Şimdi Ara

Sistemin çektiği toplam güçe nasıl bakabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimin harcadığı toplam gücü gösteren bir program var mı?

• Hocam baya karışıkmış bura ya. O.o

Program olsa daha iyi olabilir. Bu site tahmin ediyor. Bana o anki güç lazım.
  • anlık lazım sana anladım öle belirtmediğin için ben sana böyle birşey gönderdim pardon ama sistemini yazarsan tam güçle ne kadar çektiğini hesaplayabilirim
  • Utanarak yazıyorum allah kahretsin.

Anakart: ECS 848P-A (Deluxe)
    Ram: 512 MB DDR 400 + 265 MB DDR 400
    İşlemci: P4 2.8 Ghz
    Ekran kartı: Leadtek Winfast GeForce Fx 5200 128 MB 64 Bit
    Monitör: Beko 1770 CRT Tıkla!

Bu pcye ram takviyesi ve HD 4670 almayı düşünüyorum. Ekran kartı değişikliği yapılınca bütün oyunlar (Gta 4 ve Crysis hariç) yüksek detayda oynanabiliyor. Monitörü değiştirmeyeceğim zaten.

Şuan elimde Frisby 300W Psu var. +12V yerinde 16A yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boss. -- 26 Temmuz 2010; 0:51:54 >

• Psu nuz her halükarda iyi bi psu değil bunu zaten biliyorsunuz ama 4670 i riske atmamak için gerçek 400w gibi bi psu alnınabilir
    Tabi şu da var bu sistem en az 6-7 yıllık bi sistem yatırım yapmak ne kadar mantıklı tabi sizin bileceğiniz iş

Çektiğiniz güce gelirsek o sistem zaten harcadığı güç çok azdır Ölçmek için ya bi wattmetre ya da sistemin o anki çektiği akımı ölçerek öğrenmek mümkün
  • arkadaşlar evlerde cihazların tükettiği elektriği öğrenmek istiyorsanız bu cihaz size yardımcı olabilir.. anlık watt olarak güç tüketimini , kwh olarak toplam sarfiyatınızı öğrenebilir , otomatik olarak tüketiminizin ne kadarlık faturaya denk geldiğinizi görüp hesabınızı bilebilirsiniz. bunların yanında birçok özelliğe de sahip.

http://urun.gittigidiyor.com/Elektrik-Tuketimi-Olcum-ve-Tasarruf-Cihazi-ALMAN_W0QQidZZ30086078
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Bilgisayarın Değeri Nedir ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.