|
Merhabalar uzun süre sonra tekrardan masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Müşterimin kartıyla vade farksız yada farklı en az 6 taksitli toplamda 120.000₺yi geçmeyecek bir sistem önerisi arıyorum. Fiyata monitör-kasa dahil olacak. Monster hazır kasalara bakıyordum kafam iyicene karıştı çok uzak kalmışız maalesef. Güncel yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler Kullanım amacı daha çok günlük ve oyun üzerine olacaktır. Bütçeyi gereksiz kullanmamak adına bu fiyata koltuk ve masada dahil edilebilir. itopyanın taksit seçenekleri uyuyor, öncelik itopya olursa sevinirim hazır sistemlerden seçsek olur gibi ekleme: monster tulpar ile itopyadaki sistemleri inceledim, bütçeyi kasa kısmında düşürüp çift monitör ve masa sandalyede mi eklesem diye düşünüyorum kafalar iyicene karıştı :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünemedi -- 21 Kasım 2025; 3:26:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
♣Intel Core I5 3570K 4.2Ghz♣ Z77A-GD55 2667Mhz(O.C) ♣ Zalman Z11 Plus High Performance ♣ SEAGATE 1 Terabayt 7200RPM Hard Drive Disk ♣ ♣Sapphire 7870XT GDDR5 2GB 256BIT ♣ Corsair 750W +80 Güç Kaynağı ♣ Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz ♣ Toyota Avensis 132HP Manuel Elegant Extra
Sony Tablet S113 3G WIFI |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

Hızlı