Şimdi Ara

sistem upgrademi yeni mi alınmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyuzSehzade

he o zaman ben anlamamışım

Neyse.Herşey için teşekkürler.Bursluluk gelince hemen alıyorum.Devlette bu bursluluğu düzenli vermemeye başladı.Bu ne rezillik ya
  • quote:

he o zaman ben anlamamışım

birde 630 yerine 4850 alsam dahamı çok performans alırım.
  • Baktımda 4850 acayip tdp çekiyor
  • 700 liraya bir apu sistem kurarak çoğu oyunu oynatabilirsin pcnde minimum düzeyde

http://forum.donanimhaber.com/m_65161755/tm.htm

Şu konuyu izle gerçi bu biraz eski ben sana daha güncelini tavsiye edeyim bf3 dahi oynarsın monitör klavye mouse olduğunu varsayarak yapıyorum bu öneriyi

Kasa: TX Super Sonic 400W Mid Tower ATX Kasa - 53,55$ - 97,68 TL
    İşlemci: AMD Trinity A8-5600K FM2 4MB 3.6GHz HD7560 APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci - 122,57$ - 223,57 TL
    Anakart: Asrock FM2A75M-DGS AMD A75 FM2 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart - 69,00$ - 125,86 TL
    Bellek: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9) - 76,92$ - 140,30 TL
    HDD: WD Caviar Blue 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD5000AAKX) - 70,53$ - 128,65 TL

720 lira filan

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

700 liraya bir apu sistem kurarak çoğu oyunu oynatabilirsin pcnde minimum düzeyde

http://forum.donanimhaber.com/m_65161755/tm.htm

Şu konuyu izle gerçi bu biraz eski ben sana daha güncelini tavsiye edeyim bf3 dahi oynarsın monitör klavye mouse olduğunu varsayarak yapıyorum bu öneriyi

Kasa: TX Super Sonic 400W Mid Tower ATX Kasa - 53,55$ - 97,68 TL
    İşlemci: AMD Trinity A8-5600K FM2 4MB 3.6GHz HD7560 APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci - 122,57$ - 223,57 TL
    Anakart: Asrock FM2A75M-DGS AMD A75 FM2 Soket DDR3 USB3 SATA3 mATX Anakart - 69,00$ - 125,86 TL
    Bellek: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9) - 76,92$ - 140,30 TL
    HDD: WD Caviar Blue 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (WD5000AAKX) - 70,53$ - 128,65 TL

720 lira filan

İmzamdaki sisteme 300 TL'lik upgrade öneri yapabilirmisin?

zaten ben buldumda üstte bi tarafta yazıyor.Senin önerebileceğim.

• Yükseltsen bile iyi bir sonuç alamazsın bence. Artık yenilemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sl4y

Yükseltsen bile iyi bir sonuç alamazsın bence. Artık yenilemelisin

Evet arkadasa dedikte 2 tane ayrı pc istiyormus ve bütcesi de dusukmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

off mobilden yazmak çok zor smiley atam derken yazdığım şeyler gitti.Neyse gt-630lu yukarıdaki sistem 300 TL ve gt-630,340'tan iyimidir?gt-340 crysis 2'yi ultrada oynatıyordu ya ondan sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya biz daha iyi olsa yazardık heralde al 630 u
  • quote:

ya biz daha iyi olsa yazardık heralde al 630 u

Tamam kararlaştırıldı.GT-630 alınacak.Birde benim imzada sizce anakart.PSU.Antika DDR2 ram.kaç tl eder.
  • psunun markası,ramin bus hızlarını falan belirt. ayrıca 2. el ürün satış sitelerinde bir dolaşırsan sende tahmini bir fiyat koyarsın bu ürünlere
  • İSO PSU'nun markası.Ram 2gb stock 400 ben 566 yaptım bus bu değilmi.Anakart onboard ati radeon 2100 entegred a74 ml-k.Birde Pc'ci senin dediğin 2. el sitedekiler gibi alırmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso-1999

quote:

off mobilden yazmak çok zor smiley atam derken yazdığım şeyler gitti.Neyse gt-630lu yukarıdaki sistem 300 TL ve gt-630,340'tan iyimidir?gt-340 crysis 2'yi ultrada oynatıyordu ya ondan sordum.
    GT-630, GT-340 dan kat kat iyidir fakat sonuçta 128 bit bir ekran kartı, bence çok fazla bir performans bekleme. Birde Crysis 2 de "Ultra" ayar seçeneği yok High grafik sonuçta standartdır. Bana kalırsa paranı hiç boşuna harcama. Directx 12 çıkıcak 1-2 yıla ve piyasadaki bütün kartlar yalan olucak

• quote:

quote:

quote:

GT-630, GT-340 dan kat kat iyidir fakat sonuçta 128 bit bir ekran kartı, bence çok fazla bir performans bekleme. Birde Crysis 2 de "Ultra" ayar seçeneği yok High grafik sonuçta standartdır. Bana kalırsa paranı hiç boşuna harcama. Directx 12 çıkıcak 1-2 yıla ve piyasadaki bütün kartlar yalan olucak

Karıştırmışım pardon highta oynuyordum.Herneyse.Ama directx12 çıktıktan bir müddet sonra 13 çıkınca ne yapacağız.

• quote:

İSO PSU'nun markası.Ram 2gb stock 400 ben 566 yaptım bus bu değilmi.Anakart onboard ati radeon 2100 entegred a74 ml-k.Birde Pc'ci senin dediğin 2. el sitedekiler gibi alırmı.

bilgisayarcı 2. el sitelerde satacağın fiyatın çok altında bir fiyatta alacaktır. satabiliyosan internet üzerinden sat.
    yada donanım haberin http://forum.donanimhaber.com/forumid_260/tt.htm bu linkinde konu açıp satabilirsin. dükkanına falan ekle ürünlerin resimlerini çekip.
    oradaki arkadaşlar fiyat konusundada sana yardımcı olurlar merak etme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karıştırmışım pardon highta oynuyordum.Herneyse.Ama directx12 çıktıktan bir müddet sonra 13 çıkınca ne yapacağız.

Bir müddet dediğin süre en az 6-7 yıl kardeşim :D Ben yeni sistem topladım ekran kartım " Sapphire HD 7850 O.C GDDR5 2GB 256 Bit " Şuan bu kartın bile 2-3 yıllık ömrü var. :D Çünkü directx 12 çıktığında bütün oyunlar directx 12 uyumlu olucak :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir müddet dediğin süre en az 6-7 yıl kardeşim :D Ben yeni sistem topladım ekran kartım " Sapphire HD 7850 O.C GDDR5 2GB 256 Bit " Şuan bu kartın bile 2-3 yıllık ömrü var. :D Çünkü directx 12 çıktığında bütün oyunlar directx 12 uyumlu olucak :)

ya kardeş o directx çıktığındaki ekran kartları pahalı olmazmı.Ben şimdi bu ekran kartını alayım yeni sistem için belki beklerim.directx 12'de oyunları 300 tl'ye alınan bir ekran kartı karşılar mı sence yoksa yeni mi alınmalı.

• quote:

quote:

İSO PSU'nun markası.Ram 2gb stock 400 ben 566 yaptım bus bu değilmi.Anakart onboard ati radeon 2100 entegred a74 ml-k.Birde Pc'ci senin dediğin 2. el sitedekiler gibi alırmı.

bilgisayarcı 2. el sitelerde satacağın fiyatın çok altında bir fiyatta alacaktır. satabiliyosan internet üzerinden sat.
    yada donanım haberin http://forum.donanimhaber.com/forumid_260/tt.htm bu linkinde konu açıp satabilirsin. dükkanına falan ekle ürünlerin resimlerini çekip.
    oradaki arkadaşlar fiyat konusundada sana yardımcı olurlar merak etme.

Babam olmaz diyor.Babamın onayı olmadan yapamam.Mecburen bilgisayarcıya vercez.150 TL filan alırmı.Neyse birde abazzers isimli üye ekran kartı ramlerini filan değiştiriyordu.http://forum.donanimhaber.com/m_60702719/mpage_1/key_/tm.htm
    Burdaki adam gibi bende bilgisayarcının teknik servisinde çırak olsam öğrenebilirmiyim bu işleri.

• iyide ordaki adam çırak oldum falan yazmamışki senin yorumda dediklernle adamın konusu arasında bir bağlantı kuramadım
    bu işleri öğrenirim derken ne tür işler?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.