Şimdi Ara

Sistem Tavsiye & Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar yakın zamanda olmasa bile şimdiden aklımdaki sistemin nasıl olup olmadığını sizlere de danışmak istedim. Malum, dolar yükselişe geçti yine vs. Konuya gelelim. Sistem;

Intel 3570K 3,4GHz OC yapıcam biraz.
    Gigabyte G1. Sniper M3 veya ASUS P8Z77-V LX
    Ram bakmadım, tavsiyelerinize açığım
    Sapphire 7870 OC veya OC'siz, düz. İleride CF yapmayı düşünüyorum
    HDD var.
    Kasada çok kararsızım enson C.Master HAF 922 hoşuma gitmişti.
    Power Corsair 650W.

Son olarak bunlar vb. parçaları kullananların yorumlarını ve mümkünse BF3, Crysis3 vb. oyunlarda Full HD'deki FPS değerleri, vede bu tutardaki sistemi nereden aldıklarını söylerlerse sevinirim. Her parçayı farklı alabilirim, bu fiyata şu sistem daha iyi vs. de diyebilirsiniz tüm yorumlara açığım kısacası. İllede bu olsun dediğim bir işlemci var, belki onda bile daha iyisi vardır söyleyebilirsiniz.
    E.kartı konusunda kısmen kararsızım aklım bazen GTX660'a gitmiyor değil lakin pahalı geliyor o bana bide bit değerinin düşük olması sinek küçük ama mide bulandırır dedirtiyor insana hernekdarda kısmet pek bişey olmasa da o değer.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxy -- 6 Mart 2013; 15:46:10 >

• iyi gibi ram ise ...=http://www.vatanbilgisayar.com/ram/corsair-cmz8gx3m2a1600c9r-8gb-(2x4gb)-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=56399

Orijinalden alıntı: omercicek43

iyi gibi ram ise ...=http://www.vatanbilgisayar.com/ram/corsair-cmz8gx3m2a1600c9r-8gb-(2x4gb)-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=56399

2x4gb 'nin fazla geleceğini düşünüyorum nedense, 4gb tek slot olsa olmaz mı ki? Hem azda olsa ucuz olur belki, gerçi farkedeceği fiyatta taş çatlasa 50-60tl falan galiba yanlış tahmin etmiyorsam. OC için değil mi bu model? Biraz oc yapmak istiyorum sisteme ayrıca ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

İşlemci soğutucusu alacaksanız Ram'ı corsair vengeace low profile, almayacaksanız normal olandan alabilirsiniz.
    Kasa olarak Zalman z11'e de bakmanızı öneririm veya Corsair 300r bakabilirsiniz.

Zalman güzelde küçük diyor kullananlar, ram dediğin olabilir belkide çünkü ileride işlemci soğutucusu alacağım inşaallah. (:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

İşlemci soğutucusu alacaksanız Ram'ı corsair vengeace low profile, almayacaksanız normal olandan alabilirsiniz.
    Kasa olarak Zalman z11'e de bakmanızı öneririm veya Corsair 300r bakabilirsiniz.

Zalman güzelde küçük diyor kullananlar, ram dediğin olabilir belkide çünkü ileride işlemci soğutucusu alacağım inşaallah. (:

Kasadan ne beklediğinize bağlı tabi.
    Bana misliyle yeter z11 plus. Hem kaliteli hem de görsel açıdan iyi

Ayrıca haf922'de usb 3.0 desteği yok belirtmek isterim. Eski kasa biraz.
    Yerinizde olsam daha yeni bir kasa bakardım.

Edit : İmla + gülücük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 6 Mart 2013; 17:11:38 >

• quote:

quote:

quote:

Kasadan ne beklediğinize bağlı tabi.
    Bana misliyle yeter z11 plus. Hem kaliteli hem de görsel açıdan iyi

Ayrıca haf922'de usb 3.0 desteği yok belirtmek isterim. Eski kasa biraz.
    Yerinizde olsam daha yeni bir kasa bakardım.

Edit : İmla + gülücük.

Ooo, USB 3.0 desteği olmadığını bilmiyordum, öyleyse olmaz tabii. Güzelde tipi vardı ya, yazık oldu. (: Şöyle ızgarası az olan yok mu güzel geniş bişey?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ooo, USB 3.0 desteği olmadığını bilmiyordum, öyleyse olmaz tabii. Güzelde tipi vardı ya, yazık oldu. (: Şöyle ızgarası az olan yok mu güzel geniş bişey?

Haf922 Xm modelinde var ama arada da baya fiyat farkı var.

