Şimdi Ara

Sistemi almadan önce son kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi çok yakında alacağım. Son bir kez sizin ile paylaşayım dedim. Sizden tek istediğim az sonra sıralayacağım oyunları hangi ayarda kasar mı kasmaz mı multiplayer'da ultra oynatıp kasar mı kasmaz mı bunu sölemeniz.

Oyunlar ;

Battlefield 3

Battlefield 3 multiplayer

Fifa 2013 multiplayer

Crysis 3 multiplayer

Far cry 3 multiplayer

Sistem ;

Bu yukarıda yazdıgım oyunları ultra ve sıfır kasma ile dikkate alınız. Mesela crysis 3 multipayer'da ultra ve sıfır kasma ile düşününüz .

CORSAIR 8GB (2X4GB)VENGEANCE DDR3 1866MHZ CL9 MAVI RAM

ASUS 23" VX238T GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

AMD FX X6 6200 SOKET AM3+ 3.8GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

PIONEER DVR-S19FXV 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH (5 DVD HEDIYE)

COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

WD 3.5" 1TB CAVIAR BLUE SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK

MSI HD7950 O.C. GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

• Çok güzel bir sistem, O oyunları hiç kasmaz

Ama yanılmıyorsam, FX 6300 daha iyi bir işlemci, onu neden seçmediniz? Yoksa ben mi yanılıyormuyum?

EDIT:
    Aslında, Crysis 3 Ultrada emin olamayacağım, ekran kartında potensiyal varda, oyun kötü optimize edilirse, sorun yaşayabilirsin. Ama ciddi bir sorun yaşayacanı hiç sanmam. Gayet güzel bir sistem bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 27 Ocak 2013; 19:56:50 >
  • Hocam ben biraz hızlı bir bilgisayar olmasını istiyorum. FX 6300 hız aşırtma ile kaç ghz olur
  • işlemciyi fx8350 yap, hdd yi seagate barracuda yap. kasayı 650 watt alabilirsin.
  • 7950 ve ve FX 6200. 6100 ün azıçık gazlanmış hali. Hiç olmamış.
    FX 6300 düşünün.

6300 e evo kart ile 4,2 4,3 garanti veririm.
  • Bu iki işlemci gerektiğinde 4,1 GHz e kadar çıkıyor OC'siz.
    Ama FX 6200 almanı tavsiye etmen, eski bir taban kullanıyor. FX 6300 ise daha yeni bir işlemci ve daha yeni bir taban kullanıyor. FX 6300, FX 6200 den daha iyi bir işlemcidir ve Vatan da ikisinin fiyat farkı sadece 4 lira.
  • buna tank gibi bir sistem lazım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki o zaman ama fx6200 kaç ghz olur o.c ile hiç anlamam bu konularadan malefef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkahraman5555

Peki o zaman ama fx6200 kaç ghz olur o.c ile hiç anlamam bu konularadan malefef :(

Yahu mert,bırak bu 6200 ün peşini yahu.
    o işlemci 5 ghz olsada- Ki mümkün değil- 6300 ün overclocklu 4,3 halini yakalıyamaz...
    sen 6300 ünü al. Doğru tekdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 27 Ocak 2013; 20:10:32 >
  • Tamamdır beyler 6300 alıyorum. Hocam 4.3 olur mu gerçekten ve ben bu işlemciyi nasıl hızını artıracağım hiç br bilgim yok bi açıklarsanız .
  • O iki işlemci gayet iyi OC edilebiliyor.
    FX 6200 güvenlice 4,2GHz getirebilirsiniz, ama FX 6300 aynı ya da daha iyi bir OC imkanı vardır FX 6200 göre.

Ama o listede bir işlemci soğutucusu eklenmedi. İşlemciyle gelen fan ile OC yapmanı hiç tavsiye etmen, işlemciye gelen fanlar sadece normal hızlar için üretilmişdir.
  • İşlemciyi AMD FX6300 yapmanız yararınızadır kuşkunuz olmasın. Tabii sağlam OC için de işlemci soğutucu şarttır. Arkadaşım senin anakartınla işlemci soğutucusuz 6100'a o.c. yaptı, 4 GHz'ye vurdurdu, gerisini sen düşün. Anakartın aynı kalsın güzel karttır. Kasadan tasarruf istersen Xigmatek Utgard önerebilirim. Aldığın anakartın menüsünden çok rahat yapılabiliyor.
  • quote:

Tamamdır beyler 6300 alıyorum. Hocam 4.3 olur mu gerçekten ve ben bu işlemciyi nasıl hızını artıracağım hiç br bilgim yok bi açıklarsanız .

Sen hele bi alda,bi çaresine bakarız.
  • Metin abi aldığım gün etcen ha yardım :)

Diğer arkadaşlar eyvallah hepinize adamsınız .
  • Beyler şu kasa hakkında düşünceleriniz neler ? Hadi dökün hünerlerinizi :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-i9-hk700-52pp-i9-gaming-serisi-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63952
  • quote:

Beyler şu kasa hakkında düşünceleriniz neler ? Hadi dökün hünerlerinizi :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-i9-hk700-52pp-i9-gaming-serisi-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63952

Kül yutmam ben.

• :D :D :D
  • Beyler termal macun ne işe yarıyor almak lazım mı ?
  • Alma alma,araya mayonez sürersin.

Hiç onsuz olurmu yahu.
  • Kusura bakma ama ben senin sistem felan alacağına inanmıyorum. 1 aydır kaç tane konu açtın sayısını unuttum. Daha dünde sistemi sipariş verdim nasıl iptal ederim diye bas bas bağırıyordun. Dalga mı geçiyorsun sen burda insanlarla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.