Şimdi Ara

Sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara içinde sistem toplayacağım yerler mevcut mu acaba? Sistem topluyorumda nova bilgisayarı buldum netten bir kaç ürününüde beğendim sizlerede sorayım dedim.
    www.novabilgisayar.com
    .:.Nova Bilgisayar.:. Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve �� �stasyonu gibi teknolojik �r�nleri satan ma�aza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11952
    www.novabilgisayar.com
    .:.Nova Bilgisayar.:. Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve �� �stasyonu gibi teknolojik �r�nleri satan ma�aza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11727

İntel seçmemdeki neden CsGo Pubg HOI4 Dota2 tarzı oyunlar oynamam ve netteki testlerde bir tık önde olduklarını görmem ama fiyatlarıda az buz değil tabikide...

Sizlerden ricam bana nova üzerinden güzel sağlam bir sistem önerisi yapmanız bir de kasanın sessiz olmasını istiyorum çünkü gece nöbetlerimden arta kalan vakitlerimde oyun oynayabiliyorum ve gerçekten gürültülü kasa sinir ediyor 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bütçeniz 11 bin TL ise gidin kafanıza göre harcayın ama:

Ryzen 2700 daha hesaplı olur. Oyunlarda çok az geride kalır, genel olarak ise daha hızlı olur.

Ekran kartını ikinci el alın ciddi fiyat oynuyor. GTX 1070 sıfır fiyatına GTX 1080 alırsınız.

Parçaları kendiniz seçerek toplarsanız daha ucuz olur. (özellikle ekran kartını 2. el alın tavsiyemi yineliyorum)

960 Evo bariz daha hızlı ama oyun vb için 860 evo da işinizi görür. aralarında da 2 kata yakın fiyat farkı var (350 ye 650 gibi olması lazım)
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın hiç toplayacak ya da siparişle gerek 0 gerek ikinci el tek tek toplayacak vaktim yok günaşırı 24 saat usülü nöbet tutuyorum nova bilgisayarı öneriyorsanız oraya gidip direk sistemi toplayıp montajını orada yapıp arabaya koyup eve getireceğim inşallah zaten amacım powere basıp direk oyuna girmek alttabdanda metro fm dinlemek 😁

• Nova bilgisayar güvenilir ve eski bir firmadır.
  • 68023967 kullanıcısına yanıt
    yukardaki iki sistemde olmamis, bence diger arkadaslarin yorumlarini bekleyin. 11bin butce bu is icin yeterli..

cs go yu 720p de mi oynuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 14 Kasım 2018; 20:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum hayırlısıyla bu haftasonu olmazsa önümüzdeki haftasonu gideceğim bütceye göre birşeyler toplarım olmadı.
    Ryzen i bende düşünüyorum tabiki ama bilemiyorum işte daha önceden fx 6300 lü sistem toplamıştım ama kasayı temizlememe rağmen kasa resmen inliyordu balkondan atacaktım arkadaş bana ver dedi ona verdim 😁
    Yani sistemde hem stabillik hem performans hemde sessizlik istiyorum bu yüzden 0 toplamayı düşünüyorum

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    1920 1080 çözünürlük low - medium ayarlarda oynuyorum hocam bekliyorum tabiki yorumları konu güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 14 Kasım 2018; 20:42:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Sistem toplama
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.