Aerocool Mechatron

Aerocool StrikeX GT bakabilirsiniz

quote:

Aerocool Mechatron

Aslında niyetimde CM Storm Sniper veya Stryker var lakin Stryker yok TR'de sanırım, bulamadım ama bak google'dan fotolarına çok güzel bişey inceleme videolarına bak beğeneceksin eminim. (: Sniper bulabilirsem alırım, pahalı o da aslında ama bakalım. Aerocool Xpredator X3 veya X7 big tower beyaz çok güzel aslında. (:

• quote:

quote:

quote:

Aerocool Mechatron

Aslında niyetimde CM Storm Sniper veya Stryker var lakin Stryker yok TR'de sanırım, bulamadım ama bak google'dan fotolarına çok güzel bişey inceleme videolarına bak beğeneceksin eminim. (: Sniper bulabilirsem alırım, pahalı o da aslında ama bakalım. Aerocool Xpredator X3 veya X7 big tower beyaz çok güzel aslında. (:

Xpredator iyi kasadır hocam, düşünebilirsiniz.
    Ben ızgara az olsun deyince önermemiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aerocool Mechatron

Xpredator iyi kasadır hocam, düşünebilirsiniz.
    Ben ızgara az olsun deyince önermemiştim

Doğru söylüyorsunda şekli çok güzel ama, beyazı aynı Stryker bak ikisinede çok fark yok aralarında tavan hariç. (: Stryker'a baktın mı nasıl kasa ama? :D

• quote:

Doğru söylüyorsunda şekli çok güzel ama, beyazı aynı Stryker bak ikisinede çok fark yok aralarında tavan hariç. (: Stryker'a baktın mı nasıl kasa ama? :D

Bana pek hitap etmiyor ama güzel kasa gerçekten

quote:

Bana pek hitap etmiyor ama güzel kasa gerçekten

Ya ben sade ama birazda caf-caflı bişey istiyorum, bu hem sade hemde girdi-çıktıları çok buyüzden hoşuma gitti. Z11 de çok güzel, onu kötüleyemem lakin alan bir kullanıcının yorumları dediğim gibi içinin dar olduğunu yazmış yine bu forumda fotolarını çekip atmış gerçi pek belli olmuyor fotolar ama pek memnun kalmadığını söyledi. Yinede alırım belki ondan, bilemiyorum.

Buarada o X7'nin 7 fanlı olanı var big tower ama 7 fan ile 2 fan arasında sadece 3-5 derece farkediyor oda yüksek devirde ki o devirdeki seste kimbilir nasıl olur muamma. Lakin 7fan olmasa bile fena görünmüyor kasa tabii yine kullanıcı yorumu ve 1 ay kullanım sonrasında o hava girişlerinin nekadar tozlandığını görmezsek yanılırız (:

• Bu kadar takılmayın hocam ona buna.
    Her kasanın standart özellikleri vardır zaten.

Kablo saklama
    usb 3.0
    Vidasız montaj
    Cpu soğutucu boşluğu
    En az 27cm Vga alanı

Bunlar zaten güncel kasaların hepsinde olan ve gerekli şeyler.
    Sizin fiyat aralığınızda bu tür özelliklerin olmaması gibi bir durum olamaz.

Size sadece tipini beğenmek kalıyor, beğenin bir kasayı alın.
    Yoksa her şeyi incelerseniz işin içinden çıkamazsınız

Bu kadar takılmayın hocam ona buna.
    Her kasanın standart özellikleri vardır zaten.

Kablo saklama
    usb 3.0
    Vidasız montaj
    Cpu soğutucu boşluğu
    En az 27cm Vga alanı

Bunlar zaten güncel kasaların hepsinde olan ve gerekli şeyler.
    Sizin fiyat aralığınızda bu tür özelliklerin olmaması gibi bir durum olamaz.

Size sadece tipini beğenmek kalıyor, beğenin bir kasayı alın.
    Yoksa her şeyi incelerseniz işin içinden çıkamazsınız

Haklısın aslında, lakin yinede beğendiğim kasayı daha detaylı araştırmalıyım, bakayım inceleme videolarına bikaçının bari.

http://forum.donanimhaber.com/m_58594910/tm.htm inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 6 Mart 2013; 20:04:55 >

Orijinalden alıntı: omercicek43

zalman z11 al bence 300r alma şekli uçuk havalandırma da ise 7 fan var üstüne baktımı o usb girişleri beni benden alıyor çok güzel tasarlanmış

http://forum.donanimhaber.com/m_58594910/tm.htm inceleme

Mecatron da baya geniş, onu mu alsak ne?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.