Şimdi Ara

sistem upgrademi yeni mi alınmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde beyler bir sorum olacak ddr2 2gb bellek 400mhz 533 olarak kullanıyorum.Maximum 1066 MHz kullanılabiliyorum.Ben bunu yakmadan nasıl bu hızda kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 21 Şubat 2013; 12:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dracomania20

merak etme yeter. o dediğin anakartı sakın alma pişman olursun. son dediğim sistem iyi al onu oyna keyfince

Sağol herşey için.Hem ilk baştaki dediğim şekilde düşük değilde çoğu oyunu highda oynayabileceğim bir sistem oldu ve gayet ucuz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 21 Şubat 2013; 12:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso-1999

quote:

merak etme yeter. o dediğin anakartı sakın alma pişman olursun. son dediğim sistem iyi al onu oyna keyfince

saol herşey için hem ilk baştaki dediğim şekilde düşük değilde çoğu oyunu highda oynayabileceğim bir sistem oldu ve gayet ucuz oldu

önemli değil
  • quote:

quote:

quote:

saol herşey için hem ilk baştaki dediğim şekilde düşük değilde çoğu oyunu highda oynayabileceğim bir sistem oldu ve gayet ucuz oldu

önemli değil

Birde az önce sordum.Stock 400 Mhz ddr2 bellek var.Ben şuan 533 MHz kullanıyorum.Maximum 1066 MHz ben bunu kullanırsam ram bu hızda yanar mı?Soğutucu mu gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 21 Şubat 2013; 12:44:02 >

• evet bunun için ram soğutucular var ram in üstüne takılıyor ve ısıyı emiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GusttavoLima

athlonII X2 270
    MSI 760gm p21
    corsaır 4gb ram
    sapphire hd 7770
    cm rc 430 500 watt kasa
    wd 3.5 500gb hdd

teşekkürler kardeş x2 215 bir müddet idare edermi ve de ileriye dönük en iyi soket nedir.dracomania HDD DVD vs. var.kullanabilirim bunları bir müddet sonra yenisini alır eski pcye takar oynarım.yanı HDD ye şimdilik gerek yok.

iyi günler.

Bu arkadaşımızın önerdiği sistem ile yarıdan çoğu oyunu ultra geri kalan hepsini mediumda oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkahraman5555

quote:

quote:

athlonII X2 270
    MSI 760gm p21
    corsaır 4gb ram
    sapphire hd 7770
    cm rc 430 500 watt kasa
    wd 3.5 500gb hdd

teşekkürler kardeş x2 215 bir müddet idare edermi ve de ileriye dönük en iyi soket nedir.dracomania HDD DVD vs. var.kullanabilirim bunları bir müddet sonra yenisini alır eski pcye takar oynarım.yanı HDD ye şimdilik gerek yok.

iyi günler.

Bu arkadaşımızın önerdiği sistem ile yarıdan çoğu oyunu ultra geri kalan hepsini mediumda oynarsın.

BattleField 3 ultra olmaz yani.7850 gayet iyi bir ekran kartı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 21 Şubat 2013; 12:45:19 >

• quote:

evet bunun için ram soğutucular var ram in üstüne takılıyor ve ısıyı emiyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9s-4gbrl-4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=51566

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/patriot-px34g1600ll-4gb-viperx-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=59400

Farkı nedir?Arada 20 TL fark var 1600 Mhz ikiside.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 21 Şubat 2013; 12:46:02 >

• quote:

Marka olayı. Patriot almayın bence kendi alanına göre iyi olabilirler ama gskille göre çok kötüler. AYrıca gusttavolima adlı arkadaşın önerdiği sistem 2 yıla kalmaz at çöpe. Siz dinleyin beni pişman olmazsınız

Bugün sizi epey rahatsız ettim özür dilerim.
    http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine
    Bu PSU hesaplama yerinde kapasitör yaşlanması %50 ye ayarlandığında sistem yüklenmesi %100 ayarlandığında nasıl oluyor ben yüksek değerlerler gördüm birşey yanlış mı yaptım birde siz deneseniz

• quote:

quote:

quote:

Marka olayı. Patriot almayın bence kendi alanına göre iyi olabilirler ama gskille göre çok kötüler. AYrıca gusttavolima adlı arkadaşın önerdiği sistem 2 yıla kalmaz at çöpe. Siz dinleyin beni pişman olmazsınız

Bugün sizi epey rahatsız ettim özür dilerim.
    http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine
    Bu PSU hesaplama yerinde kapasitör yaşlanması %50 ye ayarlandığında sistem yüklenmesi %100 ayarlandığında nasıl oluyor ben yüksek değerlerler gördüm birşey yanlış mı yaptım birde siz deneseniz

estağfirullah.

ne dediğinizi anlayamadım. biraz daha açık konuşabilirmisiniz.

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
    Neyse sanırım çaktım.Fakat orada PCI card işaretlenecekmi.İşaretlenince istenen psu 700w oluyor diğer türlü 500w.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 21 Şubat 2013; 12:48:52 >

• quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/frisby-fc-5826bt-300-fc-5826bt-300w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=39995

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xilence-sps-xp580(12)r3-xp580-580w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3-aktif-pfc/productdetails.aspx?I_ID=38703

bunları ayrı almak daha mı karlı oluyor hem 80+

alabiliyorsan o kasa ile beraber
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/corsair-cp-9020048-eu-cx-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63149
    bunu al daha iyidir.

Sistem 900 TL oldu artık .Neyse yaza doğru yeni donanımlar çıktıkça belki bir 50 tl düşer de 7850 yerine 6850 alsak yakın performans yakalarmı yani verilen paraya değermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 21 Şubat 2013; 12:50:29 >

• quote:

7850 yi kasa için bırakıp 6850 almak çok mantıksız. siz benim dediğim gibi yapın ilerde elinize 450 tl falan geçerse güzel bi kasa alırız.
    yaza kadar bütçenin artma durumu varmı belki ona göre şimdiden kasayı planlayıp değiştiririz.

zaten baktım 900 TL oldu başka sitelerden kasa alırmisin 600wlık misin mobildeyim iyi geceler bi daha yarın bakarım artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

athlonII X2 270
    MSI 760gm p21
    corsaır 4gb ram
    sapphire hd 7770
    cm rc 430 500 watt kasa
    wd 3.5 500gb hdd

iyi günler.

bf3 ultra olmaz yani 7850 gayet iyi bir ekran kartı değil mi

Evet iyi bir ekran kartı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

athlonII X2 270
    MSI 760gm p21
    corsaır 4gb ram
    sapphire hd 7770
    cm rc 430 500 watt kasa
    wd 3.5 500gb hdd

iyi günler.

bf3 ultra olmaz yani 7850 gayet iyi bir ekran kartı değil mi

Evet iyi bir ekran kartı

pardon yanlış anlaşılma olmuş ben gustavolima arkadaşımızın sistemine değil de dracomanianın sistemine yorum attığınızı sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: uyuzSehzade

Bırak o kasayi cok kalitesiz benim dedigim corsairi al.

hmm peki kalsın adını değiştirmişsin neden ayrıca dracomania20 deki 20 denizlinin 20simi

• bnm önerdiğim sistemde 7770 e.kartı her oyunu oynarsın bütçeyi arttırırsan tabiki 7850 al
  • quote:

quote:

700 tlye 2. el oyun pcsi alrısın ancak

arttıramam ki (ki'nin yazımı doğru mu emin değililim) zaten çok üst düzey birşey istemedim her oyunu minimum ile açsın.

iyi günler

Ufak tefek yazım hataları olur. Kasma kendini bu kadar. Gerçek anlamda dil bilgisi katliamı istiyorsan, marfoğlu isimli kullanıcının yazılarını okumalısın. Arkadaşın evreni farklı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 20 Şubat 2013; 18:49:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.