Şimdi Ara

Sistemi Kurdum Şimdi Neler Yükleyeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows updateyi açtım 99 tane güncelleme yapıyor budan sonra ekran kartı driverini kurcam ve aygıt yöneticindeki ünlem olan 3 tane aygıtın driverinida yükleyeceğim.Sonra ne yüklememi önerirsiniz mesela parça sıcaklıklarına en basit hangi programla bakaraım

• Arkadaşlar ben direk windows kurdum biosta sadece xmp yi açtım rami oclamak için ama 1333 gözüküyor.Şimdi görev yöneticisinde işlemci hızı en fazla 3.20 diyor ama 0.91-1.21 arası inip duruyor baya yavaş neden ne yapmalıyım arada 3.20 ye gelip iniyor sadece güncellemeri indiriyorum suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomshack -- 30 Haziran 2015; 21:29:14 >
  • Arkadaşlar sandalyede bağdaş kurcaktım tam o sırada biraz şiddetli dizimi masaya vurdum ve o an böyle fan takılır gibi şiddetli bir ses çıkmaya başladı tam da güncelleştirme yüklüyodum korktum düğmeye bastım kapattım açtım şuan yok ses güç kaynağından geliyordu büyük ihtimal.
  • hwmonitor, prime95'de stres testi
  • ApeXiRubbEr kullanıcısına yanıt
    hocam üsteki sorun neden olmuştur ve bu hwmonitörde nereye bakıcam ne taraf doğru sıcaklık prime95 testine gerek varmı?
  • Arkadaşlar cpu kullanımı 1 ken filan işlemci hızı 1.25 lere filan düşüyor normalmi?
  • Cpu fanına kablolar temas etmiş olabilir, prime95 stres testi istersen yapabilirsin diye ekledim HW yeter sıcaklıklar için standart moda geçiyordur bende de bazen 1 kusur oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam bu işlemci hızı boşta sadece driver yüklüyorum 0.77 de bazen 1.22 oluyor normalmi 3.20 de sabit olması gerekmezmi
    Hocam birde oyunda kaç fps aldığıma bakmak için en kolay hangi programı tavsiye edersiniz?
  • Fraps
    quote:

oyunda kaç fps aldığıma bakmak için en kolay hangi programı tavsiye edersiniz?

quote:

parça sıcaklıklarına en basit hangi programla bakarım

Speedfan
  • Hocam ekran kartım r9 280x 15.6 beta driveri kuruyodum windows eski sürüm kurmuş yükleme bitince çalıştırdım nsıs error hatası verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Hocam bu işlemci hızı boşta sadece driver yüklüyorum 0.77 de bazen 1.22 oluyor normalmi 3.20 de sabit olması gerekmezmi

İşlemci boştayken durup dururken yüke binsin elektrik harcasın mı istiyorsun 😂 gayet normal hocam boştayken düşük hızda çalışması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun hocam birde bu 15.6 beta sürücüsünü kurcaktım NSIS diye bi hata verdi açılmıyor neden
  • kaldırıp bir önce ki driver kurabilirsin öyle dene birde
    Hocam onu nasıl kaldırıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Hocam ekran kartım r9 280x 15.6 beta driveri kuruyodum windows eski sürüm kurmuş yükleme bitince çalıştırdım nsıs error hatası verdi

Revo uninstaller ile silip önceki driveri kurun.
  • Sistemin kurunca SS atacaktın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımHaberinReisi kullanıcısına yanıt
    Hocam şu driverleri kurayım hepsini bide 2-3 oyun indireyim uzun bir yorum-ss konusu açıcam.Öğrenmeye çalışıyorum şuan yeni sistemde neler yapılmalı vs ilk sistemim bu .Da bu internette gezinirken hala bir yavaşlık var anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.