Şimdi Ara

Sistemimden Almam Gereken Performansı Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim ve bu ilk mesajım. Herkese merhaba. :)

Benim birkaç ay önce topladığım sistemim gerçekten son derece vasat bir şekilde çalışıyor. (Veya ben öyle düşünüyorum.) Sistemim güçlü bir sistem fakat oyunlarda fps sorunları yaşıyorum. Yardım bekliyorum. 500 gb sade bir hdd kullanıyorum. ssd olmadığından dolayı olabilir mi sorunlarım?

Anakart: Asus M5A97

İşlemci: Amd Phenom II x6 1075t

Ekran Kartı: HIS HD 6950 2gb

Ram: 2x 4gb 1600 mhz cl9

İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 bit

Ekran kartımın ve anakartımın son sürücüleri kurulu. Örneğin Crysis 2 oyununu 1920x1080 çözünürlük, directx 11, texture pack ve tüm ayarlar en iyi şekilde çalıştırdığımda kasma başlıyor. Bazı ayarları kısmak zorunda kalıyorum. Oyun boyunca "max" 30 fps görüyorum. Sokakta, gün ışığının yansıdığı kısımlarda ise genelde 18-19 fps. 3dmark11 ile bir test denemesi yaptım, (uzun testler 20-30 fps arası, fiziksel ve kısa testler 5-15 fps arası.) Ayarlar ise performance ayarlarındaydı. 1280x720 çözünürlük ayarları.

Burada ise gpu-z 'den bir görüntü:

Yardımlarınızı bekliyorum. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 6 Mayıs 2012; 13:48:21 >

• Foruma hoşgeldin

PSU nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 6 Mayıs 2012; 15:53:36 >
  • Foruma Hoşgeldiniz sorun psu ya da ekran kartında gibi gözüküyor
  • psu kac watt..550 600w dan azsa sistemin stabil calismaz..sadece ekran kartin bile 300w psu ye ihtiyac duyar ..
  • Psu veya sıcaklık sorun olabilir ama büyük bi ihtimal psu dur.(psu dan kaynaklanan sorunlar genellikle anlık kasılma oalrak oluyor)
  • Sorunum anlık kasılma değil. Sıcaklık sorunu da ne yazık ki yok. 600 watt psu'ya sahibim. Ama sizde öyle düşünüyorsunuz değil mi? Kesinlikle Hd 6950 'nin performansında çalışmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZackClem

Sorunum anlık kasılma değil. Sıcaklık sorunu da ne yazık ki yok. 600 watt psu'ya sahibim. Ama sizde öyle düşünüyorsunuz değil mi? Kesinlikle Hd 6950 'nin performansında çalışmıyor?

Tabi ki 6950 güzel kart daha fazla fps vermesi lazım psu'nun marka modeli nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3

Aynen copy-paste yaptım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 6 Mayıs 2012; 17:56:29 >
  • Bu sitenin sorunumu çözeceğini düşünüyorum biraz daha umudum var. :)
  • -Güncel- Yardım edecek var mı? Şöyle 5000-10000 mesajlı dehalar. :D
  • psu yeter bence psu değilde sorun bana senin kurduğun windows dan gibi geliyo yada bios ayarlarını falan hiç kurcaladınmı
  • Bios sorun olamaz çünkü bu gün daha yeni bir version'unun çıktığını fark ettim kurdum, bios ayarlarını sıfırladım. Kullandığım işletim sisteminde de sorun olduğunu sanmıyorum daha öncesinde windows 7 32 bit kuruluydu. Fps oranları yaklaşık olarak aynıydı. Ama tabii ki kullandığım sistemler korsan. Bundan kaynaklandığını pek düşünmüyorum. :(
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.