Şimdi Ara

Sistem hakkında yorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gkhnysr G kullanıcısına yanıt
    Satıcı çok güvenilir gelmedi bana hocam.

2. sistem zaten o parayı etmez. oyun için istiyorsan i7 işlemci gereksiz sana i5 li canavar gibi sistem toplarız.

1. sistem AMD tabanlı geleceği yok. Sadece ekran kartı para eder o da sorunsuzsa

2000-2500 bütçe ayır sana güzel PC toplayalım sıfır al başın ağrımasın.

Orijinalden alıntı: grekko23

Satıcı çok güvenilir gelmedi bana hocam.

2. sistem zaten o parayı etmez. oyun için istiyorsan i7 işlemci gereksiz sana i5 li canavar gibi sistem toplarız.

1. sistem AMD tabanlı geleceği yok. Sadece ekran kartı para eder o da sorunsuzsa

2000-2500 bütçe ayır sana güzel PC toplayalım sıfır al başın ağrımasın.

Aynen,

ikiside dengesiz sistemler. Ben sahsen ikisinede para yatirmam. Bu isten anlayanlarin topladigi sistemler degil.
    AMD sistemdeki piyasadan kalkmis bir islemci. Anakart tarihi eser.
    Intel sistemde i7 islemci ve dandik bir ekran karti ne alaka ? hic ekran karti takma daha iyi.
    Hocam birşey sorcam SILENCIO' dan memnunmsun ? ben kasa revizyonuna gidicem, silencio pure 650 düşünüyoum ama ön tarafı çok kapalı. Hava sirkülasyonundan emin olamadım. Yanda 2 ızgara var ama. Bilgi verirsen çok sevinirim.
    Aslinda imzamdaki sistemi degistirdigim bayagi oldu ama her neyse silencio'yu 2 yil kadar kullandim. AMD FX gibi 95W'lik bir islemci ve Nvidia 970 gibi orta seviye bir kart icin hic sorun olmadi. OC pek yapmadim. Fanlari Asus FanExpert ile yonetiyordum, gunluk kullanimda neredeyse duyulmuyordu, bir tek oyun sirasinda fan sesleri yukselmeye basliyordu. 45-50 derecelere kadar cikiyordu.
    Ha bir de eksoz fanini daha iyi bir model ile degistirmistim. ama ben sessizlik konusunda biraz takintili birisiyim.
    Sessiz kasalarda on panel hep kapali oluyor zaten (Fractal Design Define R5, Corsair obsidian 550 gibi)
  • üstadlar çok teşekkürler cevaplar için. bu sıralar sahibinden e çok taktım. bi yardım edin güzel bi game pc toplayalım. 2000tl civarı, ve 1-2 sene sonra ihtiyacım olduğunda bi kaç parçasını yükseltebileyim :)

teşekkürler tekrardan cevaplar için
    Sistem hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gkhnysr G kullanıcısına yanıt
    Hocam alt yapısı güzel bir sistem, 1150 soket upgrade edersin ileride. Monitör eklemedim. Evga yerine Asus alınabilir ekran kartı. Ben evgacıyım :)

Sistem hakkında yorum ? Sistem hakkında yorum ?
     Sistem hakkında yorum ? Sistem hakkında yorum ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.