Orjinalden alıntı: utarid58

işim nedeniyle araçla sivas-erzincan-erzurum-ağrı ya gideceğim, bu güzargahta yol durumu nasıldır, daha önce hiç doğuya gitmedim aracımla, terör tehlikesi var mı karayollarında? Ayrıca yollar asfalt mı ? Tduble yol var mı arkadaşlar yolu bilenler bi anlatabilirler mi ? Bir de tahminen KAÇ SAAT sürer yolculuğum yanıma başka şöför daha almalıyı myıım ? 700 km galiba tahminen teşekkürler

Askerliğim esnasında 15 kere teptim o yolları, yollar asfalt ama engebeli asfalt, yol duble değil, kışın Sakaltutan mevkii zorluk çıkarır kar-buz vs. Terör tehlikesi en azından karayolunda yok diyebilirim, belli aralıklarla Jandarma noktaları ve yolda devriyeler var. Saatte 80-90 km'den fazla yol yapman zor, zira çoğu yeri yokuşlu, kamyon çok ve yol dar!

Yolun açık olsun...

Emekli Asteğmen irf@n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 26 Temmuz 2007; 8:12:14 >

• Sivas - Erzurum arası yaklaşık 7 saat kadar. Ancak Erzurum-Ağrı yolu hakkında bilgim yok. Tahminim Erzurum'dan Ağrı'ya 2 saat. Gece yolundan uzak durmanı tavsiye ederim. Kamyoncular sollamalarda yardımcı oluyorlar ama dağlık alanlarda insanın içinde terör korkusu kalıyor.

Orjinalden alıntı: utarid58

işim nedeniyle araçla sivas-erzincan-erzurum-ağrı ya gideceğim, bu güzargahta yol durumu nasıldır, daha önce hiç doğuya gitmedim aracımla, terör tehlikesi var mı karayollarında? Ayrıca yollar asfalt mı ? Tduble yol var mı arkadaşlar yolu bilenler bi anlatabilirler mi ? Bir de tahminen KAÇ SAAT sürer yolculuğum yanıma başka şöför daha almalıyı myıım ? 700 km galiba tahminen teşekkürler

araba vurulacak yollar değil
    önce ankaraya geç atla uçağa direk ağrıya gidersin
  • Erzurum Ağrı arası 185 km . Horasan - Ağrı arasında 20 km yol çalışması var şu an. Ama erzurum Horasan arası gayet iyi. Yolun büyük bölümü duble yol zaten. Terör tehlikesi yok. Kimse duble yolu kesmez merak etmeyin Erzurumdan Ağrıye 2,5 saatte rahat gidilir.
  • Yolun sivas - erzincan arası, suşehri-akıncılar yönünden giderseniz işlektir. Fakat diğer taraf olan imranlı yönü biraz ıssızdır. Fakat genel olarak Sivas - Erzincan - Erzurum - Horasan yolu gündüz ve geç olmayan saatlerde işlektir. Yollarda duble yol çalışmaları var. Yollar çok kaliteli değil. yüzeyleri hep dalgalı. Otoyol kalitesi aramayın. Öğleden sonra ve akşam otobüs trafiği artıyor. Yolun büyük kısmı gidiş geliş, virajlı, iniş çıkışlı. Ülkemizin işlek yollarından biridir. Belki gece geç saatlerde ıssız olabilen bir yol olabilir fakat terör konusunda içiniz rahat olsun. Terörle ilgili bir sıkıntı yaşamadım, duymadım da! Yollarda pek öyle kaliteli 4 4 lük tesis yok. Yollarda benzinlik az. Öyle batıdaki gibi her adım başı benzinlik yok. Otobüslerin mole verdikleri yerler tavsiye edilebilir. Shell, BP vb.. marka benzin ist. şehir merkezlerinde var. Şehirler arası yollarda bulamayabilirsiniz. Ona göre yakıtınızı alın yani! Horasan'dan itibaren eleşkirt - ağrı yolu ayrılır. Nispeten diğerine göre daha ıssızdır. Bu güzergahın yolunun şartları diğerine göre yukarıda saydıklarımdan daha ağırdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sivasta oturuyorum sivasın doğusunu bilmiyorum ama sivasın yollarını herkesin görmesini isterim hep yeni yapıldıki bal kaymak oldu sivasın içine gir derim ama doğusunu bilmem

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

ben sivasta oturuyorum sivasın doğusunu bilmiyorum ama sivasın yollarını herkesin görmesini isterim hep yeni yapıldıki bal kaymak oldu sivasın içine gir derim ama doğusunu bilmem

ağustosun ilk haftasında sivastan kayseriye geçecem dönmeden önce orada bp den benzin alacam ..nasıl ol benzin istasyonu iyimi .. kavşaklarda birde petrol ofisi var pansiyonlu ordan almıyorum ama bp iyi gibi mazotu en azından iyiydi..çayfilanda ikram ediyorlar hal hatır soruyorlar bende onun hatrına oradan alıyorum benzini

yolları güzel gerçekten geçen kış müthiş sis vardı .
    .

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

ben sivasta oturuyorum sivasın doğusunu bilmiyorum ama sivasın yollarını herkesin görmesini isterim hep yeni yapıldıki bal kaymak oldu sivasın içine gir derim ama doğusunu bilmem

ağustosun ilk haftasında sivastan kayseriye geçecem dönmeden önce orada bp den benzin alacam ..nasıl ol benzin istasyonu iyimi .. kavşaklarda birde petrol ofisi var pansiyonlu ordan almıyorum ama bp iyi gibi mazotu en azından iyiydi..çayfilanda ikram ediyorlar hal hatır soruyorlar bende onun hatrına oradan alıyorum benzini

.

iyyi iyi bizim milletimiz konuk severdir merttir ,suyu sert insanı mert derler
    heleki yollar yeniden yapıldı şehrin içinden geçmeni tavsiye ederim akşam saatinde

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.

• akşam saatlerinde hayırlısı ile nevşehire kapağı atmayı düşünüyorum transit geçerim herhalde
    aşağı çermik yukarı çermik öylece süzülür gideriz

yinede aklımda olsun tabii ki sivasta 2 tur atmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 26 Temmuz 2007; 11:45:03 >

http://mercedes.infotech.com.tr/rtext.asp

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 26 Temmuz 2007; 11:45:16 >

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

.

bende kayseride yaşıyorum bp iyidir po önceden kötü fakat şu an gayet iyi kayseride artık kalitesiz yakıt satma durumları yok güvenle istediğiniz tesise girebilirsiniz.

ayrıca ben erzincanlıyım ve kayseriden erzincana geçerken hiçbir yol sorunu olmuyor ankaraya gider gibi gidiyoruz terör sorunu kesinlikle yok. fakat sivas erzincan mevkinde kızıldağ ve sakaltutan mevki var kışın oralarda dikkat etmek lazım.

• ben ığdır lıyım ama izmir de oturuyorm dolayısıyle yılda 1 defa akrabaları görmeye giderim yollar fene diil ama erzurumdan sonra biraz daha bozuluyor. aslında ağrı biraz daha aşağıda kalıyor ama. ark ların dediği gibi çok engebeli dağlık ve yer yer stabilize yol war bide arada hayvan filan çıkıyor inek genellikle . arkadaşlar bahsetmiş çok fazla tır we kamyon görüceksin zaten . daa 18 yaşıma geldim we 1 kere bile o yollarda terör görmedim. eğer ben küçükken olduysa bilemem. ama bu aralar terör biraz arttı gibi sen temkinli ol yine ama uçak a bir kere alışırsan eminim hep uçak la gidiceksin bu yıl uçak la gittm 28 saatlik yolu 1 saat 45 dakikada gitti walla çok rahattı . bir de önceden bilet alırsan hemen hemen otobüs parasına gidebilirsin .
  • kardes bende karsliyim o yolu 5 yil bil fiil kullandim erzincan erzurum arasini gunduz gec sansa deresi biraz daglik gecmis yillarda birkac olay yasanmisti yollarda o zamanlar dadrdi tabi bu dedigim 2001 yillarina kadar olan zamandi fena sayilmaz benzinlik problemi yasamazsin ama bence sivasta fulle oyle git yolda bnzin pek alma

düzenli olarak heryıl bir şehirlerarası otobus uçuyor erzincan deresine maalesef

erzincana gelmeden önce bir tüneller var yol ip gibi orası çok berbat ..

hele birde karşıdan viraja kamyon filan girerse kaçacak yerde yok yolun kenarında setteki duvara sinek gibi yapıştırır alimallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 26 Temmuz 2007; 18:10:06 >
  • Horasan Ağrı arası arabanın tüm ön düzenini yola bırakabileceğin yaklaşık 40-50 km lik yapım aşamasında olan yol var,30-40 dan fazla gidemezsin,1 hafta önce o yoldan geçtim.Geçen senede yol yapımı vardı ve hiç ilerleme olmamış.Bazı yerlerde dağların arasından geçeçeksin ve hız yapamayacaksın,biraz ürperebilirsin.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.