Şimdi Ara

sistem hoparlöründen gelen 'bıt' sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yeni bir pc topladım kendime ve şu parçalardan oluşuyor,

gigabyte 945GMF Pro anakart
    Pentium D 2.8 Ghz
    2x1 GB 667Mhz Hi-level RAM
    6800GS Ekran Kartı
    Maxtor 250 GB SATA2 Hdd
    lc power 550watt psu
    1200VA ups

şimdi sorunuma gelelim. aslında bir sorun gibi gözükmüyor ama çok merak ettim.. durduk yerde günde bir kaç kere sistem hoparlöründen "bıt" diye bi ses geliyor. bu ses bilgisayar açılışındaki standart "beep" sesinden biraz daha kalın ve biraz daha kısa bir ses. herhangi bir işlem ile alakası olduğunu sanmıyorum. ama genelde internete girdiğimde olmuştur belki de bi tesadüftür bilemiyorum. anakartımda bir sorun yok. çünkü eskisinde de yapıyordu. gerçek 550watt psu nun da yetersiz olduğunu sanmıyorum.zaten eski psuda da aynı ses geliyordu. kasada başka hiç bir ses rahatsız edici bir ses yok. işlemci ısısı da normal. peki nedir bu ses? neden arada sırada "bıp" diye bi ses gelir? tekrarlıyorum; bip değil daha kalın ve daha kısa bir "BIP" sesi bu..

• ya ... arkadaşın dakindende geliyordu bende bilmiyom.. ama benimkinden gelmi,yor...
  • kullandığın bi programla alakalı olabilir.
    mesela antivirde virüs bulduğunda bip sesi veriyo. bunun gibi kullandığın programları teker teker kaldırarak bulmayı dene.
    kolay gelsin...
  • bence... öle uğraşmana gerek yok bende biliyom o kadar çok insanı rahatsız eden bi ses deil çünkü
  • yok arkadaşlar rahatsız olduğumdan değil. sadece çok merak ettim dayanamadım ve sordum. oldukça para harcadım bu pcyi toplamak için ve haliyle insan biraz kıllanıyor. bir diğer amacım da bu konuda tatmin edici bir açıklama ile kendimi rahatlatmak varsa bir sorun için tedbir almak

Edit: galiba bazı arkadaşlar yanlış anlamışlar. sistem hoparlörü diyince bildiğimiz speakerlardan değil, kasanın içindeki hoparlörü kastediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jefdotcom -- 21 Mayıs 2006; 1:09:03 >
  • sistem hoparlöründen bahsediyorum, speakerdan değil....
  • o zaman ben yanlış anlamışım. neyse programlarla da alakalı olduğunu zannetmiyorum. daha çok güçle alakalı gibime geliyor ama hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı anda birkaç tuşa bastığında gelen ses gibi mi?
    yapışkan tuşlar açık değil dimi?
  • rem veya ekran kartı.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.