Şimdi Ara

sistem upgrademi yeni mi alınmalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 tl ye hayatta almazlar zorlasan 50 tl eder hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyuzSehzade

iyide ordaki adam çırak oldum falan yazmamışki senin yorumda dediklernle adamın konusu arasında bir bağlantı kuramadım
    bu işleri öğrenirim derken ne tür işler?

adam daha sonradan ekran kartını aldığı yerde çalıştığını söylüyor bende teknik servisinde çalışsam bozuk ekran kartı tamiri yapabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anca 2-3 yıla öğrenirsin işi. öyle kolay değil sorununu tespit edip temir etmek.

hmm.peki olsun ben yinede giriyim.belki başka birşeyler öğrenirim.İstanbul gibi büyük şehir olsa kolay bir şekilde teknik servisi olan bir yer buluruz da. denizlide zor

• quote:

Bence hiç girme. şuan kaç yaşındasın? Okuyorsan kaça gidiyosun?

8. sınıfta okuyorum.Yazın illa bir yerde çalışmak istiyorum.çırak olarak.
    elektroniğe ilgi duyuyorum.elektronikçide mi bilgisayarcıda mı çalışsam.sence hangisi.

• quote:

bak, sana benden tavsiye. 8. sınıfta okuyorsun, şurda sadece 1 tane sınav kalmış. 3 ayın kalmış. Sen şimdi o çıraklıkmış falan boşver. Sınavına çalış. Yaz olsun bi güzel seçimlerini yap bilgisayarını falanda al ondan sonra lisede istediğin gibi çalış. ama şu 3 aylık süre içinde öyle zihnini boş boş işlerle karıştırma.

edit: elektronikçide çalışırsan bilgisayar gelmez, öyle her gün gördüğümüz elektronik aletler falan gelir. daha çok tamir falan yaparsın.

bilgisayarcıda çalışırsan hep bigisayar gelir sorunlu. sende onların sorunlarını tespit edip tamir etmeye çalışırsın vs.

tavsiyen için teşekkürler.zaten çalışıyorum düzenli forum bir müddet uzaklaşmak istiyorumda bırakamıyorum.

• quote:

internete "bilgisayar bağımlılığı testi" yazıp ilk 2 linkteki soruları cevapla bakalım ne çıkıyor.

www.psikologankara.net/internet-ve-bilgisayar-bagimlilik-testi.html

3. soruyu ne yapacaz ki
    sık sık ama eşim yok ki.

neyse o soruyo ara sıra dedim sonuç

Ortalama Bir İnternet
    Kullanıcısısınız
    Ortalama bir internet kullanıcısısınız.
    Bazen internette fazla zaman
    harcıyorsunuz fakat internet
    kullanımınızı kontrol
    edebiliyorsunuz.

diğerini yapıyorum

• neyse şuan mobildeyim diğer test de çok link açıyor.yarın bakarım.

• quote:

bence bilgisayardan 3 aylık uzaklaşabilirsin. bende "bağımlısınız" çıkıyor

peki yeni sistemi alam bırakıyorum PC'yi o PC'dende oyun oynamıyacağım.Gaza getirdin beni herşey için teşekkürler.

• Önemli değil. Bir kaç hobi edin kendine bilgisayar olmadığında kendini boş hissetmemek için. spor kulübüne gidebilirsin, müzik, resim kursu vb.
  • quote:

Önemli değil. Bir kaç hobi edin kendine bilgisayar olmadığında kendini boş hissetmemek için. spor kulübüne gidebilirsin, müzik, resim kursu vb.

Saol bende bir pc bağımlılığı olsa neyse bende ekran bağımlılığı var.Telefon,Tv,Pc
  • quote:

Önemli değil. Bir kaç hobi edin kendine bilgisayar olmadığında kendini boş hissetmemek için. spor kulübüne gidebilirsin, müzik, resim kursu vb.

Diğerini yaptım senin dediğin gibi sonuçlar çıktı

Tebrikler - Bilgisayar Bağımlısı mısınız? testini başarıyla tamamladınız.

Bağımlılık düzeyiniz 13 en yüksek düzey 20.

Önerilerimiz:

Bilgisayar bağımlısı sayılmazsınız fakat normal kullanılması gereken miktarın üzerinde yer alıyorsunuz. Bu durum uzun vadede bilgisayara daha çok bağlanmanıza neden olabilir. Bilgisayarsız vakit geçiremiyor hissinin oluşmaması için farklı zeka tiplerine uygun hobilerden size uygun olanlarını edinmelisiniz. “Yapacak bir şey bulamamak” sizi bilgisayar kullanmaya itiyorsa aşağıdaki hobilerden veya aklımıza gelmeyen diğer hobilerden birini mutlaka edinin. Hobi olarak bir müzik aleti kullanmayı, dil öğrenmeyi, gezi turlarına katılmayı, fotoğrafçılık yapmayı, elektronik devreler tasarlamayı, bahçe ile ilgilenmeyi, bir hayvan beslemeyi, kitap yazmayı, arkadaş ortamını, resim çizmeyi, spor yapmayı, satranç öğrenmeyi ve kendi zeka yapınıza uygun olan daha bir çok alanda farklı etkinlikler yapmayı seçebilirsiniz.

