Şimdi Ara

Sisteme Göre Kasa ve PSU Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda belirtmiş olduğum sistemime göre uygun kasa ve psu tavsiyesi istiyorum. Bütçe: 350 tl

Intel Core Skylake İ5 6500 3.2Ghz 1151p
    MSI B150M Bazooka 1151p 2133Mhz
    MSI RX 470 Gaming X 4G GDDR5 256Bit
    Kingston Hyper X Fury 8Gb 2133Mhz
    Seagate Barracuda 1Tb 7200 Rpm
    (Markasını modelini henüz belirlemedim) 250Gb SSD

Evet arkadaşlar bu sistemin ihtiyacı olan gücü karşılayacak +80 sertifikalı Psu'ya sahip olan bir kasa ya da boş kasa + psu tavsiyesi istiyorum. Dış görünüm çok da önemli değil. Hava sirkülasyonu, soğutması kötü olmasın benim için yeter. Yani F/P ürünü olması iyi olur. Neler tavsiye edersiniz?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. Bu 450W psu bu sistemi besleyebilecek mi hocam?
  • bboyerman kullanıcısına yanıt
    evet besler çünkü 80+ plus sertifikalı ve 12 kanalından 408w veriyor. yani bayağı iyi bir güç kaynağıdır.
  • Bnce 600 w aln ileriye donuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim tavsiyem bütçeyi biraz daha arttırıp böyle birşey almanız olurhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7310
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem için kasa tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Güzel kasa alınabilir fakat ön panelin komple kapalı olması tuhaf geldi. Fan taksam havayı içeri çekemeyecek.

O sisteme f/p olarak dark n10 + 600w 80+ guc kaynagi yeter aerocool yada highpower tercih sana kalmış. Ben dark n10 + 600w 80+ aerocool psu kullaniyorum sistem canavar gibi calisiyor hava akimim da iyi. Hatta bizim dark n10 kulubu var mesajları oku istersen kafana yatarda alirsin kasayı.

• İlgimi çekti dostum bakıyorum hemen kulübe. Kasa kaç fanıyla birlikte geliyor ve fanları gürültülü mü sessiz mi? Aerocool 80+ kcas modelini mi kullanıyorsunuz? İyimidir bu psu gürültü vs yapar mı? Bir de ekstradan bir sorum var. Bazı alışveriş sitelerinde psu'nun sertifikası olmasa bile sayfayı az aşağı indirince tanıtım özelliklerinde %80 veya %85 efficicency falan yazıyo. verimli olduğunu anlamak için 12v kanalından verdiği güce mi bakmak lazım?
    5 fanla geliyor, fan çalışmasında low da ses yok, high da cok hafif ses var kulaklikla oyun oynuyorsanız duymazsiniz, aerocool kcas 600w 80+ kullaniyorum bu fanda da ses yok, verimlilik icin 12v kanalından gelem guce bakacaksin.

• Açıklama için çok teşekkür ederim
    Rica ederim.

• Bilgisayarı topladığım yakınım da beğendi N10'u aldık bakalım :) tavsiyen için tekrar teşekkür ederim gerçekten güzel kasa.
    Rica ederim hayırlı olsun.

• Sağol teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.