Şimdi Ara

sistem icin güç kaynagı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadasım asagıdaki ekran kartını alacak sistemide asagıda bu sistem icin power supplay önerebilirmisiniz
    Core2 Duo E6420
    Gigabyte P43T-Es3g Drr3
    Kingston 4 gb
    Samsung 500gb
    ekran kartı olarak bu Asus ENGTX550TI DC/DI 1G DRR5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 1 Şubat 2012; 9:07:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xilence-sps-xp500%2812%29r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

hocam bu güc kaynagı yukardaki sisteme yetermi tam yük altında felan sorun cıkarırmı

• oyun felan oynayacak ilerde yanma riski felan olurmu
  • O ekran kartını almayın. Aldıysanız da o psu işinizi görecektir.
  • neden o ekran kartı almayın dediniz
  • İkinci el bir HD5770 alın o bile parasını daha fazla ödeyecektir size. Eğer illa ki nVidia olsun diyorsanız bir gtx 460 768 MB alabilirsiniz. O kartın sıfırına para verilmez fiyatını haketmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • para olarakmı hakmet miyor kartı zaten sıfır ayarında 200tl aldı
  • Ben sıfır aldı diye düşündüm o karta 300 tl vermek akıl karı değil %5-%10 düşük performanstaki 5770 i forumdan 150-160 tl ye garantili bulabiliyorsunuz ama sizinki de iyi olmuş yine de hayırlı olsun.

Yukarıda *Furious* hocamın tavsiye ettiği güç kaynağı size %150 yükte bile sıkıntı çıkarmaz alabilirsiniz
  • peki hocam corsair hx650w modüler güc kaynagı alsa daha iyi olurmu hani ierde belki fazladan hardisk ram felan takar
  • Harddisk ram dediğiniz maksimum 10ar watt çeker sıkıntınız olmasın Xilence kaldırır.
  • tmm hocam xlince markası hiç kullanmadık
    ben suan corsair hx650w kullanıyorum gayet memnunum 7 yıl garantili
    xlince kalite yönünden nasıldır corsairle karsılaştırısak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 1 Şubat 2012; 9:41:34 >
  • Corsair daha iyidir ama yukarıdaki sistem için gereksizdir. Ben de 1.5 yıl Xilence kullandım sıkıntı yaşamadım hiç.
  • neden gereksizdir arkadas almışken fazlasını alıyım diyor 650w corsair 7 yılda garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 1 Şubat 2012; 9:49:00 >
  • Sistemin çekeceği maksimum 400 Watt olsun ki o bile çok zor. 650 Watt güç kaynağı almak gereksiz fazlalıktır. İleride sistem yenileme düşündüğünüzde de güç kaynağının eksik çıkma ya da eski olma olasılığı tekrar değiştirmenize yol açabilir bu da çifte masraf demektir.
  • Baska güc kaynagi önerebilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

neden gereksizdir arkadas almışken fazlasını alıyım diyor 650w corsair 7 yılda garanti

yazınca bi arattım teknofiyattan hx650 hiç çıkmadı linklerde
    alternatif olarak cx600 ya da tx650v2 alınabilir. ikisi arasında 90tl fark var.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4143
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cmpsu-650txv2eu-tx-serisi-80-v2-plus-650w-120mm-fanli-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=53505

• yukaridaki sistemle kullanabilirim degilmi birde ekran kartinin ek güc girisi icin psuda hangi girişe takacagiz resim eklerseniz
  • O sistemden iki tane kaldırır o PSU :) Ekran kartında 6 pin olur, bazı üst modellede 8 pin olabilir. Alttakiler gibi;

sistem icin güç kaynagı  önerisi
  • 650 Watlik asus gtx 550 ti ilemi 2 sistem kaldirir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.