• şu 500 liralık APU konusunu bul bak derim. AMD Liano serisi bir APU vardı. bence her işini görür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huso-1999

quote:

Diğerini yaptım senin dediğin gibi sonuçlar çıktı

Tebrikler - Bilgisayar Bağımlısı mısınız? testini başarıyla tamamladınız.

Bağımlılık düzeyiniz 13 en yüksek düzey 20.

Önerilerimiz:

Bilgisayar bağımlısı sayılmazsınız fakat normal kullanılması gereken miktarın üzerinde yer alıyorsunuz. Bu durum uzun vadede bilgisayara daha çok bağlanmanıza neden olabilir. Bilgisayarsız vakit geçiremiyor hissinin oluşmaması için farklı zeka tiplerine uygun hobilerden size uygun olanlarını edinmelisiniz. “Yapacak bir şey bulamamak” sizi bilgisayar kullanmaya itiyorsa aşağıdaki hobilerden veya aklımıza gelmeyen diğer hobilerden birini mutlaka edinin. Hobi olarak bir müzik aleti kullanmayı, dil öğrenmeyi, gezi turlarına katılmayı, fotoğrafçılık yapmayı, elektronik devreler tasarlamayı, bahçe ile ilgilenmeyi, bir hayvan beslemeyi, kitap yazmayı, arkadaş ortamını, resim çizmeyi, spor yapmayı, satranç öğrenmeyi ve kendi zeka yapınıza uygun olan daha bir çok alanda farklı etkinlikler yapmayı seçebilirsiniz.

aslında bende hayvan beslemek istiyorum (kedi) ama temizliğini, yok yemeğini unutmaktan korkuyorum biraz unutkanım ve üstüme öyle çok sorumluluk almam

kuşum var çok güzelde bende sen gibi unutkanım annemler olmasa öldüydü kuş.

• Intel Core 2 Duo e8400
    HD 4850
    2X2 DDR2 800 MHZ RAM
    250 GB SATA
    Gigabayte marka LGA 775 anakart
    500 watt psu
    opereyşın kompliytıd
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

Intel Core 2 Duo e8400
    HD 4850
    2X2 DDR2 800 MHZ RAM
    250 GB SATA
    Gigabayte marka LGA 775 anakart
    500 watt psu
    opereyşın kompliytıd

islemcim var anakartı am3 soketli alcam
    gt 630 daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 8 Mart 2013; 7:16:14 >
  • gt630 ? gddr3 ve 128 bit haberin olsun o kartın özellikleri böyle 2 gb olduğuna bakma.hazır bilgisayarlarda gt415 ve gt630 gibi kartlar kullanılıyor ancak fazla bir getirisi yok ama 4850 ddr5 ve 256 bit özelliklere sahip bellek genişliği daha fazla 1 gb olmasınada bakma.veya 5850 kartına yönelebilirsin oyunlarda performans istiyorsan.yinede sen bilirsin ama bence nvidia kartlara fazla yönelme fiyat olarak onlar 1 adım daha önde.
  • quote:

gt630 ? gddr3 ve 128 bit haberin olsun o kartın özellikleri böyle 2 gb olduğuna bakma.hazır bilgisayarlarda gt415 ve gt630 gibi kartlar kullanılıyor ancak fazla bir getirisi yok ama 4850 ddr5 ve 256 bit özelliklere sahip bellek genişliği daha fazla 1 gb olmasınada bakma.veya 5850 kartına yönelebilirsin oyunlarda performans istiyorsan.yinede sen bilirsin ama bence nvidia kartlara fazla yönelme fiyat olarak onlar 1 adım daha önde.

biliyorumda 4850 directx 11oyunları açıyormu.gt 630 crysis 3 açıyor.birde 4850 acayip tdp çekiyor.psu yükselir o zaman

• quote:

gt630 ? gddr3 ve 128 bit haberin olsun o kartın özellikleri böyle 2 gb olduğuna bakma.hazır bilgisayarlarda gt415 ve gt630 gibi kartlar kullanılıyor ancak fazla bir getirisi yok ama 4850 ddr5 ve 256 bit özelliklere sahip bellek genişliği daha fazla 1 gb olmasınada bakma.veya 5850 kartına yönelebilirsin oyunlarda performans istiyorsan.yinede sen bilirsin ama bence nvidia kartlara fazla yönelme fiyat olarak onlar 1 adım daha önde.

birde sen sistem toplasam cpu var hdd dvd monitor var.

• quote:

Ayrıca 5850 satılmıyor mu ya
  • performans isteniyorsa 128 bit ve gddr 3 kartlardan uzak durun geniş monitör çözünürlüklerinde dahi performans alamazsınız benden uyarması crysis 3 diyorsun adamlar hd 6850 ile ultra oynamakta sıkıntı çekiyorlar kalkıp düşük tdp değeri ile performans almak rüyada pasta misali psuya göre ekran kartı değil,ekran kartına göre psu alın buda biraz bütçe ister
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.