Şimdi Ara

Sistem ve Fiyat Uyumlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akrabama Vatan bilgisayardan bilgisayar toplayacağım,En az 6-7 yıl yetecek iyi bir bilgisayar istedi,3000 lira bütçe verdi,Bende yetmez dedim,3800 liraya çıktı,Daha çıkamaz,10 güne alacağız

Sizden topladığım bilgisayar için yorum bekliyorum,Sistem uyumlu çalışsın,Fiyat uygun olsun,yorumlarınızı bekliyorum.

• NE için bu bilgisayar? Oyun için mi normal kullanım için mi? Ve ya grafik progralma vs. ise hangi program bunlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence biraz bekleyip indirimleri takip etsin, 3800 tl'ye bence bu sistem az gelir... Mesela dünkü hepsiburada indirimiyle çok rahat gtx 1060 veya rx 480'li bi sistem topyalabilirdiniz.
  • Uzun gitsin istiyorsan işlemciyi düşür ekran kartını yükselt.
  • Ben olsam şöyle bişey toplardım, vatanbilgisayar dediğin için ordan seçtim ama farklı bir siteden çok daha uyguna toplanabilir...
  • Aile toplu kullanacak,Oyunda oynansın,Öteki işlemleride iyi yapsın yeterli,İyi bilgisayar topla dedi diye,İşlemciyi saglam seçtim.Dediğim gibi sistem uyumlu olsun,sıkıntı çıkarmasın,Ben bilgisayarla ilgilenmiyeceğim sonuçta.

10 gün içinde almayı düşünüyorum,fiyatlar düşer diye beklemeye geçtim
  • o sistem yerine ryzen7 koyun anakartı kısın ram ve harddisktende kısın kasadanda on numara sistem olur şuan yorgunum yarın uygun linkleri atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alternatif - Webdenal.com

•  Sistem ve Fiyat Uyumlu mu ?

Anakartın 60 TL. para iâdesi var MSI tarafından. Başvuruları sanırım 1 Mart'ta başlıyor.

Bu da İnventus'tan;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Şubat 2017; 7:08:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kasa büyük olmayacak arkadaşlar,MidT ATX kasa seçtim,Oyuncu kasası gibi iri kasa olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: soygar

kasa büyük olmayacak arkadaşlar,MidT ATX kasa seçtim,Oyuncu kasası gibi iri kasa olmayacak

Arkadaşların önerdikleride mid tower resimlerdeki görünüşüne aldanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.