sistemimde spy'mı virüs'mü her ne varsa 15 20dk içinde internet bağlantımı koparıyor hatta windowsumu donduruyor.Spy search&destroy ve adaware ile tarattım bir sürü spy buldu ikiside artı olarak awast ile de tarattım virüsleri ancak sorunum çözülmedi bu spy ve virüslerden sistem geri yükleme sayesinde kurtulabilir miyim..Format atmayı en son düşünüyorum..Yardımcı olabilirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler...
microsoft antiwrus fln yükle bide başlat/çalştr/msconfig yaz en son sekmede yani başlangıç ta belli başlı programlar wardır oradan wirus wweya benzeri bişe warsa tik i kaldır böle dene oolmadı zone alarm kur en iyiy sawunma programıdır çünkü zone alarmdan spyların weya wiruslerin internete girmeesini önleyebiliyorsun ..
ÇOK SIK GERİ ALMASSAN HİÇ BİŞE OLMAZ.BEBİM PC YE VİRÜS GİRERSE HEMEN GERİ ALIRIM.XP YIPRANIRSA FORMAT ATTIĞIM GÜNE GERİ YÜKLERİM PC CİLLOP GİBİ OLUR.HİÇ DÜŞÜNME GERİ AL.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmedyücel
sistemimde spy'mı virüs'mü her ne varsa 15 20dk içinde internet bağlantımı koparıyor hatta windowsumu donduruyor.Spy search&destroy ve adaware ile tarattım bir sürü spy buldu ikiside artı olarak awast ile de tarattım virüsleri ancak sorunum çözülmedi bu spy ve virüslerden sistem geri yükleme sayesinde kurtulabilir miyim..Format atmayı en son düşünüyorum..Yardımcı olabilirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler...