Merhaba, foruma henüz simdi üye oldum. Forumdan asiri derecede faydalanacagimi ve bilgi kazanacagimi tahmin ediyorum. Vee konu su.... 2 sene önce topladigim bilgisayarimi su zaman diliminde nasıl upgrade edebilecegim yönünde. Bilgisayarimin özelliklerini asagida belirttim. Performans arttırmak ve zamanın parca bilesenlerini yakalamak yada yakınlasmak icin tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkürler...
Anakart: Epox Anakart (Intel Socket 478 CPU SIS - 800 Mhz FSB Onboard Mirage VGA AGP 8X DDR 400 6 Kanal Ses Kartı 100 Mbe LAN İşlemci: P4 3.0 İşlemci RAM: 1024 DDR RAM Harddisk: 80 GB Seagate 2 adet Harddisk Monitor: Vestel 17 inch monitor Ekran Kartı: ATI RADEON 9550 128 MB Ekran Kartı
hiç kimse yazmaya tenezzül etmemiş bile
sistemin baştan aşağı değişecek,ama bize amacının ne olduğunu söylersen daha kolay olur.performan artışı derken encodeden mi bahsediyon riplemeden m, yoksa oyundan mı
makinanın upgrade e müsait olmadığı gün gibi açık satabiliyosan hemen gönder derim.tahmini bi bütçe belirtirsen daha kolay yardımcı olurum
Arkadaslar makinayı kullanacağım alan oyun, internet ve birkaç grafik programı photoshop-freehand corel o da arada sırada calıstırmak icin.. Baska bir amac yok. ama orta halli yada orta üst sınıfa ait bir makina toparlayabilmek amacım.. simdiden sağolun
19 inç lcdmonitor + sapphire x1950 pro + 500 watt power al yola devam et.