Şimdi Ara

SİSTEM BOŞTA İŞLEMİ VE CPU KULLANIMI %97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemler sekmesinden baktığımda sistem boşta işleminin işlemciyi %97 kullanıdğını görüyorum. Ve işlemci sıcaklığımda son günlerde 40 larda geziyor. normalde 30 u geçmezdi. Bu neyin nesidir ?

• sistemi yoran uygulamalarıda listede görmüş olmanız gerek bakın bilinmedik varsa msconfig den kapatın birde güvenli modu deneyin ama yüksek olasılık sistemde trojan var.........
  • Havaların ısınmasından olabilir işlemcinin ısısının 40 çıkması o sıcaklık normal bence benimki 60 tan aşağı düşmüyor.Sistem boşta öyle görünmesi normal bende ole görünüyor.
  • msconfig ten kapattım hepsini. diğer sekmelerde cpu kullanım oranı %00 ama en altta sistem boşta işlemi var orada %99 a çıktı şuan
  • bu senin işlemcinin %99 unun şu an boşta olduğunu gösterir anormal bir durum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

bu senin işlemcinin %99 unun şu an boşta olduğunu gösterir anormal bir durum yok

ewet bunda anormal bir durum yok.bendede aynı öyle.ama işlem yaparken onun oranı dusuyor.

anormallik yok......
  • ben yanlış anlamışım sistem boşta degeri gayet normal.........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 e çıkıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniversite sınavı gibi konu açmışım :D soruyu tam okumuyoruz ve yanlış yapıyoruz Bende onu kullanım oranı sanıyordum
  • bende yanlış anladım en başta ama sonra uyandım
  • Windows un arka plan da çalışan yazılımlardan olabilir (virüs tojan vs gibi) sistemi güvenlik tarmasından geçirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.