Şimdi Ara

Sistemi C' den G' ye almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende windows G ye kurulu. Yalnız hizmetlerde C partisyonu sistem, G ise ön yükleme olarak görünüyor. C ye format attığımda ya da C deki boot.ini, ntdetect gibi sistem dosyalarını sildiğimde 'işletim sistemi bulunamadı' diyor. Tekrar sistemi açabilmem için bu dosyaları kurtarma konsolunda C' ye atmam gerekiyor. Regeditten partisyon isimlerini değiştirdiğimde ise windows açılışta mavi bir ekranda takılıp kalıyor. Ben hem sistemi hemde ön yüklemeyi G partisyonuna alıp C yi nasıl silebilirim?

• windowsu G ye kurman lazım.
    o şekilde boot dosyaları başka bir partitionda ise alman çok zor.
    çünkü regedit kayıtları da ona göre düzenli.

en garanti yolu windows G ye baştan kurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerek Yok

windowsu G ye kurman lazım.
    o şekilde boot dosyaları başka bir partitionda ise alman çok zor.
    çünkü regedit kayıtları da ona göre düzenli.

en garanti yolu windows G ye baştan kurmak.

Windows eğer c de bir işletim sistemi yoksa zaten g ye kurulamıyor. Kurulum ekranında g yi seçip bu bölüme kur dediğinizde onu otomatik c yapıyor kendisi. Ancak ikinci bir işletim sistemi kurmak istediğimde istediğim partisyonu seçebiliyorum. Bu windowsun hangi partisyondan hangi görevi yürüteceği bilgisi regeditte nerede kayıtlı acaba? En azından buradan düzenleme yapsamda şimdi bir ton program kurdum tekrar onca işi yapmayı pek gözüm kesmiyor. Birde windowsun kurulu olduğu partisyon dos altında D olarak görünüyor ama windows başladığında kurulum G partisyonunda görünüyor. Bu yüzdende regeditte bayağı bir karışıklık yaşıyorum açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11’den se 2022’ye geçtim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.