Şimdi Ara

Sistem Geri Yüklemenin kısayolu varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar pc bazen donuyor ne fare çalışır ne masaüstü bende 2-3 günde bir sistemi yedekliyorum. hiçbişeye tıklanmadığı için sistem geri yükleme konumuna gelemiyorum acaba bunun klavyeden bi kısayolu varmı? örneğin; ctrl+shift+v gibi.

• eğer sistemin kurtarıyorsa vistaya geç derim bendede aynı sorun oluyordu xp proda 10gün falan oldu şuana kadar ne donma ne mavi ekran hiç bir problem yok
  • Başlat-Programlar-Donatılar-Sistem Araçları-Sistem geri yükleme (sağ click) -gönder - masaüstüne kısayol oluştur.
    Oluşan kısayola (sağ click ) - özellikler - Kısayol - ctrl+shift+v ( ilk önce ctrl ve shifte sırasıyla bas, ardından V ye) - uygula tamam.

Sisteminin donamısına da çözüm bulabiliriz belki. Buraya donanımlarını ve işletim sistemini yazarsan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Başlat-Programlar-Donatılar-Sistem Araçları-Sistem geri yükleme (sağ click) -gönder - masaüstüne kısayol oluştur.
    Oluşan kısayola (sağ click ) - özellikler - Kısayol - ctrl+shift+v ( ilk önce ctrl ve shifte sırasıyla bas, ardından V ye) - uygula tamam.

Sisteminin donamısına da çözüm bulabiliriz belki. Buraya donanımlarını ve işletim sistemini yazarsan...

anladığım kadarıyla fare hiç çalışmıyormuş,yani kendi kısayol vermesi değilde,böyle bir kısayol varmı diye soruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

quote:

Başlat-Programlar-Donatılar-Sistem Araçları-Sistem geri yükleme (sağ click) -gönder - masaüstüne kısayol oluştur.

anladığım kadarıyla fare hiç çalışmıyormuş,yani kendi kısayol vermesi değilde,böyle bir kısayol varmı diye soruyor

Fare bilgisayar donduğu sıra çalışmıyormuş. Bunu bilgisayar sağlamken gerçekleştrecek ve klavyeye bir kısayol atamış olacak.

Bilgisayar ve beraberinde mouse donduğunda ctrl+shift+v bastığı zaman direk sistem geri yükleme açılacak. Yön tuşları ve Tab ile gerisini halleder zaten.

• çok saol kardeşim işe yaradı, fare çalışıyor zaten ama hiçbişeye tıklanmıyor, onun için kısayol istedim:) sistemin donmasıda deamon toolsu yüklemiştim restart attım aktif olması için açıldığında dondu sonra zaten format attım mecburen. bir dahakine böyle bir sorunlar karşılaşırsam kısayolla geri yükleme yaparım 1-2 gün öncesine en azından bişey kaybetmemiş olurum:)
    quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

quote:

Fare bilgisayar donduğu sıra çalışmıyormuş. Bunu bilgisayar sağlamken gerçekleştrecek ve klavyeye bir kısayol atamış olacak.

Bilgisayar ve beraberinde mouse donduğunda ctrl+shift+v bastığı zaman direk sistem geri yükleme açılacak. Yön tuşları ve Tab ile gerisini halleder zaten.

özür dilerim,yanlış anlamışım,zaten halletmiş arkadaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen konu başlığına "çözüldü" diye ekleyelim..
  • veya %SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe bunu çalıştıra yazarsan doğrudan sistem geri yükleme açılır.ordan da tab ve ok yön tuşlarını kullanarak işini görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.