Arkadaşlar benim acil sistem geri yüklemeye ihtiyacım var ama çalıştıramıyorum.Çalıştırdığımda (Sistem Geri Yükleme grup ilkesi tarafından kapatıldı.Sistem geri yükleme'yi açmanız için etki alanı Yöneticinize başvurun) hatasını veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim en azından sorunun sebebini bilsem çok iyi olacak. Ha bide windows media player'i açtığımda iç uygulama hatası oluştu diyor yani onuda açamıyorum aslında bu günlerde yığınla sorun var pc de ama ben hepsini anlatmayım...Bu iki sorundan en az birisini çözebilirsem ne mutlu
media player için kaldır kur ve codeck kur derim diğer sorun içinde hangi grup yetkilileriymiş merak ettim ilk kez duydum da başlat çalıştır dan yapıyor ve olmuyorsa xp cd sini tak altta ki yazıları takip et bakalım sistem restore ( geri yükleme ) ordada var bide orayı dene belkide yanlışlıkla dosya falan silmiş olmayasın
Valla sana tafsiyem o sisteme format çekmen adı üstünde birden çok sorunun varmış.
denetim masası/yönetimsel araçlar /hizmetler/sistem geri yüklemeyi sag tıkla özelliklerden otomatik yap.. wmp elince yeniden yükleme sorunu çözebilir..
Ya dosya silme gibi falan problem yok çünkü sistem geri yüklemeyle ilgili problemim uzun zamandır var yani üzerinden tam 3 format geçti ama hala aynı sorun ve şimdide acil kullanmam lazım o yüzden bu sorunu paylaştım daha önce söylediklerimde ilk defa duyduklarını söylemişlerdi
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
denetim masası/yönetimsel araçlar /hizmetler/sistem geri yüklemeyi sag tıkla özelliklerden otomatik yap.. wmp elince yeniden yükleme sorunu çözebilir..
İşte sorunun biriside bu yönetimsel araçlarda hiçbirşey açamıyorum denediğimde makina kitleniyor bu arada format sorunu çözmüyor gerçekten bende bu ilginç sorunların neden kaynaklandığını çok mrk ediyorum
bilgisayarın bi aga baglımı..ve bu agın rootu sen degilsen bu normal.. yada kullanıcı giri$in bilgisayar yöneticisimi..eger öyle degilse admin olarak windowsa baglan kendine yeni bi kullanıcı adı olu$tur..
cd ni değiştir başka cd ile formatla bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
bilgisayarın bi aga baglımı..ve bu agın rootu sen degilsen bu normal.. yada kullanıcı giri$in bilgisayar yöneticisimi..eger öyle degilse admin olarak windowsa baglan kendine yeni bi kullanıcı adı olu$tur..
Bilgisayarım bir ağa bağlı değil ve bilgisayar yöneticisi şahsen benim(Tabi işin içinde bir hacker yoksa) Bu arada wmp yi silip yüklemek sorunu çözmüyor çünkü silemiyorum ve bu beni gittikçe sinirlendiriyor
quote:
Orjinalden alıntı: blood6
cd ni değiştir başka cd ile formatla bakalım
İlgin için sağol ama her formatta değişik cd kullandım şimdiye kadar ama son formatta ipler iyice koptu yard. ve des. merkezi dahil birçok şey kullanım dışı win.update bile yapamıyorum iex birçok siteyi açmıyo vs... Ya sizce usta bir hacker bunları yapabilir mi??
özür dilerim makina kitleniyor demişsin..ben girilmiyor anladım.. muhtemelen virus..iyi bi antivirusle (kaspersky)tartmanı öneririm..format halinde bile gitmiyorsa kullandıgın diger disklerden cd ve floopyden de virus bula$ma olasılıgı vardır.. hacker felan olmas öle işin içinde..
buldum sanırım bide şöle yap bilgisayara 98 kur bakalım yalnız formatta q yu kullanma sonra xp dene bazen bodozlama girmek gerekebiliyo
quote:
Orjinalden alıntı: blood6
buldum sanırım bide şöle yap bilgisayara 98 kur bakalım yalnız formatta q yu kullanma sonra xp dene bazen bodozlama girmek gerekebiliyo
Bunu söyleyen ikinci kişisin ama diğer arkadaşım 98 ku bidahada kaldırma demişti xp çekilmez demişti Söylediğini deneyeceğim sağol..Wmp için ne yapabilirim bu arada silip yüklemek sorunu çözmüyor demiştim çünkü silemiyorum..üzerine kuruyorum yine olmuyor..Herkes kızıyor winamp var wmp yi napcaksın die ama hepsinin tadı ayrı oluyo
bilgisayarı F8'le açıp geri yükleme çalıştırılabiliyordu sanırım.öyle denedin mi?
Elbette ama o en son iyi yapılandırma yani sistem geri yükleme değil
Güzel arkadaşım sistem geri yükleme noktası oluşturmadı isen. geri yükleme yapamassın...
wnp için playboy .com dan indir bakalım 5.9 var diye biliyorum
arkadaşım birçok trojan sistem geri yukleme noktalarını siliyor ve geri yukleme noktalarını kapatıyor.Eğer sürekli kullandığın program arasında bir trojan server var ise 3 formattan beri sistem yukleme yapamazsın :)
sağlıcakla
quote:
Orjinalden alıntı: Svitavy
arkadaşım birçok trojan sistem geri yukleme noktalarını siliyor ve geri yukleme noktalarını kapatıyor.Eğer sürekli kullandığın program arasında bir trojan server var ise 3 formattan beri sistem yukleme yapamazsın :)
sağlıcakla
Yani artık kullanamayacak mıyım ben sistem geri yüklemeyi eğer bu doğruysa acı bir haber
hpca sana üstte yasdım..kullandıgın cd veya diskin diger bölümlerinde virüs olabilir..ya komple harddiski formatla ve kullandıgın cdleri virus taramasından geçir..