Mrb. Arkadaşlar. Yeni bir sistem kuracağım ve parçaları seçerken geleceğe dönük seçmek istiyorum. özellikle ankartı. 16x + 16x sli destekli anakartların çoğu ikinci yuvada performansı 4x e düşürüyor, bildiğiniz gerçek 16x + 16x sli destekli bir anakart varsa ve ben bunu istanbulda bulabilirsem lütfen yazın. ben aradım bulamadım. işte sistem;
Anakart : Gigabyte X38-DQ6 1600FSB/DDR2 1066 S+GL+1394+16X İşlemci : Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB Ekran Kartı : Zotac VGA 8800GTS 512 MB 256Bit GDDR3 SLI 16X Ram : OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4 Fan : ZEROtherm NV120 Nirvana CPU Soğutucu Harddisk : Samsung 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2 DVD-WR : SAMSUNG DVD WRITER 20X(+,-)DUAL SIYAH SATA S203D Monitör : Samsung 2232BW 22" LCD Monitör Siyah 2ms Dvi Kasa : THERMALTAKE SOPRANORS 101 (VG7400BWS) PENCERELİ ATX SİYAH KASA
Yorumlarınızı Bekliyorum..
Ekran kartın,dvd,hdd kötü remleride HYPERX yap gerisi güzel,bana göre
İmzamdakine bi bak istersen ama anlkartın 16 ya 16 olup olmadını bilmiorm.
dostum sectiğin anakart sli desteklemez. crosfire desteklidir.sli yapacaksan nvidia chipsetli 650-680i slı yada yeni çıkan 750veya 780i slı chipsetli bir mobo almalısın
quote:
Orjinalden alıntı: mamoogul
Çok haklısın hocam az önce tavsiye isterler şimdi de tavsiyede bulunurlar,yanlış yönlermiyelim lütfen bilmedğimiz konularda
quote:
Orjinalden alıntı: mamoogul
naptın ya bu ekran kartından iyisine can kurban sonra bundan iyisi ultra oda fena pahalı bence ekran kartın gayet iyi kardeşim benim okuldan bi arkadaş aldı çok memnunmuş
ekran kartı iyi ama sli için anakartı değiştirmelisin.veya iki tane ati hd3870 alıp crossfire yapabilirsin.kasa da gerçek 700watt falan gerekir.diğer bileşenler gayet iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme