Bildirim
sistem düzgün kapatılmadı hatası[acil]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hdd sorunlu olabilir. -
dostum ps4 ü nasıl kapatıyosun bi anlat hele -
makınayı direk kapatırsan bu hatayı alırsın kendi menusunden sıstemı kapat dicen -
hiçbirzaman direk kapatmıyorum ya zaten hep sistemi kapat diyorum ama geçen bi elektrik gitti geldi acaba ondanmı oldu ya da ps3 ü oyun oynarken kilitlendiği zaman mecburen tuşuna basarak kapatıyordum ama öyle tuşa basarak kapatınca bu hatayı vermiyordu daha önce son 2 gündür olmaya başladı -
aynısorun bende de var çözümünü bilen var mı acaba :(
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: I am broKEN
hiçbirzaman direk kapatmıyorum ya zaten hep sistemi kapat diyorum ama geçen bi elektrik gitti geldi acaba ondanmı oldu ya da ps3 ü oyun oynarken kilitlendiği zaman mecburen tuşuna basarak kapatıyordum ama öyle tuşa basarak kapatınca bu hatayı vermiyordu daha önce son 2 gündür olmaya başladı
PS3'ün tuşundan kapatmayacaksın, DS3'ten kapatacaksın. -
Save dosyalarınızı yedekleyip format atın, yine de düzelmezse sorun HDD kaynaklıdır büyük ihtimalle. -
Bekleyin bir iki gün daha bende de bir ara vaeriyodu sonra düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Save dosyalarini sildim skinti ortadan kalkti bende
quote:
Orijinalden alıntı: venomstr
quote:
Orijinalden alıntı: I am broKEN
hiçbirzaman direk kapatmıyorum ya zaten hep sistemi kapat diyorum ama geçen bi elektrik gitti geldi acaba ondanmı oldu ya da ps3 ü oyun oynarken kilitlendiği zaman mecburen tuşuna basarak kapatıyordum ama öyle tuşa basarak kapatınca bu hatayı vermiyordu daha önce son 2 gündür olmaya başladı
PS3'ün tuşundan kapatmayacaksın, DS3'ten kapatacaksın.
arkadaşım makine kilitleniyor oyun sırasında ne ds çalışıyor ne psn mecburen tuştan kapatıyorum zaten.Her seferinde düzgün kapatılamadı sony e bildirin diyor bildiriyorum ondan sonra bi tamir işlemi gibi birşey yapıyor.Sonra ps 3 donarsa tekrar aynı hatayı veriyor başlatınca.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dardanel811
aynısorun bende de var çözümünü bilen var mı acaba :(
hangi save i i sildinde düzeldi sende? -
Valla en son batflield 4 oynuyordum onu oynadktan sobra hatayi almaya baslamistim. O ana kadar geldgm noktaya ait batfld 4 teki save i sildim.
quote:
Orijinalden alıntı: dardanel811
Valla en son batflield 4 oynuyordum onu oynadktan sobra hatayi almaya baslamistim. O ana kadar geldgm noktaya ait batfld 4 teki save i sildim.
bendede zaten makine genelde bf 4 de kilitleniyor ama ben mp oynuyorum mp de kilitlendikten sonra olmaya başladı ama yinede bi sp savelerini sileyim bakayım nasıl olsa platinumu aldım.mp de kilitlendiği için bir işe yarayacağını sanmıyorum ama -
Arkadsslarbence bu hatayi alanlarin iki cozumu var bence
1- hdd bozuk format veya degisim mecburi
2-herhangi bir oyunu kaydederken skinti olmustur o save dosyasni silersenz skinti kalkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X