Şimdi Ara

Sistemim Cok Soguk Isınmıyor YARDIM! =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk başta bu camiyayı pasif olarak arkadaslarımın accountlarından takıp etmekteydim fakat artık bende yeni aldigim kasa sebebiyle ( AKASA infinity ZOR) katilmam gerektigini dusundum ve bu camiyada cok yeni olmamla beraber fikir ve bilgilerinize ihtiyacim var bunu belirttikten sora il sorum olarak sunu sormak istiyorum.

sistemim asagida belirttigim gibidir bu gune kadar yan kapakları acık 0 fanli bir mid tower kasa icinde bulumaktaydi ne O/C ne sıcaklıkları ılgımı cekıyordu fakat artık bı kasa icine koyunca 1-2 fan bulununca icinde biraz deniyeyim dedim ve su sonucları aldim:

sistemimin idle ve load sicakliklari resimlerdeki gibidir ancak arkadasimla yaptigim konusma sonucunda biraz dusuk olduguna karar werdik ve bunu size danismak istyordum sebebi nedir diye simdi icinizden delimidir nedir biz sogutmaya ugrasıoruz adam sogunu bulmus sebebini soruyor ( uzumu ye bagini sorma diyenleriniz bile cikabilir ) fakat sıcaklıkların gerceklıgını nası test edebilirim gibi bir soru cıkıyor bunları dusundugum zaman simdiden fikirleriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

EP45C-DS3R- P45 Chipset Lga 775 Anakart

Q9450 2.66Ghz Quad2Core işlemci @3.2 (daha isin cok basindayim stock fan we cekincelerim wardir )

ZOTAC GTX 260 Synergy Ekran Kartı

Thermaltake Toughpower 750W PSU

Akasa Infiniti Zor Full Tower Kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunny87 -- 25 Şubat 2010; 22:46:04 >

• Çekirdekler boşta 40 yükte 68 derece.Soğuk değil yani
  • hiçde soğuk değil
  • gayet sıcak yani :D
  • 70 i geçmemeye çalış
  • web msn spy programını bulabilirmisin donanım haber tabiki bulamasssın
  • 1. resim tamamda 2. resim öyle pek de soğuk değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 28 Şubat 2010; 11:56:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.