Şimdi Ara

Sitemin yeni şekli yorumlarınız lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitemin şekliyle ve logolarıyla oynadım
    aslında siteyi baştan yenileyecektim ama aylar sürebilirdi bu yüzden ufak düzenlemeler yaptım.
    yorumlarınız lütfen

http://www.maviok.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekanat -- 5 Aralık 2005, 17:08:31 >

• demekki sitem mükemmel olmuş kimsenin yorum yapmaması bu anlama gelir
  • siteniz güzel olmuş, sade ve hoş. ben beğendim, başarılar
  • Tasarım sana ait sanırım.Süper olmuş.Sade ve güzel duruyor.
  • güzel olmuş tebrikler, ama tablo border rengi siyah olanların yerine EEEEEE,DDDDDD,CCCCCC tonlarından birini kullansan çok daha iyi durur.
  • guzel de kardeşim her zaman diyorum yine diyecegim ya sadece köşegen tablolamalarla site yapmayın biraz grafik ve değişik çalışmalar yapın!
  • Kardes gercekten güzel olmus..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba..!kodlar güzel çalışıyor içerikte güzel tebrik ederim.tasarım olarak banner biraz fazla sade olmuş.daha hareketli ve renkli bir logo ve banner olabilir.flash tavsiye derim.
  • dostum site güzel
    fakat baner çok zayıf
    birak etkileyici
    belki flash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagartan -- 3 Aralık 2005, 22:06:39 >
  • menü resimleri çıkmamış niyese.yinede güzel olmuş.
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim fakat içerik nasıl olmuş sizce fuzuli şeyler varmı
  • bence kenardaki faydalı linkler kısmını çıkarmalısın .. bunlar siteyi basitleştirici öğlerdir .. tabi bu beni fikrim .. biraz bundan koyıyım .. biraz fıkra birazda wallpaper olsun birazda faydalı link koyıyım millet girsin baksın gibi düşünmektense sade ve belirli bir konuda bilgi içeren bir site olması daha iyi olur ..
  • tasarım olması gerekenden fazla sade ama yine de hoş gmörünüo.. kocaman sitede kücücük bi içerik olan soldaki eğlenceli yazılar navigasyonu bence yersiz.. orayı daha faydalı bişele doldurabilrisin... zaten sanırım kmse kocaman sitenin solundaki çoğu sitede var olan o eğelnceli yazılar cinsinden linkleri tıklamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.