Şimdi Ara

sistem düzgün kapatılmadı hatası[acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hata son 2 günde başladı.Ps3 ü düzgünde kapatsam her açıldığında sistem son kapatıldığında düzgün kapatılmadı diyor ve rapor bildirmemi falan istiyor ve daha sonra bi işlem yapıyor sonra tekrar menuye geliyor fakat her seferinde oluyor acaba neden oluyor olabilir

• Hdd sorunlu olabilir.
  • dostum ps4 ü nasıl kapatıyosun bi anlat hele
  • makınayı direk kapatırsan bu hatayı alırsın kendi menusunden sıstemı kapat dicen
  • hiçbirzaman direk kapatmıyorum ya zaten hep sistemi kapat diyorum ama geçen bi elektrik gitti geldi acaba ondanmı oldu ya da ps3 ü oyun oynarken kilitlendiği zaman mecburen tuşuna basarak kapatıyordum ama öyle tuşa basarak kapatınca bu hatayı vermiyordu daha önce son 2 gündür olmaya başladı
  • aynısorun bende de var çözümünü bilen var mı acaba :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am broKEN

hiçbirzaman direk kapatmıyorum ya zaten hep sistemi kapat diyorum ama geçen bi elektrik gitti geldi acaba ondanmı oldu ya da ps3 ü oyun oynarken kilitlendiği zaman mecburen tuşuna basarak kapatıyordum ama öyle tuşa basarak kapatınca bu hatayı vermiyordu daha önce son 2 gündür olmaya başladı

PS3'ün tuşundan kapatmayacaksın, DS3'ten kapatacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Save dosyalarınızı yedekleyip format atın, yine de düzelmezse sorun HDD kaynaklıdır büyük ihtimalle.
  • Bekleyin bir iki gün daha bende de bir ara vaeriyodu sonra düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Save dosyalarini sildim skinti ortadan kalkti bende

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: I am broKEN

hiçbirzaman direk kapatmıyorum ya zaten hep sistemi kapat diyorum ama geçen bi elektrik gitti geldi acaba ondanmı oldu ya da ps3 ü oyun oynarken kilitlendiği zaman mecburen tuşuna basarak kapatıyordum ama öyle tuşa basarak kapatınca bu hatayı vermiyordu daha önce son 2 gündür olmaya başladı

PS3'ün tuşundan kapatmayacaksın, DS3'ten kapatacaksın.

arkadaşım makine kilitleniyor oyun sırasında ne ds çalışıyor ne psn mecburen tuştan kapatıyorum zaten.Her seferinde düzgün kapatılamadı sony e bildirin diyor bildiriyorum ondan sonra bi tamir işlemi gibi birşey yapıyor.Sonra ps 3 donarsa tekrar aynı hatayı veriyor başlatınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

aynısorun bende de var çözümünü bilen var mı acaba :(

hangi save i i sildinde düzeldi sende?
  • Valla en son batflield 4 oynuyordum onu oynadktan sobra hatayi almaya baslamistim. O ana kadar geldgm noktaya ait batfld 4 teki save i sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

Valla en son batflield 4 oynuyordum onu oynadktan sobra hatayi almaya baslamistim. O ana kadar geldgm noktaya ait batfld 4 teki save i sildim.

bendede zaten makine genelde bf 4 de kilitleniyor ama ben mp oynuyorum mp de kilitlendikten sonra olmaya başladı ama yinede bi sp savelerini sileyim bakayım nasıl olsa platinumu aldım.mp de kilitlendiği için bir işe yarayacağını sanmıyorum ama
  • Arkadsslarbence bu hatayi alanlarin iki cozumu var bence
    1- hdd bozuk format veya degisim mecburi
    2-herhangi bir oyunu kaydederken skinti olmustur o save dosyasni silersenz skinti kalkar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.