Şimdi Ara

sistemi kasmayan antivirüs programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
37.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mithiş bi program gerçekten çok hızlı.
    AMON dan devamlı taramayı kapatınca sistemde olduğunu hissetmezsiniz bile..
    Yalnız nod ile birlikte virtual drive 7.0 çalışmıyor nedendir bilmiyorum
    cd takınca donup kalıyor sistem . bi çözümü vardır mutlaka onunda.
    bu arada ANTİVİR ide indirdim denemekte fayda var
  • sistemi kasmamak adına en iyisi bence f-prot
  • oki binbaşı chash ..hepsini denedim hiçbir işe yaramadı,

birde senin önerini uygulayıp nod32 yükleceğim.bakalım ne olacak..?
  • www.av t.com
  • chash arkadaşa sonuna kadar katılıyorum....
    benim pek tecrübem yok bilgisayar konusunda ama bunu biliyorum
  • antiviri tavsiye ederim nod32 nin arayüzü kötü virüslerinde o programda nasıl silindigini anlamıs degilim ama sistemi kasmadıgı dogru firewall olarak mcafee yi tavsiye ederim v6+ versiyon
  • Kesinlikle ve şiddetle McAfee
    indirmek istersen
    www.bsoft.ru ya bak
  • kardeşler beni dinleyin hepsini kullandım dediklerinizden ve çok hack işleriyle uğraşıyorum ondan makina tabi virüs kapıyor size benden tavsiye senelerdir McAfee enterprise kullanıyorummm ve mükkemmel bir program bu programı askeriyelerde kullanıldığını biliyorum bu program varsa pc nize hacker ve virüs kolay kolay girmez ama makina biraz iyi olması lazım eğer düşükse McAfee enterprise 8.0 kullanın yanınada illaki Ad-Aware normal kullanın pc kasmaz eğer pc iyi ise McAfee enterprise 9.0 ve Ad-Aware 2007 kullanın pc virüssüz olur bu programlar dehşet deneyin beğenmezseniz söleyin McAfee enterprise 9.0 da firewall vardır ve ayrıyetten spamkiller var buda e-mail inizdeki virüsleri siler senelerdir bunları kullanırım hem McAfee enterprise 9.0 virüs taraması yapmanıza gerek yok virüs girer girmez siler silinmicek önemli dosya ise silmez size sorar ben avast da kullandım sisteme zarar veriyor ve sistem dosyaları siliyor ama asla mcafee ile nod32 kullanmayın söliyim çünkü mcafee yi pasif düşürüyor mcafee rarların içinde virüs varsa çıkartmanıza izin bile vermiyor o kadar kuvvetli bütün virüsleri tanıyor tabi ufak çaptaki zararsız vir leride adawareye bırakıyoruz ben bunları size şiddetle öneririm senelerdir kullanıyorum bu programları bütün virüs programlarını denemiş biri olarak sölüyorum size panda hiç iyideğildir resmen süs bir progdur bişeye yaramazz virüs bulmaz tabi bu sölediklerimi McAfee kullananlar bilir ve size bişi sölek isterim bir hacker girdiğinizde ilk işi sizin virüs progralarını devre dışı bırakmak ister bunu mcafeede yapamaz devre dışı bırakamazzzz çünkü nasıl derseniz bir hacker bir pc ye girerseee eğer ancak işlemlerini iptal edebilir mcafee işlemlerden sonlandırılamıyor izin vermiyor isterseniz deneyin hata verir işlemlerden sonlandıramaz ve zaten firewall olduğundan kolay kolay pc nize dalamazlar neyse uzun lafın kısası McAfee süper bir program mağlum askeriyelerde bu programı kullanıyor lar hepinize virüssüz hayatlar

• Arkadaşlar.Eski başlıkları hortlatmayın.Yakın zamanda bununla alakalı çok sayıda başlık var.Hortlattıkça tartışma çıkıyor.
  • Biraz kassın ama saglam olsn kaspersky
    Avast demeyin o program kendi dosyasına bile virüs diyor.
  • Ben Antivir kullanıyorum gayet memnunum.(Firewall'sız.)Ama @MUHAMMET45 arkadaşımızın dediklerinden sonra mcafee'yi de deneyeceğim birazdan.
  • arkadaşlar norton 360 v 2.0 çıkmış ben yükleyip kullandım ilk 360 sürümü benim bilgisayarı kasmıştı bu 2.0 versiyonu ne açılışta nede sistemi taramada en ufak bir kasma dahi yapmıyor symantec bu sefer düşük pc ler içinde gerçekten uygun bir güvenlik programı hazırlamış denemenizi tavsiye ederim
    15 günlük deneme sürümü;

http://spftrl.digitalriver.com/pub/symantec/tbyb/NAM/N360S200.exe

hakkında bilgi;

http://shiftdelete.net/site/200803103294/20-Adimda-Norton-360-2.0.html

• Bende Antivir var , sistemi kasmıyor , koruması nasıl bilmem ama
  • McAfee
  • avira antivir kullanıyorum sistemi kasmıyor işinide yapıyor hemde ücretsiz daha ne istersin
  • nod32 kurmaya çalışıyorum fakat ekrn hatası alıyorum . kurduktan sonrada çekirdekle iletişim sırasında hata oldu diyo. çözümü olan arkadaşlar varsa sevinirim . Ayrıca antiviri de kurmuyor açıyorum setup u kendiliğindek kapanıyor . çözüm bulursanız sevinirim . şimdien teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la26 -- 23 Aralık 2011; 17:40:07 >

• Bana göre en iyi antivürüs norton dur ama sistemi kastığı için sistemi kasmayan antivürüs nod 32 dir.
  • eset nod32
    kasmayan antivirüs programı
    _____________________________________________________________________________________________
    LİNKhttp://www.gezginler.net/indir/eset-nod32-antivirus.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.