Şimdi Ara

Sistemime Uygun Güç Kaynağı Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

AOpen marka kasamın kendi 400w PSU'su Bozuldu. Şu an bilgisayarım çalışmıyor. Yeni bir güç kaynağı alacağım fakat kararsız kaldım. 300w psu işimi görürmü. Görürse bu işi ucuza çözmek istiyorum :)

Sistem Özelliklerim:

Pentium 4 3.40 MHZ 2MB
    2GB DDR2 800Mhz Ram
    300GB Harddisk
    ATI X1900GT Ekran Kartı(EK güç İstiyor)
    ASUS dvd-RW
    Samsung DVD-Rom

ayrıca EK KABLO ile ve UCUZ bazı modellerde artık sata / 6 pin vga çıkışı olsa da PSU standart kasa için AZ DEĞİŞEN / 1 KEZ alınan bir parça denilebilir. ( EKRAN KARTINA GÖRE vb )

DH nin 2 ci el başlığı altından işini görecek bir ürünü 50 / 75 TL arası alabilirsin. ancak SIFIR ve KKARTI ile almak isterim derseniz. VATAN bilgisayar ın indirim zamanlarıda 80/90 tl ye güzel ürünler bulunabiliyor.

imkan varsa PSU nun yapısı standart olduğu ve sonraki sistemine de takabileceğin için İYİ BİR MODEL / MARKA almanı öneririm.
  • 6pin vga güç çıkışı dönüştürücüsü zaten var bende o sorun değil.

ilerki sistemim için düşünmüyorum. şimdilik bu sistemde beni idare edicek bir psu arıyorum. 300w yeterli olurmu ???

GERÇEK 400 / 430 / 460 w gibi marka ve bilinen ürünlere bakabilirsiniz. bütçeniz 45/55 TL arası olsun.

en azından 350w lık ağır ve iyi malzeme kullanılmış ( kasadan çıkamamış ) FSP - ASUS alınız. bulursanız RAİDMAX 430W da işinizi görecektir. ( bol sata - 6 pin çıkış - uzun kablosu vardır )
  • ıkıncı ele gerek yok ısını gorecektır
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2051

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.