Şimdi Ara

sistem toplamanın mantığının kalmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Heisenbergin asistanı Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5070ti bir sistem toplamak istesem 82 bin lira kasa parası tutuyor onun yerine laptop alsam 4 gb bir vram kırpması olsada işlemciden kazanıyorum üstelik monitör derdi yok gamegaraj 5070i laptoplarında 2k 300 hz ekran var srgb %100 87 bine geliyor kasada laptoptaki ekrana yakın bir monitör almak istesem zaten 90 bini geçer toplamı. Üstelik laptopun mobilitesi 99wh bataryası vs çok daha cazip geliyor. DLSS şaka maka toplama pcleri bitirecek sanırım artık mobil ile kasa arasında pek fark kalmadı. Tabi kasanın yükseltilebilme avantajı belli oranda halen mevcut ama şu an 5070ti bir sistemde rahat 3 sene her oyunu kaldırır orta yüksekte sonra satıp laptoptada yükseltme yapılabilir.

• Bilgisayar almak istedigimle ailem almamıstı. İlk bilgisayarımı şorayın parca parca aldıgı gibi 80486 olarak toplamıstım. Kasa alacak param yoktu. Markapla duvara 6 delik acıp dübel atıp 6 vidayla bilgisayarı duvara montelemistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bilgisayar almak istedigimle ailem almamıstı. İlk bilgisayarımı şorayın parca parca aldıgı gibi 80486 olarak toplamıstım. Kasa alacak param yoktu. Markapla duvara 6 delik acıp dübel atıp 6 vidayla bilgisayarı duvara montelemistim

duvara 6 delik açmak yerine en yakın hurdacıya gitseydin ya...

pazar kasasına bile toplanır sistemde mesele o değil işte yani 80 bine artık mobilde de aynı ayarda makineler var toplama derdin yok temizliği ömür boyu firma tarafından yapılıyor taşıyabiliyorsun planına projene bakabiliyorsun arazide orada burada 99wh batarya var yani ekoda falan gayet iyi gider.

12 yıl önce açıldı
    Her şeyin anlamsız gelmesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.