Şimdi Ara

Sistem 2-10 ile hafta sonu kazandıklarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
60.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi ve pazar günü 2 ayrı kupon yaptım daha doğrusu önce cumartesi kuponu yaptım deneme amaçlı sonrada pazar gününe yaptım nasıl oynadığımı söylim cumartesi günü kuponuma 2 banko (oranları 1.15.1.20 civarı bişeydi) geri kalan 10 maçı handikap 0 oynadım kupon bedeli:46 TL Sadece 4 tanesi tutmasına rağmen 154 TL para verdi pazar günüyse handikap 0 dan vazgeçip bütün maçlara 2-3 gol oynadım o kupondada 6 maç geldi ama oranlar düşük olduğu için 94 TL verdi sonuçta zarar etmedim hatta hafta sonunda 150 tl kazandım şimdi bu sistemi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum handikap 0 a devam edebilirim yada handikap 1 yapabilirm ama önemli olan bütün maçlara aynı değeri vermek bugünün listesinde güzel maç olmadığı için yarına bi kupon yapıp burada paylaşacağım bakalım sonuç ne olacak

Edit: Salı günü kuponu 15. mesaja eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 14 Ocak 2014; 10:53:08 >

• Bu sisteme bende oynamayı düşünüyorum. Takipte kalalım. Bol şans.

Vikings
    Wrath of Northmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Bu sisteme bende oynamayı düşünüyorum. Takipte kalalım. Bol şans.
    Takipteyiz!!

Orijinalden alıntı: 1OOOOOO

Şöyle bir test kuponu yaptım bu günkü inter ve arsenali banko olarak aldım maç yoktu başka 10 maça tamamlamak için basket maçlarından iy ms 1/2 4 oranlıları oynadım zor ama bakalım tutacak mı.

@DeLorean DMC-12

para yatırdınmı?

Orijinalden alıntı: AlpiNeT11

@DeLorean DMC-12

para yatırdınmı?

tabiki hayır denemek için yaptım

Yalnız yöntem hoşuma gitti yani maç analiz ediyoruz o kadar küçük oranlardan yatıyor falan. Bu şekilde ezbere yapmak da aynı şans analizle oynamak da aynı şans. Hatta duruma göre bu tarz oynamak daha mantıklı.

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

@DeLorean DMC-12

para yatırdınmı?

Yalnız yöntem hoşuma gitti yani maç analiz ediyoruz o kadar küçük oranlardan yatıyor falan. Bu şekilde ezbere yapmak da aynı şans analizle oynamak da aynı şans. Hatta duruma göre bu tarz oynamak daha mantıklı.

buradada işin gıcık bi tarafı var insanı kalpten götürebilir mesela 7 tane H0 buldun koşa koşa bayiye gidiyosun bi bakmışsın 1.02 bankodan yatmış allah muhafaza

neyse ben kuponu kısmet olursa yarın paylaşıcam durumu göre h0 veya h1 yapmayı düşünüyorum aslında iy0/ms1 olayınıda düşünüyorum 4.00-4.50 civarı oran oluyo 3 tane bulsak yine yeter bakalım program açıklansın hele

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

@DeLorean DMC-12

para yatırdınmı?

Alıntıları Göster
    benimde aklıma yattı aslında. çok sürpriz olmayan aklımıza yatan mantıklı maçları seçip yapabiliriz. tabi yatırılan meblağ büyük...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

@DeLorean DMC-12

para yatırdınmı?

buradada işin gıcık bi tarafı var insanı kalpten götürebilir mesela 7 tane H0 buldun koşa koşa bayiye gidiyosun bi bakmışsın 1.02 bankodan yatmış allah muhafaza

neyse ben kuponu kısmet olursa yarın paylaşıcam durumu göre h0 veya h1 yapmayı düşünüyorum aslında iy0/ms1 olayınıda düşünüyorum 4.00-4.50 civarı oran oluyo 3 tane bulsak yine yeter bakalım program açıklansın hele

Yatırdığın parayı unutacaksın başka türlü olmaz bu işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

benimde aklıma yattı aslında. çok sürpriz olmayan aklımıza yatan mantıklı maçları seçip yapabiliriz. tabi yatırılan meblağ büyük...

10 maç yazmak zorunda değilsin örneğin sistem 2-8 yaparsan yine 2 banko altada 8 maç yazman gerekicek vereceğin tutar 29 TL 1 maç daha eksiltirsen 2-7 yaparsan 22 tl oluyor alttaki maçların oranı ve tutma olasılığı önemli

Orijinalden alıntı: MarsGame34

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

10 maç yazmak zorunda değilsin örneğin sistem 2-8 yaparsan yine 2 banko altada 8 maç yazman gerekicek vereceğin tutar 29 TL 1 maç daha eksiltirsen 2-7 yaparsan 22 tl oluyor alttaki maçların oranı ve tutma olasılığı önemli

Alıntıları Göster
    lan tutuyo lan
    arsenal 2-0 galip
    inter 1-1 şuan
    inter yenerse
    25+29+26+25+22+26=155 civarı yapıyor küsüratlarla eğer villareal 1 farkla kazanırsa daha da artıyor 200 ü aşar
    şuan en az 150 kesn inter ile arsenal kazanırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 13 Ocak 2014; 23:28:13 >

• quote:

lan tutuyo lan
    arsenal 2-0 galip
    inter 1-1 şuan
    inter yenerse
    25+29+26+25+22+26=155 civarı yapıyor küsüratlarla eğer villareal 1 farkla kazanırsa daha da artıyor 200 ü aşar
    şuan en az 150 kesn inter ile arsenal kazanırsa

Alıntıları Göster
    inter maçı 1-1 bitti kupon yattı ama bu sistem benim mantığıma uydu hatta hms X değil de bakette oynanabilir iy ms 2/1 olarak çünkü 4 oran veriyor tutma ihtimali var.

