Şimdi Ara

SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim nasıl arkadaşlar ? Kaldırmayacağı oyun var mıdır ?

İşletim sistemi :

EKRAN KARTI > ASUS hd7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1

İŞLEMCİ > AMD FX-8350

ANAKART > ASUS M5A78L-M/USB3 (AM3+)

RAM > 8 GB 1600 MHz DDR3

HARDDİSK > C: 298 GB - D: 2 TB

KASA ve PSU : Cooler Master 500w

Windows 7 Ultimate 64 Bit

Not : Bu sistemde kararlıyım kalkıpta bi parça önerisi yapmayın link vs. iyi veya kötü artık nasıl görüyosanız yorumunuzu bekliyorum.

• mali282 M kullanıcısına yanıt

500 lük yetmez bu konfigirasyona
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

500 lük yetmez bu konfigirasyona

Yetmeseydi PC kendini resetlemez miydi sürekli ?
  • Sistem fena degil ancak psu sorun cikartabilir 7950 ye. En az 600 w 80+ bi psu bak. Kasa+psuyu corsair 300r 600w psulu olan modeli alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Sistem fena degil ancak psu sorun cikartabilir 7950 ye. En az 600 w 80+ bi psu bak. Kasa+psuyu corsair 300r 600w psulu olan modeli alabilirsin.

Sorun çıkarıp çıkarmıcağını nasıl anlarım ama şuan bi sorun yok gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali282

quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Sistem fena degil ancak psu sorun cikartabilir 7950 ye. En az 600 w 80+ bi psu bak. Kasa+psuyu corsair 300r 600w psulu olan modeli alabilirsin.

Sorun çıkarıp çıkarmıcağını nasıl anlarım ama şuan bi sorun yok gibime geliyor

Pc yuk altina girdiginde cok enerji cekmeye baslar normal kullanimda reset atmasina gerek yok. Sen parcalari almissin galiba. Bence yuk altina sokup pc bilesenlerini riske etmene gerek yok. psu 12v kanalindan kac amper verebiliyor? Psunun modelini yazsan da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu yetmez 700 w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mali282 M kullanıcısına yanıt
    resetleme olduğunu görmedim ama yakın bir arkadaşım yaptı aynı hatayı epey sıkıntı yaşadı board yandı bir kez ekran kartı ile ilgili sıkıntılar oldu.bu kurduğun pc den az biraz iyi bir makina topladım 800 lük takmıştım ona 500 lük bana az geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.