Şimdi Ara

Sistem Performans Problemi Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 3D Mark 2001, 2003 veya 2005 testleri yaptığım zaman acayip bir istikrarsızlık söz konusu oluyor. örneğin 3d mark 2001 ilk testte 12000 puan verirken hemen arkasından tekrar yaptığım 3d Mark 2001 testi 9000 puan veriyor sorakinde yine 12000 olabiliyor veya 17000 oluyor. bu tüm testlerde aynı şekilde gerçekleşiyor. Aklıma gelen her şeyi denedim. Ekran kartının extra güç kablosunu kontrol ettim sorunsuz görünüyor. ati 7.5 driveri yükledim intel inf sürücüsünün son versiyonunu yükledim ama hala problem devam etmekte. yardımcı olursanız sevinirim.

edit: anlatım bozukluğu olduğu için düzeltme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 26 Haziran 2007; 9:49:32 >

• bu arada sistemde herhangi bir overlock yokken yapıyorum bu testleri.
  • hmmms anormal bi durum söz konusu ekran kartı 85 dereceyi görüyor işlemci de 57 civarlarında. hala nasıl çalışıyor da patlamıyor ilginç :) bununla alakalı bir durum sanırım?
  • 3D Mark 2001SE: 18548 imzadada bu yazıyor ama bence bu testlere fazla kafayı takma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

hmmms anormal bi durum söz konusu ekran kartı 85 dereceyi görüyor işlemci de 57 civarlarında. hala nasıl çalışıyor da patlamıyor ilginç :) bununla alakalı bir durum sanırım?

Kesinlikle ısınmadan kaynakli ısınan her donanmın performansı belli ölçüde düşer
  • testlerin hepsinde farklı sonuç vermesi normal çünkü herkeste farklı sonuç veriyor,
    hepsinin ayrı standartları var
    adamlar aynı sonuç versin diye yapmamışlar yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

3D Mark 2001SE: 18548 imzadada bu yazıyor ama bence bu testlere fazla kafayı takma

imzadaki puanlar overlocklu stabil haldeki puanlar. yani normalde overlock varken aldığı puanlar bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

testlerin hepsinde farklı sonuç vermesi normal çünkü herkeste farklı sonuç veriyor,
    hepsinin ayrı standartları var
    adamlar aynı sonuç versin diye yapmamışlar yani

arkadaşım teşekkürler cevabın için ama bi daha okursan sevinirim mesajı yanlış anlamışsın çünkü. 3d mark 2001 den 16000 alırken 2003 ten 9000 alıyorum şeklinde söylemedim ben. olay şu 3D Mark 2001 i her çalıştırışımda puanlar bu şekilde oluyor. yani 3d mark 2001 i ilk çalıştırışımda 16000 alırken yine 2. çalıştırışımda 3d mark 2001 i 9000 alabiliyor veya daha düşük. aynısı mesela 2003 için şu şekilde ilkinde 9000 alırken diğerinde 5000 gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.