Şimdi Ara

Sistemimi değiştireceğim yardım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
0
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım artık yetersiz gelmeye başladı bana bu yüzden bazı değişikliklere gideceğim yalnız pek becerikli değilim bu konuda . Öğrenmek istediğim bazı bölümler var . Bilgisayarıma ram almak istiyorum yalnız DDR olduğu için biraz pahalı oldu bu ram fiyatı bu yüzden ben bilgisayarın bazı parçalarını yeniliyerek bu çözümü sağlarım dedim kendi kendime.

Şimdi 500 TL nakit param var , Ben bilgisayarda anakart , işlemci ve ekran kartını yenilemem gerekiyor sanırım , DDR 2 ramlerim hazırda duruyor bir arkadaş hediye olarak vermişti yalnız daha kullanmak nasip olmadı . Ana kartı ve işlemciyi değiştirip ekran kartını değiştirmeme gibi bir olasılığım var mı acaba ? yada bunları değiştriğimde power'ide değiştirmek zorunda mıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim vede bu işlem için ne kadar para harcamam gerekir orta düzey bir sistem yeterli olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 2 Mart 2010; 15:00:10 >

• Anladığım kadarıyla eski bilgisayarın pekde iyi değil ve sen bunu yenilemek istiyorsun fakat kasa hariç tüm parçaları değiştirmeye çalışıyorsun. 500 tl yi biraz daha yükseltip daha iyi bir bilgisayarı 0'dan toplamak daha mantıklı olur bence..
  • Öncelikle elinde bulunan sistem nedir bilgi veriniz ona göre konuşalım

Size benim de tavsiyem biraz daha para ekleyip yeni bir sistem almanız
  • Önce başlık olarak ne yapmak istediğini title olarak yazarsan daha iyi olur...ikincisi sistemini detaylı yazarsan yeni bir sistem mi almak daha mantıklı yoksa temel parçaları hızlandırmak mı daha mantıklı olur bakarız... KAL SAĞLICAKLA
  • Sistem özelliklerim hiçte iyi değil doğrusu kasayı al çöpe at ( Tabi o kadarda değilde )

P4 İşlemci 2.8 GHz
    256 Mb Ekran Kartı
    512 DDR RAM
    300 W power
  • Biostar GF8200C M2+- DDR2 1066MHz S+V+L+16X 940pin(83 TL)
    AMD Athlon II X2 240 (2.8GHz) 2MB (AM3 938Pin)(110 TL)
    Sapphire HD5670 512 MB 128Bit GDDR5 HDMI+DP 16X (182 TL)
    Xigmatek Asgard T45UB- T51 500W ATX Kasa Siyah (150 TL)

Toplamda 525 TL.Bu değişikliği yaparsanız çok mantıklı olur.

www.bonanzapc.com

Adres : Esenşehir Mah. Kürkçüler cd. Çelik sk
    No1-8 Dudullu Ümraniye İstanbul - TÜRKİYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.