|
Gelen zamlardan sonra gözüm korktu ve ne olur ne olmaz diye bilgisayarımı güncellemek istiyorum. Ekran kartı için yeni serileri bekleyeceğim onun dışında her türlü tavsiyeye açığım. Fiyat bandını soracak arkadaşlar için uçuk fiyatlara gerek yok f/p tavsiyelerinden daha çok biraz daha geleceğe yatırım amaçlı topluyorum bu sistemi. Güncel sistem Anakart: B450 GAMING PLUS MAX Ekran kartı: Asus ROG Strix RTX 3070 İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 PSU: Rampage P850 850 W Ram:(2x) T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 8GB Anakart: Gen5 destekli ve en az 7600Mhz arıyorum İşlemci: 9950X3D güncel ve daha ileriye dönük, biraz pahalı olan bir işlemci M2: okuma ve yazma hızı yüksek en az 2 TB (iki adet alacağım) örnek: Kingston Renegade G5 2TB 14700-14000MB PSU: 1000-1200w arası yeterli olur gibi düşünüyorum ama emin değilim Ram: Şimdilik 32gb yeterli olur diye düşünüyorum. Soğutucu: ASUS PRIME LC 360 olabilir Kasa: Tavsiyelere açığım. Görünüşü ile ilgili bir beklentim yok 1-2 derece ısı farkı içinde 5-10k fazladan vermek istemiyorum masanın altında duracak sadece Monitör: Oled ve 2k çözünürlük en az 165 hz Taksitle alacağım, taksit bittikten sonra +32 gb ram daha alıp sistemi bitireceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sendek -- 3 Aralık 2025; 19:31:0 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler