Şimdi Ara

sistem uyumu::LÜTFEN YARDIM::iyilik eden iyilik bulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm imzamdaki sistem hakkında bir kaç sorum olacak
    1)Yeni ekran kartım MSI RX9550 TD 256 mb olan ben bu işlemci ile 250/200 iken 350/260 civar o.c edebildim bu normal mi?yoksa ekran kartı veya driverinde mi sorun var.bu değerleri aşınca sistem res atıyo oyunlarda felan..
    2)acaba bu sroun power suplyy dan dolayımı oluyo.markasını tam bilmiyorumm ama max 300 watt yazıyo fakat yanında 280 watt yazıyo.
    3)bu sorun işlemci,anakart veya ramdan kaynaklanıyo olabilrim mi?

arkadaşlar lütfen yardımcı olun eğer sorun ekran kartında ise gidip mavibilgisayara başvursam değişim yapabilirmiyim?cevapları MSI RX 9550 TD 256 mb olan kartım için yaznı 128 lik için değil...

iyi akşamlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali179 -- 5 Ocak 2006 22:46:49 >

• Öncelikle sorunlarınıza yanıt bulmak istiyorsanız konu başlığını ona uygun seçin.Ekran kartını oc ettiğiniz değerler normal; ilave bir soğutma olmadan daha fazla oc yapamayabilirsiniz. Oc yaptığınız kartlar garanti kapsamı dışında kalır dolayısıyla değişim olmaz.
  • yok mu arkadaşlar daha düzgün bi cvp verebilecek olan...şööle açıklayıcı bi cvp verecek olan en iyi performans için ne yapmam gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.