• quote:

inter maçı 1-1 bitti kupon yattı ama bu sistem benim mantığıma uydu hatta hms X değil de bakette oynanabilir iy ms 2/1 olarak çünkü 4 oran veriyor tutma ihtimali var.

Alıntıları Göster
    hacılar hesaplaması nasıl oluyor şimdi bankolar tuttu diyelim alttanda 3 tane 3.5 oran tuttu diyelim hesaplama çarpımlamı oluyor normal maçların yoksa toplamaylamı

III.DİCK
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhallebi Salep

hacılar hesaplaması nasıl oluyor şimdi bankolar tuttu diyelim alttanda 3 tane 3.5 oran tuttu diyelim hesaplama çarpımlamı oluyor normal maçların yoksa toplamaylamı

Alıntıları Göster
    hocam sen bu kupona devam et.takipteyiz

Orijinalden alıntı: gio88

hocam sen bu kupona devam et.takipteyiz

Alıntıları Göster
    Kuponu Oynadım bakalım sonuç ne olacak

en nefret ettiğim şey bankodan yatmak umarım öyle olmaz

Önemli Not:Kupon benim gösterdiğim sistemi anlatmak için yapılmıştır aklınıza yatarsa oynayın kimsenin kuponundan sorumlu değilim...

@logan34 @BatmanAssasin @DeLorean DMC-12 @Métropol @muhallebi Salep @gio88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 14 Ocak 2014; 10:51:44 >

• quote:

Önemli Not:Kupon benim gösterdiğim sistemi anlatmak için yapılmıştır aklınıza yatarsa oynayın kimsenin kuponundan sorumlu değilim...

kafama yattı gibi önemli olan bankoları sağlam seçmek

• quote:

Arkadaşın yaptığı kupon ile 1 liralık 45 tane kupon oluşturuluyor. Bu kuponların hepsinde 4 maç var ve yine tüm kuponlarda iki banko olan maç 429 ve 423 nolu maçlar sabit olarak var. Diğer 2 maçlar banko işaretlenmemiş maçlar olarak otomatik seçilip 45 tane kupon oluşturuluyor. Bu 45 kuponun her birisinin oranı 15 ile 25 arasında değişiyor. Tutan her kupon toplanıyor çarpılmıyor. Toplamın sonucu alacağınız ikramiye oluyor.

Diyelimki bankolar tuttu(tutmazsa zaten yatar kupon)
    Bir de 401,402 ve 405 numaralı maçlar tuttu. Diğerleri yattı.

Oluşacak kuponlar
    429
    423
    401
    402
    17TL
    +
    429
    423
    401
    405
    19,98
    +
    429
    423
    402
    405
    17,28

Kazanılan para= 54,26

Yani zararda olmamak için en az 3 maç tutması lazım. 4 maç tutarsa 6 kupon yapıyor bu da 100 tl civarı paraya tekabül ediyor. 5,6,7,8,9,10 tutarsa para baya artıyor.

Edit: Ayrıca diyelim ki 2 maç tuttu alacağınız para 38,39 lira civarı bir para oluyor. Yani 7-8 lira zararda oluyorsunuz ama bir sonraki kuponu da aynı şekilde yapabilirsiniz 7-8 liraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 14 Ocak 2014; 11:19:27 >

• Yukarda yazmayı unutmuşum siz isterseniz diğer 10 maçı güvendiğiniz maçlardan oluşturabilirsiniz önemli olan tutturmak ;)

edit: şimdi farkettim 2 maçı yanlışlıkla sadece 0 oynamışım handikap işaretlemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarsGame34 -- 14 Ocak 2014; 11:45:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarda yazmayı unutmuşum siz isterseniz diğer 10 maçı güvendiğiniz maçlardan oluşturabilirsiniz önemli olan tutturmak ;)

edit: şimdi farkettim 2 maçı yanlışlıkla sadece 0 oynamışım handikap işaretlemeyi unutmuşum
    Sistem 2-10 biraz tuzlu geldi açıkçası. Hele bir de dün İnter olacak kabiliyetsiz ve haysiyetsiz takımın futbolcuları; bırakın futbol oynamayı, ayakta bile duramayınca tek maçtan gittim yine. Bugün için sistem 0-1-5 yapmayı düşündüm. Götürüsü kadar getirisi de az diyebiliriz. Götürüsü az olduğundan, riski de fazla. Çünkü 4 bankoya ihtiyacımız var. Zaten yaptığım kuponda da bankolar haricinde fazlasıyla süprize kaçtım. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Bu konu altında, tamamen deneme amaçlı yaptım, oynar mıyım; meçhul..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logan34 -- 14 Ocak 2014; 13:16:05 >

Vikings
    Wrath of Northmen

• quote:

Orijinalden alıntı: logan34

Sistem 2-10 biraz tuzlu geldi açıkçası. Hele bir de dün İnter olacak kabiliyetsiz ve haysiyetsiz takımın futbolcuları; bırakın futbol oynamayı, ayakta bile duramayınca tek maçtan gittim yine. Bugün için sistem 0-1-5 yapmayı düşündüm. Götürüsü kadar getirisi de az diyebiliriz. Götürüsü az olduğundan, riski de fazla. Çünkü 4 bankoya ihtiyacımız var. Zaten yaptığım kuponda da bankolar haricinde fazlasıyla süprize kaçtım. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Bu konu altında, tamamen deneme amaçlı yaptım, oynar mıyım; meçhul..

Alıntıları Göster
    hocam yanlış anlamayın ama 4 tane banko bulduktan sonra yani öyle bir kupona ne gerek var ki direk misli gir doğru değil mi. 2,10 banada mantıklı geldi bugün denemeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.