Şimdi Ara

Sistem danışma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel Pentium 4 2.4 İşlemci BOX+ASUS Anakart+512 MB DDR400 KINGSTON Bellek+80 GB 7200 RPM SATA Harddisk+17" Philips CRTflat Monitor+kulaklık+ATI RADEON X300 O/B VGA+ cd room+6 Kanallı Ses Kartı+Multimedia Klavye+Optik Mouse++10/100 Ethernet
    bu sistem cafede oyunları oynatırmı önceki yazımdan dolayı özür yanlış yazıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaY_aSiL^^ -- 26 Mayıs 2006; 13:45:36 >

• bence guzel o kadarda kötü değil birbirleriyle uyumlu parçalar oyunları kaldırır.
  • dostum oynatır ama en fazla 1.5 sene falan dayanır ılerıye donuk olarak bıraz daha ıyı bı ıslemcıye sahıp makıne almada yarar var!
  • Oynar hocam ya dert etme bu kadar oynamadıgı yerde çöpe atarsın
  • oynar oynamasınada egerkı bu sıstemı sıfır almayı dusunuyosan bırazdaha performanslı bı pc almada yarar var
  • Bu sisteme ekran kartı olarak 256 mb Ge force fx serilerinden birini almanı oneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMER87 -- 26 Mayıs 2006; 11:11:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OMER87

Bu sisteme ekran kartı olarak 256 mb Ge force fx serilerinden birini almanı oneririm..
    evet en azından ekran kartın onboard olmasın oyunlarda daha iyi bir perfonmasn için harici bir ekran kartı takabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet cafede onboard ekrankartı olmaz dostum işlemcinde son demlerini yaşıyor artık bence herikisinide yükselt...ekrankartı ömerin dediği gibi 256 mb geforce fx serisi 6600den aşağıda alma derim..
  • Onboard ekran kartı ile sorunlar yaşayabilirsin.Tüm oyunlardan verim alamazsın ok.
  • ekran kartını arttır.... bide söylenti var... p5 çıkcak fewlan biyerde okumuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanfb

dostum oynatır ama en fazla 1.5 sene falan dayanır ılerıye donuk olarak bıraz daha ıyı bı ıslemcıye sahıp makıne almada yarar var!

Eski oyunlar için evet.(Yani onların modası geçene kadar)
    Ama bundan sonrası için zor. Yani birbuçuk yıl bence fazla iyimser bir ihtimal...
    Yeni oyunların çoğu çift çekirdek işlemcilere göre yapılıyor. Seneye 4 çekirdekliler çıkacak.
    DirectX 10 geliyor. örnek: Crysis2
    vs.vs.vs.
    Makineniz zamanın gerisinde malesef.
    Ben şu(bkz:İmza) sistemimle Doom3,Halflife 2,FarCry oyunlarını 4XAA 1024x768 +full oynadım
    Ama Fear ve Condemned'a gelince çakılıp kaldım.
    İnternet cafe sonuçta. Yani herkes oyun için gelmiyor oraya. Sörf yapmak için gelenler de var. Ama gelecek oyunlarda fazla performans beklemeyin bence.

• Bu sistem internet kafeye alınmaz.Onboard ekran kartı, güncel hiç bir 3d oyunu çalıştırmaz.
  • hdd lerde ucuzlari 250-300 gb lik modeller gayet uygun fiyatdalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Bu sistem internet kafeye alınmaz.Onboard ekran kartı, güncel hiç bir 3d oyunu çalıştırmaz.

O/B yazısını görmemişim yahu
    O kadar yazıyı boşa mı yazdım şimdi.
    Neyse yine de bilgilendirici oldu (avuntu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.