Şimdi Ara

Sistemime en uygun ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemci ve anakart kötü bu yüzden iyi bir şey almak yerine işlemci ve anakarta en uygununu almak istiyorum.

amd sempron 140 sargas 45nm technology 2.71ghz

Asus M2N68-AM SE2 Anakart

DDR2 eski bir sistem ben işlemcinin özelliklerini hiç bir yerde bulamadım bilen arkadaşlar yardım edebilir mi kaç gpu ve bellek saati olan ekran kartı alınmalı öneride bulunursa çok daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdox06 -- 29 Mart 2014; 2:55:04 >

• 2 nci el 4850 veya 5770 alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

2 nci el 4850 veya 5770 alabilirsin

önerdiğiniz ekran kartları işlemci darğboğazına takılmaz mı?işlemci malum çok eski 35 dolarlık bir işlemci 63 derece max derecesi felan var kaç gpu saatini desteklediği hiç bir yerde bulamadım lütfen biraz daha sağduyulu olalım. bütçe 140 ila 160tl arasıdır yazmayı unutmuşum özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdox06

quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

2 nci el 4850 veya 5770 alabilirsin

önerdiğiniz ekran kartları işlemci darğboğazına takılmaz mı?işlemci malum çok eski 35 dolarlık bir işlemci 63 derece max derecesi felan var kaç gpu saatini desteklediği hiç bir yerde bulamadım lütfen biraz daha sağduyulu olalım. bütçe 140 ila 160tl arasıdır yazmayı unutmuşum özür dilerim

hocam zaten bulabileceğin kartları yazdım 3870 veya 8800gt bulabilirsen al ama belki ilerde işlemcini biraz daha yükseltirsen sana önerdeğim kartları daha rahat kullanabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.