Bildirim
Sistem Alındı teşekkürler.[SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Link halinde değilde direk ürünlerin ismini yazsan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sofiman
Link halinde değilde direk ürünlerin ismini yazsan ?
Ayarlıyorum hocam. -
-
Sistem yazdığım değişiklikler ile alındı eve getirene kadar belim koptu teşekkürler arkadaşlar. -
Testleri bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tsinan3599
Testleri bekliyoruz.
Testler yarını bulur ama fotoları atabilrim daha kurulmadı pc bugun kurmayı planlıyorum. -
Ss eklendi -
Toplam kaç TL tuttu hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel olmuş hocam . Güle güle kullanın -
Hayırlı Olsun bu arada ne kadar tuttu hocam. -
yahu buradan şöyle olabilirdi böyle olsa daha iyi olurdu gibi yorum yazanlara o kadar sinir oluyorum ki... yav olmuş bitmiş artık adamın hevesini niye baltalıyorsun be adam ? hayır bide hiçbir parça kesinlikle kötü değil ama şöyle olsun daha iyi böyle olsun daha iyi. yok artık işte bitmiş sana düşen hayırlı olsun demek... adamın hevesini baltalamayın boş yere.
Kardeşim hayırlı olsun 4 4lük sistem ben 10 üzerinden 9 veriyorum sistemine. 1 puanıda kırdım şımarma diye -
Benim puanım 8,5/10.Puan verme konusunda biraz cimriyimdir
Hayırlı olsun -
Süper sistem olmuş hayırlı olsun -
dostum hayırlı olsun çok güzel sistem :) ama kafam karıştı yazılarda asus gtx 780 ve msi anakart yazmışssın fotoda ekran kartı zotac anakart asus -
Hayırlı olsun hocam allah iyi günde kullandırtsın. İnş bana pederde böyle bir pc almama izin verir (N'OLUR dua edin ) -
güzel sistem güle güle oyun oyna -
Arkadaşlar komik bir şekilde şifre eski pcde kalmış Zenci Ruhlu beyaz benim şifreyi unutmuşum
Yanlız bi sorum olucak İşlemciye Puanı 7.6 vermiş 7.9 olması lazım değilmidir? -
Hayırlı olsun, gerçekten çoğu kişinin hayalindeki bir PC bu.
Sorunsuz kullanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Hayırlı olsun, gerçekten çoğu kişinin hayalindeki bir PC bu.
Sorunsuz kullanın.
Size ve tüm yorum atanlara teşekkür ederim.
Sistem toplamda 3080 Tl tuttu ilk başta yazdığım ekran kartı ve anakart için topkapıya gittim orda yok dediler harbiye şubesine gittim ordada olmayınca bunları aldım.
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- oyun için amd mi intel mi
- 14400f vs 7500f
- sıvı soğutma önerisi
- mini itx kasa
- ntfs nedir
- rtx 5060 laptop
- snapdragon 8 gen 2
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- jensen huang
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X