Şimdi Ara

Sistem açığı buldum ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şirketin internetten sistem açığını buldum ayda ortalama 15.000 lira zarar ediyorlar. Cüzi bir miktarda ödül almak için şirketle aramdaki protokol nasıl olmalı hukuksal olarak?

• Şirketi ara. Sistem açığınızı buldum diyorsunuz. Eğer iyi bir şirketse 1000 lira falan yollarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacrimosa09

Bir şirketin internetten sistem açığını buldum ayda ortalama 15.000 lira zarar ediyorlar. Cüzi bir miktarda ödül almak için şirketle aramdaki protokol nasıl olmalı hukuksal olarak?

Aklındaki rakam nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Bir şirketin internetten sistem açığını buldum ayda ortalama 15.000 lira zarar ediyorlar. Cüzi bir miktarda ödül almak için şirketle aramdaki protokol nasıl olmalı hukuksal olarak?

Aklındaki rakam nedir?

Açıkcasi tam bi nokta para yok tabi bin liradan aşağı olmasın, 2 günde o kadar zarar ediyolar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Şirketi ara. Sistem açığınızı buldum diyorsunuz. Eğer iyi bir şirketse 1000 lira falan yollarlar.

Hocam öyle de şimdi ben bu açığı telefonda söylersem parayi vermeyebilir ki büyük ihtimalle de vermez.

• Bilindik bir firma ise verir bir şeyler. Ayrıca bulduğun açığa göre değişir.
  • quote:

quote:

Şirketi ara. Sistem açığınızı buldum diyorsunuz. Eğer iyi bir şirketse 1000 lira falan yollarlar.

Hocam öyle de şimdi ben bu açığı telefonda söylersem parayi vermeyebilir ki büyük ihtimalle de vermez.

Firmaya siber güvenlik uzmanı pozisyonunda başvurmayı düşündün mü hiç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem sizce nasıl
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hayır düşünmedim. Bilgisayar muhendisligi okuyorum daha

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır düşünmedim. Bilgisayar muhendisligi okuyorum daha

Bence düşün.. kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama çok mühim de değil. Bir şirketi aylık 15 bin lira zarardan kurtarmak demek çok ciddi manada olumlu bir şeydir. Böyle bir tespitte bulunan birini açıkta bırakmazlar; hele ki eğer sen bu durumu medyatik bi hale getirirsen ve kendini tanıtırsan çok çok daha iyi verim elde etmiş olursun bu fırsattan...

Şirketin ismini söyler misin sakıncası yoksa

• lacrimosa09 kullanıcısına yanıt
    şirketle konuş ama açığın ne olduğunu söyleme yüzyüze konuşurken duruma göre isteklerine göre söyle
  • Şirkete mail at.Sisteminizde bir açık var ve aylık size maaliyeti şu kadar diye.Eğer dönüş yaparlarsa zaten her şekilde parayı alırsın

Ayrıca olumsuz yönle de bakmak gerekir olaya.Eğer büyük bir şirket ise ve sende buna direk erişebiliyorsan mahkemeye dahi verebilirler.Söyleyeceğin sözleri buna göre seç.Eğer yolladığın mail düzgün bir şekilde ve seni görüşmeye çağırıyorlarsa ben sisteminizde bir açık buldum ve buna herhangi bir şekilde bir erişim yapmadım.Dilerseniz bunu kapatabilirim ama istediğim ücret *** falan diye belirt

Zaten düzgün biriysen hem sana makul bir para ve iş verebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Şirkete mail at.Sisteminizde bir açık var ve aylık size maaliyeti şu kadar diye.Eğer dönüş yaparlarsa zaten her şekilde parayı alırsın

Ayrıca olumsuz yönle de bakmak gerekir olaya.Eğer büyük bir şirket ise ve sende buna direk erişebiliyorsan mahkemeye dahi verebilirler.Söyleyeceğin sözleri buna göre seç.Eğer yolladığın mail düzgün bir şekilde ve seni görüşmeye çağırıyorlarsa ben sisteminizde bir açık buldum ve buna herhangi bir şekilde bir erişim yapmadım.Dilerseniz bunu kapatabilirim ama istediğim ücret *** falan diye belirt

Zaten düzgün biriysen hem sana makul bir para ve iş verebilirler

Az önce firmanın kendi sitesinden "İyi akşamlar, sitenizde açık ve sizi zarara sokuyor. Lütfen bana e-posta adresimden ulaşınız." diye mail attım.

• Hocam database i patlatsaydınız 😂😂😂😂

• Onları kendine bağımlı hale getir.

Ben amazonun sitesinde açık buldum chatten adama yazdım adam chati kapattı mail attım cevap veren olmadı benimde böyle bir anımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 4 Nisan 2015; 23:58:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.